Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

imi e teama sa va zic ... vreau si eu pm cu poze

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

imi e teama sa va zic ... vreau si eu pm cu poze

Cred ca nu ai pm activat...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gata, s-a trezit.

Nu m-am culcat si eu cu el pentru ca deja bausem cafea si nu mi se mai inchideau ochii si in plus am inceput ziua bine profitsnd de putina intimitate. Apoi mi-am permis sa ma spal pe cap ca lumea, adica nu pe fuga si cu galerie.

Mergi la inceput

denisamada cred ca il am activat ca am mai primit mesaje pm..oricum nu stiu unde sa caut

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

V-am citit dar de raspuns nu am mai apucat
Dupa ce am terminat tratamentul pt.infectia urinara acum suntem cu muci .Bubitele ne supara si pe noi ,pe picioruse cum scapam de una apare alta iar noaptea in somn Time se scarpina grozav ca dimineata e numai sange. Ai dau cu mixtura mentolata,nidoflor , zirtec dar degeaba,o sa incerc si eu unguentul Calamine recomandat de voi .Ne iese in sfarsit 2 maselute cu maraielile de rigoare ca pana acum am avut doar 6 dintisori
Ilinca am vazut-o pe frumusetea ta ,e adorabila
Novus ,si noi vrem sa venim la intalnirea din sept.dar depinde in ce perioada o fixati

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chiar ma gandeam ca de mult nu ai mai intrat pe-aici, millie! Deci Timeei ii ies dintii la lui Keutzu: 2 masele dupa 6 dinti...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

maselele ca maselele dar cand ies caninii sa vedeti ce chin pe capul lor... dar si al nostru... drg are 8 dinti 4 masele si acum 2 canini

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai, io am dus Pisilinca in salina de doua ori pina acum, si n-am avut nici o problema. Cit despre diferenta de temperatura...in salina e mai cald decit in pestera, diferenta nu mi s-a parut mai mare decit afara - supermarket alimentar. Acum na...cum vreti.

Vatra Dornei stiu ca e betooon dpdv al distractiilor "extreme": calarit, river rafting, alpinism, rapel, tiroliana. Bine, plus telescaun, plus plimbarile aferente in zona. Ne-ar conveni si asta, cum nu....:)

Eu la cautat cazari nu ma bag, ca noi sintem mai rustici si nu vrem sa ne blesteme nimeni. Dar si noi, ca si altii care au zis de excursii de crize banuiesc, preferam o cazare curata si ok ca pret, si cu mincarea sa ne descurcam pe cont propriu, ca nu garantez copil disponibil la orele lor de masa...plus ca noi sintem inca in faza cu toata carnea blenduita

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mai e? Ca am o

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Bianca, tocmai ce am facut cafeluta!Asa ca poftiti...cu incredere!

POVESTEA MIRUNEI

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Bianca, vezi ca are si trezitul dis-de dimineata avantajele lui?!

Andrei are opt dinti, patru masele si un canin...si ma iau durerile de cap cand ma gandesc ca mai au destui frati si surori dornici de iesit la lumina!

Pisik, merci de informatiile despre polipi, suntem cam in aceesi situatie, dupa cate imi dau seama. O sa merg cu el si la un orl-ist peste vreo luna, ca saptamana viitoare mergem la ortoped si, sincer, mi s-a cam acrit de doctori!( Denisamada, nu de domnia voastra!)

Andrei are o noua chestie in program: cand ii este foame ( si n-are chef de paine, ca de-aia isi ia singur!) merge in bucatarie si incearca sa se urce in scaunul de masa. Azi noapte s-a trezit urland; bineinteles ca filozoafa de ma-sa a banuit o eruptie dentara, o durere de stomac...lui ii era, de fapt, foame!A ras un bibe si s-a culcat cu burta-n sus. Doamne, cand o sa ma invat minte?!!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput