LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu e chiar corect, sunt degradabile intr-o masura limitata si intr-un delta t mai mare. Eu nu am statie de epurare mare care sa permita detergentilor sa stea acolo niste zile sa se degradeze, asa ca folosesc numai produse cu marca http://www.sustainable-cleaning.com/RO_whom.html pe ele, sau bio (de gen Frost).

Uite aici mai e un site, pe astia nu i-am incercat, dar urmeaza: http://www.elemental.ro/8-detergenti-bio-rufe

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Acu' daca am citit ce ati scris despre detergenti, mai am o problema in viata,daca am fosa ecologica trebuie musai si detergenti bio?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Acu' daca am citit ce ati scris despre detergenti, mai am o problema in viata,daca am fosa ecologica trebuie musai si detergenti bio?

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

da
in caz contrar, daca speli cu cif, domestos, ariel la greu si alte chestii de gen iti mor microbii din fosa (am inteles ca o cantitate mica de detergenti e permisa, dar nu am aflat nicaieri ce insemna "mica", de ex la un volum de 1500l, cat detergent e maxim admisibil ca sa nu-mi distruga bioactivatorul? ca nenea de la vanzari fose mi-a spus ca pot sa plac "cu moderatie"...acum fiecare cu moderatia lui... io spal 10 masini pe saptamana in medie)

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ILINCA
Carmen, sa-ti traiasca frumosii si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri, multa sanatate si fericire !

Dau cafeluta, sunt home , deja prajim vinetele sunt tare happy ca am azi timp pt toate inclusiv sa duc mandra la inot
Giulia bine-nteles ca la 7 deja era in picioare, isi punea echipamentul si acum se joaca cu Sela cu o minge.
Catelusa asta zici ca-i un copil, vi-am mai zis, nu, cat o iubim

Pupam trupa, o zi frumoasa sa aveti si mult spor la treburi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, ILINCA! Carmen, sa ai doar motive de mandrie si bucurie din partea copiilor!

Daria, merg si eu virtual la inot cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Ilinca!! Carmen, sa-ti traiasca puii!!!

Cu fosa - eu spal in medie cam 6-7 masini/saptamina + 4-5 masini de vase (si aici exista un singur tip de detergent) - nu spal cu detergenti pe baza de clor (sau daca folosesc, nu in vasele de toaleta, chiuvete, etc adica unde ar putea ajunge in fosa). Mie mi s-a explicat in felul urmator - or folosesc normal detergentii si las fosa sa-si formeze propriul amterial biologic, adaptat nevoilor mele sau creez un mediu artificial (dar care trebuie intretinut permanent!) din pastile gen diavolina. La fosa mea am drenaj in curte - ce pot sa va spun dupa aproape 9 luni de locuit continuu este ca nu am avut probleme - gazonul e super-ok, plantele la fel, prin urmare am tras concluzia ca apa eliminata e ok atita timp cit pamintul si plantele de deasupra nu au fost afectate...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Ilinca!
Carmen, sa-ti traiasca tzucurica mica!

Multumesc pentru urari! A fost o zi ca oricare alta, am avut program normal cu fetele mai putin suflatul in lumanari si taiatul tortului (cu John participant activ prin telefon...). John a venit la 19 de la Bucuresti asa ca ne-am intins cu cina si tort iar lor culcatul tarziu nu le face bine deloc, au dormit agitate...
Si m-am trezit dimineata stranutand de numa si tragand de niste muci aposi...sper sa nu le dau si lor, ca mai avem o saptamana si plecam la mare!

Astea cu fosele bio ma depasesc dar va urmaresc cu atentie, mi se pare interesant.

Roberta, am uitat sa-ti spun la multi ani pentru tatal tau. Sa va traiasca si sa fie alaturi de voi cat mai mult timp! Iar tu ai grija de sanatate.

Gabi, sanatate lui Tudor, sper ca azi e mai bine.

Daria, spor la copt vinete, la mancat si la inotat...

Dana, cand vin acasa flacaii tai?!

O zi excelenta sa ave

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tudor ieri a fost ok, dar seara a facut din nou febra, asa ca suntem inapoi la antitermice din 4 in 4 ore...totusi azi-noapte mi s-a parut ca nasul nu a mai fost atit de productiv, mai mult infundat. Azi sta tot acasa (si cred ca il tin toata saptamina) - soacra-mea imi spune ca se simte bine, nu prea a mincat de dimineata - dar o stiu eu pe ea, daca copilul nu inghite cantitati, ea zice ca nu a mincat...

Si mai vroiam sa va zic ca l-am cintarit pe Stefan aseara si in sfirsit a mai urcat si el un "palier" - are 18 kg ...si 114 cm!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Ilinca La Multi Ani!! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa ai un car de noroc in viata!!

Sanatate maxima pentru bolnaviori. Si al meu muceste dupa ce a venit de la mare (a fost in tabara), cred ca de la scufundari. Si mi-a venit cu un rucsac de pietre culese de el in timpul scufundarilor
eu am vazut ca se garbovea sub greutatea rucsacului, dar am zis ca-i copilul obosit (trenul a ajuns la 12:30 cu 2 ore intarziere ) si l-am lasat sa-l care de la peron pana la masina (eu caram geanta cu haine, rucsacul era din ala mic, de prescolar), la masina cand am pus mana pe el sa-l bag in portbagaj sa-mi cada mana din umar nu alta

dar e bronzat si frumos si cu o privire de strengar, stie ce sa spuna, cand sa spuna, pe ce butoane sa apese, tare mult l-au schimbat taberele astea, acum e liderul gradinitei ... si deja pe mine ma asculta mai mult "consultativ", daca nu-i convine ceva sa vezi ce gargara-mi trage sa-mi schimbe opinia, asa tare-mi place ca-si sustine opiniile si ideile, super!! Si cea mai tare faza e ca se chinuie sa citeasca ca sa-si capete psp-ul (i-am spus ca-i iau psp cand o sa stie sa citeasca)

Andries

Mergi la inceput

12:30 inseamna 00:30...au furat tiganii un cablu si au fost intarzieri si de 5 ore..asta ca tot e un subiect despre tigani la generale...

Andries

Mergi la inceput