LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Deci taman acu` i-am scris la sef pe skype dacane lasa din 16 pana pe 29, cu un sir lung de emoticoane si mi-a trimis inapoi alt sir lung de emoticoane si a adaugat ca anul asta muncim
Deci ma voi pune de acord cu colegii pt o saptamana de relaaax @home
Aici vine furtuna ... asa va fi cica in tot weekendul.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
g_ioana spune:
Helou din orasul fierbinte...in sfarsit incep sa ma incalzesc si io...si ca sa fie si mai cald m-am apucat sa fac gogoshi si o placinta cu mere...pana la iarna nu le mai fac nik
Daria felicitari pentru Giulikdoar stii ca ea are ritmul ei,io zic ca este foarte bine asa mai incet si precaut
Lia
Robi esti ok,ca nu prea suna bine ultimul tau mesaj
cristalina spune:
Ioana...daca n-as avea burta cimpoi de la atata pepene si porumb copt zau ca as veni la Ieshi!
Roberta, chiar asa...cum te simti?! Sper ca totul e bine si e numai un pic de oboseala.
Olivia, felicitari pentru aprobare! Va urez sa gasiti banutii necesari pentru lucrare ca acum asta e problema. Banii sigur ii veti recupera cand vor incepe sa contruiasca prin vecini.
Daria, scuze ca nu am fost atenta dar cum a ramas cu marea...?!?
Galushtile sunt afara si eu ma uit la ....Parisul Vesel! Ca la prosti...hehehe
O seara frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Lia bine ai revenit!
Monicule merci..nu voi recupera ot ca nu voi avea vecini..mai mult ca sigur..Oricum azi am aflat ca nu ne vom muta in urmatoarele 7-8 luni..pana nu se baga canalizare si apa de catre primarie..atfel trebuie sa bag eu apa...in fine nu mai cometez..nika
Robi esti ok?
Ioana noi fierbem..tu faci placite,,ntz,ntz..tu locuiesti in alta parte!
Gabi cum mai este Tudor?
am plecat la plaja si mai precis o baie in mare..
Dorsilia spune:
buna
o sa va pun si poze maine, ca azi nu mai am putere sa le bibilesc de ochi rosii si sa le uploadez, a plouat intruna cu rapaieli si tunete de se ascundeau astia micii pe dupa canapele, sunt si terminata fizic si psihic dupa o saptamana de raceli in grup, baad mood:(
am mai intrebat un medic si din descrierile mele a spus ca ar fi necesara o investigatie gastroenterologica la Dea, sa nu fie vb de o hernie hiatala cu reflux nu stiu de care, am cautat pe net dar nu-s medic si nu inteleg decat pana la un punct problema, plus ca am invatat ca nu poti sa pui un diagnostic numai bifand simptome asa care se potrivesc, numai un medic poate sa stabileasca evaluand copilul in ansamblu....m-am indopat destul pe azi cu literatura medicala, ma duc sa caut o perina mai inalta pana una alta si sa culc buburuzele
(ce investigatii gastroenterologice se fac oare in pediatrie ? sper ca nu ii pune sa inghita bariu pe micuti)
szivarvany spune:
RICARDO
Dana-Ema, sa ti traiasca feciorii, poate ai timp si ne scrii totusi 2 vorbe
Noi stem la munci, insa plecam rapid. Aici e inorat si azi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
g_ioana spune:
La multi ani Ricardo,sa cresti mare,sanatos si norocos!
Dana-ema sa-ti traiasca feciorul!
Lia te asteptam cu poze
Daria trimite niste nori si pe la ieshi
roberta04 spune:
La multi ani, Ricardo!
Ma topesc de cald, am facut smotru de la 8 dimineata, plus mancare plus o prajitura, maine tata implineste 73 de ani si am vrut sa nu treaca fara nimic pregatit...
Multumesc de grija, sunt OK acum, am avut o cadere fizico-psihica, am muncit 11-12 ore/zi saptamana asta, am tinut locul unei colege (care nu merita da' asta-i viata...), am avut si interviuri, postesc si-s cam slabita, o tot visez pe mama, Petro e si el intors asa ca s-au adunat...
La serviciu am senzatia ca ni se cauta nod in papura, volumul de munca e urias si... cred ca am nevoie de concediu.
Dar ma ridic si merg mai departe
Va pup, week-end frumos va doresc!
szivarvany spune:
Buna dimineata, dau o cafea la cine semneaza condica.
Sunt la lucru, imediat plang de nervi ca nu se stie cine va veni saptamana viitoare pe aici si nu as vrea sa fiu eu aia
Ieri am fost toata ziua cu fetele la tara, stem rupte Giulia insa isi punea de dimineata echipamentul
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
leeloo2004 spune:
Eu nu-s la serviciu, sunt acasa, dar tot vin la cafeaua ta, Daria!
Tudor de vineri seara s-a apucat de mucit serios...iar azi-noapte a facut si febra, asa cum ii sta bine dupa weekend...asa ca azi am ramas cu el acasa ca nu avea cine sa vina...El e ok acum, am vb cu doctorul - il tin pe nurofen la 8 ore, Eurespal de 3 ori pe zi, curatat nasul cu regularitate si pus picaturi...o placere! Dar macar e vioi si pare ok, nu e molesit, a mincat bine la prinz - acum doarme (de 2 ore...).
LA MULTI ANI Ricardo!!! Dana-Ema - sa-ti traiasca feciorii - tu ce mai faci?? Ne-ai parasit de tot...
Cristalina - de data asta plecam in Suedia, la Stockholm!
Kim - pai de ce trebuie sa astepti canalizarea lor? Eu aveam impresia ca va puneti si voi statie de epurare si faceti put pt apa...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.