Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Elba cate mese are bebele tau pe zi? Ca a mea chiar daca nu manaca la o masa nu recupereaza la altele asta e problema si nici nu cere mai des de papa. Ramane la 5 mese pe zi.

Asteropi ii scot aerul si atunci se potoleste din zbierat dar cum ii bag biberonul o luam de la capat, si de multe ori dupa 30 de min adoarme si nu am ce sa ii fac. Cum se manifesta inainte sa ii schimbi laptele praf de te-ai hotarat sa il schimbi?

Ce ma ingrijoreaza e ca nu imi dau seama ce s-a intamplat si nici dr nu imi dau vreo explicatie: acum o luna manca de rupea biberonul, repede si bine iar acum nici vorba de asa ceva. Si nu stiu ce sa ii mai fac, am incercat tot ce e posibil sau ce mi-a trecut prin cap.
Multumesc mult tuturor fetelor de raspuns.

Voi la ce varsta ati inceput diversificarea ca pediatrul imi zice ca la 4 luni dar nu e prea devreme? Ca zice el ca atunci scapam de probleme. Cum sa ii dau mancare daca ea nici nu sta in fund? Nu se ineaca?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Vroiam sa iti spun de ieri incerca sa ii dai cu lingurita din momentul cand incepe sa refuze biberonul poate merge.

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Eu pun pariu ca daca Miria pune o poze nu e grasa asa cum se vede ea deloc

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Si eu pun pariu.. ea si Dayanara ce se vad balene urate , iar care suntem cu adevarat n-avem nici o taina

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca eu e slabit pot, dar nu mai tin mortis, nu stiu de ce:)

azi montez patutul ivan n.o lasa in pat asa ca voi pune patutul in continuarea patului lui ivan, abia astept

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

INAsuperb Robins-a schimbat tar mult. Iar tu arati bestial si rochita e tare frumoasa

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Miria - acum mi-am dat seama de ce am intrat eu pe forum, chiar si mai tarziu: sa ma intrec cu tine la kg. Eu am 70, sa stii

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

ce-s mai cu glumele astea?...pai 70 de kile de as avea as fi fotomodela si as prezenta moda pe podium...stati linistite ca eu va intrec pe toate...basta, sa fim noi sanatosi

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Childsi tu brutus? Si tu te vezi urata si grasa?Va apuca acum depresia PP???? Pai daca santeti asa urate, ai cui sunt dragelor iepurasii superbi din poze??

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Miruna ti-a raspuns Yaya. Ede preferat pe abut daca ai aparat, dar si fierte sunt ok.
Fructele sunt de preferat crude.Eu nu pot momentan sa-i dau crude din cauza refluxului.

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Eu azi am avut o zi naspa.. Irina a fost copil cuminte, insa, altceva ma supara(e tare greu pt mine cel putin sa merg prin parc sa vad mamici tinere -ca si mine de altfel- care au o mama/bunica sa le mai dea un sfat... degeaba am parinti daca nu stiu/nu vor sa ma "ajute").

Imi pare rau ca ai avut o zi naspa si ca nu te intelegi cu parintii asa cum ai vrea sau nu sunt langa tine cand ai nevoie.Noi suntem plecati de ceva vreme din tara si pe aici nu avem pe nimeni.Tare mi-e dor de mama mai ales cand nu stiu ce sa fac cu bebe cand plange.pupici de la mine si sper ca maine sa ai o zi frumoasa

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CHILD - Si unde esti tu grasa? Acolo unde mangai iepurele? Hai, ma lasi! Vezi, d-aia nu pun eu poze! Ca-mi faceti rau.

Hai, care mai puneti, ca sa intru in depresie si sa termin cutia cu inghetata?!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

[bMiria],daca vrei consolare pun eu poze cu mine in costum de baie, ca la 70 kg ale mele , nu pot arata nicicum mai slaba ca tine[/b]

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ioanact - am vazut poze cu fetitele tale, niste scumpe. Mi-a placut la nebunie 107, cea in care stau ele doua in pat, mi se pare ca seamana foarte mult una cu cealalta. Neaparat sa ii fac si eu o surioara Marei. Eu sunt singura la parinti si nu imi place, intotdeauna mi-am dorit o sora. Sa-ti traiasca printesele

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput