Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

arwen bine ai venit printre noi
te asteptam cu data ultimei menstruatii, data probabila a nasterii si data nasterii tale si te trecem noi in listuta.

zi-ne mai multe despre tine.
scrie 10 mesaje sa scapi de moderare

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen_4y

Buna tuturor,eu sunt noua pe forum si nu inteleg cum sa ma inscriu la burtici cu buburuze de ian-feb.2011.Trebuie sa nasc pe la sfarsitul lunii februarie,deci cred ca aici ma incadrez.Va pup

Buna Arwen uite ca te-ai inscris!
Bun venit la Buburuze! sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

(mai scrie vreo 9 mesaje sa nu fii moderata, sa te putem vedea in timp real - ex. 1 mesaj cu UM, 1 mes cu ce mai vrei tu)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ce faceti fetele?
Bun venit ARWEN! Ce-mi place ca mai vin burtici,suntem din ce in ce mai multe.
Ma chinui si io acu cu o ameteala,de la somn mi se trage,au urlat pisicile si au croncanit cotofenele alea de mi-ai rupt capu.
Poate-mi trece cu cafeluta.
Ma bag la o ordine,ca am casa vraiste si apoi la o crema de zahar ars.
Pupici

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bun venit Arwen

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!

bun venit arwen! sarcina usoara!
te asteptam cu mai multe informatii despre tine.

cum va spuneam...cu superstitiile nu am o problema majora. si mie imi pare ok sa pastram niste traditii, face parte din cultura noastra, dar nu duse la extrem. am o prietena care are fetita de 1 an si se plangea acu cateva luni ca fi-sa are ba scaun moale, ba face temperatura, ba lipsa de apetit. la care-i zic sa se uite la gingiute, poate sta vreun dinte sa sparga, daca nu o stie bolnava sau altceva. la care imi spune ca ea nu se uita in gura fetei, ca "nu-i bine" sa-i vada ma-sa primul dinte, ci altcineva. ei bine, de genul asta de superstitii mi-e mie greata.

legat de infofoleala...eu il imbrac pe david mai subtire decat ma imbrac eu. caciulita nu-i pun niciodata, indiferent de anotimp, doar gluga pe vreun viscol eventual, dar pot fi si minus 20 de grade, ca nu-i pun. ciorapi, nici atat. toata lumea ma terorizeaza ca tin copilu dezbracat, in tricou, cand altii, adica toti sunt cu geci, iar el e sanatos tun si nici nu tremura de frig.

despre perna...eu am una de alaptat cu bilute, se muleaza perfect. e lunga ca un carnat si o asezi cum vrei. si am dat doar 60 de lei la expo baby, desi vazusem una gen covrig la vreo 2 standuri inainte care costa vreo 250. nu stiu cat de utila este pentru sarcina, pt. ca mi-am cumparat-o cu o zi inainte sa nasc. iar acum e prea devreme s-o incerc.

ca tot vorbeati de vinete. ieri am facut si eu si le-am papat pe toate.
shubu, cum se face crema de zahar ars, ca mi-ai facut pofta.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 10+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Cu placere, Raluca. Ia sa te uiti acum din nou la partea asta cu datele de nastere, eu zic ca acum o sa ti se para mai clara (am modificat caracterele de umplutura si e mai usor de inteles). Oricum, daca vrei ma ocup eu de aici inainte de ea, tu pune tot asa, jos la coada, datele de nastere si le mut eu apoi in listuta.

Roxana, multumesc pentru ganduri! Ai fost la eco, ai aflat ce e bebe? Sau mai tarziu? Bafta, sa fie bebe bine, sanatos si miscaret, indiferent de dotarea dintre picioruse!

Vas, curaj la munca, te descurci tu cumva. Vorbeste si tu cu sefii si scapa cumva de delegatii, eventual iti mai iei concediu din cand in cand, ca sa nu te obosesti prea tare - si o sa fie bine.

Bine ai venit, Arwen! Te asteptam cu datele pentru listuta.

Anca 17+ cu
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele
dragele mele m-am stricat de ras.. jur.,.. toate sunteti incredibile.

bebelana eu nasc pe 07.01 la euromaterna. in mod normal ar tr sa nasc pe 14.02 de ziua mea , dar cum e si ziua inragostitilor.,.. aia o sa aiba chef de zmotoceala si iubareala nu de aduc bebe pe lume.

pup burticile

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Sherbi,o fac si eu din cartea de bucate sau de pe net.E a 3-a oara cand prestez.Din ce-mi aduc aminte se amesteca 8 oua cu un litru de lapte,se incalzeste,se lasa la racit.Pana se raceste se caramelizeaza zaharul,se adauga laptele racit si se da la cupotr in baie de apa.
Cam asta e in mare,da ti-am zis,numa dupa carte o fac,pe derost habar n-am

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna burticoasele, noi am fost la eco,pe mine m-a certat doc ca m-am pricopsit cu o infectie urinara si m-a bagat pe antibiotic, iar pe bebe l-a "felicitat" ca e cuminte, nu c-a masa'. Pe 5 mergem iar , cred ca la morfologia de trim I, ca atunci fac 12 saptamanii.

Va pupacim si mai vb ca tre sa plec la scarbici........a si de concediu medical a spus ca-mi da doar 5 zile

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 10+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sherbi n-am inteles io bine, nu pui caciula nici iarna? Sau ai exagerat ca sa dai putere spuselor :) ? Eu n-am iesit la -20 grade, dar la -5 stiu ca nu se putea fara caciula Acumaaa..depinde si de gluga, s-ar putea sa suplineasca, nu m-am gandit. Chiar m-am uitat repede de unde esti, ma gandeam ca din vreo tara calda, da' nu. Eu una ma iau dupa cum mi-e mie si stiu ca la -5 grade (asta stiu ca a fost frigul pe la care ieseam cu Robert asta iarna) n-as fi suportat sa fiu eu fara caciula. Oricum, ideea am inteles-o perfect, cu cat sunt mai infofoliti racesc mai des si cred ca pt simplul motiv ca transpira si apoi le e frig.

Reteta de crema de zahar ars acilica

M-ati terminat si vinetele voastre. Ma faceti sa trec peste repulsia pe care mi-o face mirosul lor la copt, sa-mi fac si eu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput