FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

camrynna,

nu trebuie sa fi dezamagita,ca din cate vad,ai 2 embrioni foarte reusiti,care nu au altceva de facut decat sa se lipeasca de mama lor

acum ,la faza cu lipitul nu stiu ce sfaturi sa iti mai dau,pe aici se da suport de progesteron,dar am mai tras cu ochiul pe alte forumuri si mai erau fete care ziceau de miere cu scortisoara dimineata sau seara cate 100ml de vin rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

camryna gata numaratoarea inversa a inceput. Bravo! Ai transferat doi puiuti de calitate si sa dea Dumnezeu sa fie lipiciosi si sa ramana la mami in burtica pana la 9 luni.
Ce tratament de sustine ai de facut?
Acum stai linistita, desi aceasta perioada trece cel mai greu, gandeste pozitiv si atuncea minunea se va intampla.
Asteptam o reusita!
Pupici pt toate fetele

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Salutare , fete ! Gabri iauca tratament de sustinere : Duphaston , 2 pe zi
Cyclogest ( Progesteron ) 2 pe zi .
Bonsai , de unde mami vin aici ?? As bea si eu de nu ma vad
Ca si data trecuta , cum i-am pus , am inceput sa am temperatura !
Fetelor , eu de la operatie ma lupt cu o durere de intestine si un colon iritabil care ustura dupa orice mancare , combinat cu starea de voma data de Duphaston !

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bonsai

vasilasanita,
e super pt tine,voiam sa vad semnatura cu cate saptamani:20!!!!!!
si natural,dupa laparo:cum iti merge?ai o sarcina usoara?

Am o sarcina f usoara, sper sa fie bine pana la capat si sa avem un bebe sanatos. Pe 14 sept am programare la morfologie fetala de trim. II, speram ca totul sa fie OK.
Multa bafta tuturor!!
+20

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

felicitari camryna pentru gogoselele tale cele lipicioase!!!!!!!!!!!
sa ne dai in cateva zile vestea cea mare!
tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui persi

felicitari camryna pentru gogoselele tale cele lipicioase!!!!!!!!!!!
sa ne dai in cateva zile vestea cea mare!
tuturor!

Multumesc din suflet , Persi ... nu stiu ce veste o sa va dau , sper ca macar cel de 8 celule sa se implanteze , .....
Eu de ieri dorm pe mine tot timpul , nu stiu daca e de la Duphaston , sau de la Cyclogest , ca de la embrionii transferati e devreme sa zic ca dorm ...ei de abia isi continua diviziunea ...
Nu am dureri de burta , foarte izolate poate si vagi..si temperatura mea azi la ora 11,30 cand m-am trezit arata 36.5 C

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

camrynna dar care este faza cu temperatura ta de esti asa de suparata. Si eu am avut pe toata perioada o temperatura de peste 37, pana la 37,6 si nu eram fericita deloc. Pana la urma am descoperit si o infectie urinara pt care acum iau antibiotice sa scap de ea. Asa ca nu mai fi suparata. Fruntea sus. In ce zi trebuie sa faci testul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabri-ela

camrynna dar care este faza cu temperatura ta de esti asa de suparata. Si eu am avut pe toata perioada o temperatura de peste 37, pana la 37,6 si nu eram fericita deloc. Pana la urma am descoperit si o infectie urinara pt care acum iau antibiotice sa scap de ea. Asa ca nu mai fi suparata. Fruntea sus. In ce zi trebuie sa faci testul?

La FIV-ul trecut , unde ambii embrionuti se implantasera , din ziua imediat urmatoare transferului aveam temperatura .Corpul detectase ceva strain .Nu am luat-o niciodata , insa frigeam si se simtea .
Si azi frigeam la 11,30 ,de aia am pus mana pe termometru, insa termometrul se incapatana sa arate 36.5.....ceea ce ma sperie , ma gandesc ca embrionii deja nu mai cresc ...NU gasesc deloc pe net ce temperatura ar tb. sa avem dupa ET ....poate dupa implantare sa creasca ??
In cazul sarcinii obtinute normal , in vivo , daca are loc fecundarea temperatura nu mai scade deloc , chiar daca embrionul sta in trompa pana la stadiul de blastocist ...deci corpul il detecteaza , chiar si neimplantat in uter ....

Camrynna ,

Mergi la inceput

Gabri , beta mea este programata pe 7 septembrie ...sigur o sa am niste semne de sarcina pana atunci daca e sa fie ...

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Camryna felicitari pentru puiutii pe care-i ai in burtica,stai linistita ca de data asta sigur sunt lipiciosi.

18+

Mergi la inceput