LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53
Raspunsuri - Pagina 20
cristalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Eu sunt mare fan lacuri unusual, cand m-am cunoscut Petro, acum 114 ani, aveam unghii albastre.... |
Gabi, sanatate lui Tudor si sa treaca pana luni...chiar daca plecati cu antibioticul dupa voi, nu mi se pare asa complicat atata timp cat el nu mai are simptome.
Eu am bagat pupezele in piscinuta...Cred ca ma bag si eu langa ele...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roller025 spune:
Hehehe, Robi, io le-am facut ca tot sunt solo acasa - de mancat nu mai mananc decat la servici, iar acasa fructe si muuuuulta inghetata. De o saptamana seara mananc pepene galben cu inghetata de ciocolata si vanilie..
Gabi, am fost in Thassos, in Skala Potamia. Curtea si locul de joaca au facut toti banii. In plus locatia era in al doilea an de functionare, asa ca era deosebit de curata si ingrijita, iar finisajele, desi nu se vad, erau la mare arta. N-am vazut in viata mea o marmura pusa atat de drept si de milimetric egal Sanatate lui Tudor. Noi am plecat la drum cu Victor cu enterocolita, 3 zile de regim si medicatie. Am avut niste emotii, dar in 2 zile de apa de mare i-au trecut toate alea.
Monica, vreau si io piscina... E un cuptor in Bucuresti...
roberta04 spune:
Vreau si eu la piscina... anul asta am sarit cu totul balaceala. Dar tocmai ce mi-a zis Petro ca are convingerea ca (totusi) ne mutam in septembrie.
Dana, am vazut o parte din poze, super locatia!
Monica, noi am fost duminica la biserica si Matei astepta cu nerabdare partea de dupa impartasit, cand preotul le da la copii cate ceva dulce. Mai avea un pic si intra in altar sa vada ce e pe acolo bun de mancare...
Faza cu spirtul e bestiala
Ieri l-am adus acasa pe Matei... e slab cum nu a fost niciodata, stirb, era murdar ca un purcel, nu stiam ce sa fac, sa rad, sa plang...
Am oprit masina la o farmacie si i-am luat vitamine. As vrea sa ii fac niste analize dar urla numai cand aude. In prima faza ii voi face macar un examen copro.
kim222 spune:
http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/Casa02?authkey=Gv1sRgCPSw19HukIuTOg#5504982520489127202
ultimele poze cu casa..facute cu telefonul..deci mai fara calitate.
La multi ani Monicule..nu mai stiu daca am spus..numai bine!
La multi ani Andrei !!! La multi ani Stefania!
szivarvany spune:
Vazut Victor si Paul , Roller, cred ca ati avut o vacanta tare faina Imi place escaladarea lui Paul
Kim, ce casuta frumoasa aveti Ce mai face Luca, nu ne povestesti nimic despre el
Noi suntem la birou, Giulia asculta "Waka" de Shakira deja de juma` de ora ... vi-am zis ca stie sa intre pe google sa scrie ce vrea si sa apese enter Acum o cauta pe HM
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, IANCA-DARIANA!
Olivia, am vazut pozele, foarte frumoase ferestrele si usa de la intrare... Un pic mai este
Eu am avut o noapte urata, Matei are scaune proaste si varsa, dam cu regim, cu medicamente...
Daca tot e pile si os, mai era nevoie si de o boala...
Va pup, week-end racoros!
CARMEN, daca maine nu apuc sa intru, LA MULTI ANI!!!
szivarvany spune:
Rob, sanatate multa lui Matei
Sper ca e mai bine.
Diana, sa-ti traiasca Ianca, alaturi de junior
Eu va prezint noul membru al familiei:
dl.BetaSplendens
Si cateva poze de la bazin
szivarvany spune:
CARMEN
Buna dimineata
Noi ne pregatim de 2 ore de munci la birou si apoi terminam pregatirile pt maine dupa-masa cand la noi se va da petrecere in pijamale
MARIILOR
kim222 spune:
La multi ani Carmen! Sa-ti traisaca si minunea!
Io-s lovita de tren ...am venit la 4 dimineata acasa(si Luca binenteles)..l-am serbat pe Rares de Nora..si cum ei stau intr-un club..am ajuns sa vedem si noi dupa 15 ani cum este intr-un club! Asa ca Luca la 6 ani (asa ma ducea si pe mine mama!) a vazut live animatoarele si show cu Puya!..poze va arata Nora..ca eu nu am avut aparatul foto..oricum a fost supeeer!
Robi sa treaca repejor!
we placut!
edit: La multi ani Monicule si la multi ani si Mariei mici!La multi ani Maria de Ioana si ..nu in ultimul timp Marinei!