Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Xeno , stiu ce rau e sa fii privat de somn; eu am doua zile de cand dorm bine, nu m-au mai chinuit cainii teroristi. De perna, nu stiu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

XENO, nu stiu de pernuta... Stiu ca la cealalta sarcina nu mergeau pozitiile de somn recomandate...nici cu pernuta intre genunchi, nici altfel.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Gabi, stiu ca sunt zile si zile....si mi-am dat seamna ca luni ma simt cel mai rau. Probabil ma relaxez sambata duminica si luni ma simt aiurea.
Nici eu nu pot dormi, pe parti nu-mi convine, pe burta incep sa-l simt pe bebe, pe spate nu-mi place....si ma tot foiesc intr-una.
Azi noapte parca am reusit sa dorm totusi mai binisor.
Sherbi, si eu multumesc mult fetelor de pe DC....aici am invatat totul despre cresterea copilului si nu am lasat pe nimeni sa se implice. m-a intrebat mama daca sa vina sa ma ajute la prima baita.....dar i-am spus ca nu-i fac baie in piscina nu are de ce sa se agite.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Cred ca pana la urma o iau. Ce-o fi o fi, desi tare mi-e ca de griji nu dorm, mai mult decat din cauza de pozitie incomoda.
Lorich, caini teroristi??? (iar am citit din 2 in 3 cred, si n-am recuperat tot ce s-a scris).
Gabi, macar stiu la ce sa ma astept:)

burticile, si va doresc o zi racoroasa, fara nervi, fara dureri si cu "fluturasi"

Mergi la inceput

Xenp da, caini teroristi, care in linistea absoluta a noptii baga un mare "ham" apoi ii raspund alti cinci ...si cum a fost cald si geamul nu poate fi inchis... vai de noi..aaa si dura si cate o ora in sir. Cred ca sunt caini scoliti in ale terorismului :)
Cu perna, daca tot vrei sa dai 300 lei, mai da o cautare pe nea' goagal, si cauta o impresie, parere, ceva pe undeva. Sa nu fie dati degeaba banutii, zic si eu.

Vas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Lorich, la noi au disparut cainii dar au aparut pisicileeeeee,....care acum sunt in febra imperecherii si nu stiu cred ca duc lipsa de motani ca ma dispera cu urletele lor....imi vine sa arunc cu ceva in ele cand le aud.

M-am hotarat si cred ca peste vreo doua luni imi iau un concediu medical doua saptamani sa mai scap de nebunia de la servici.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!

De acord cu tine, Gabi, cu infofolitul si cu traditiile. Mie-mi plac tare obiceiurile, iar aici in Moldova se pastreaza bine. La fel sunt mai reticenta la tot ce vine din afara (urasc Valentines Day)si chiar unele superstitii sunt adevarate.
Apropo de infofolit. O cunostinta de-a mea a facut primul copil la 38 de ani. S-a mutat la mama ei primul an, femeia aproape de 60 de ani. Si amandoua l-au crescut pe baietel ca pe un lucru mult asteptat, aurit. Ei bine, acu cativa ani m-am intalnit cu bunica si nepotelul de vreo 2 ani, primavara, si bunica era intr-un tricou cu maneca lunga iar nepotul ca caciula, tricou si geaca inchisa pana in gat. In momentul in care dadea sa alerge, ca si copiii, ea incepea sa strige la el: nu alerga ca racesti! Nu cred ca tre sa va mai spun ca baietelul asta a facut injectabil la greu in primul an de viata, raceste de 4 ori pe an, e alergic la aproape orice - si la aer-,iar acu are 4 ani si nu poate merge nicaieri cu el ca imediat pateste ceva. Darrrr, stilul nu si l-au schimbat: tot infofolit il tin, nu l-au dus la mare niciodata, nu alearga, etc.Ce adult credeti ca o sa iasa?

Eu la dormit am nopti bune si nopti rele...aseara am dormit pe toate partile, inclusiv pe burta. Si a realizat ca picioarele ma dor seara de la vreme: ori calduri mari, ori ploi.Nu e de la sarcina.
In continuare, daca vreau sa-mi fac greata, mananc dulce, bleah.
Ieri mi-am facut o varza cu multa zeama,fara carne, cum m-a invatat mama care e o gospodina desavarsita, si am mannncattt...A trebuit sa ies la plimbare ca simteam ca pocnesc. Cand m-am intors nu mai aveam nimic.

Eu raman pe aici ca sunt in CO. In BT ploua cand torential, cand mocaneste. E bine, racoare.

A! si fetele care nu au lunile la semnatura, puneti va rog, ca eu ma ghidez dupa ele si-mi imaginez burticutele...De ex, stiu ca Vas e ca mine, vom naste in aceeasi saptamana.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Pup toata lumea
Prietena mea si-a cumparat perna. Se pare ca a fost de ajutor la dormit si pt spate ziua, insa....fasaia si scartia ca eu nu as fi suportat-o. Adica la fiecare miscare sa-ti fasaie perna in cap...hiim
A comadat pe net si nu a stiut cum e pana nu s-a trezit cu ea. Asa ca verificati cu ce sunt umplute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt
si bunica era intr-un tricou cu maneca lunga iar nepotul ca caciula, tricou si geaca inchisa pana in gat. In momentul in care dadea sa alerge, ca si copiii, ea incepea sa strige la el: nu alerga ca racesti!

mai eu n-am putut intelege niciodata asta . Hai cand e nou nascut, bebelus, zici ca-i pui ciorapei ca nu se poate termoregla bine (nu caciulita). dar un copil de 1 an cum sa fie cu geaca si tu in tricou. Eu m-am ghidat dupa asta mereu-cum mi-e mie? Mie cald, ma imbrac subtire-asa si pe el. Mi-e frig, asa si el...nu inca o geaca, nu inca o caciulita; ieri am fost in parc, era racorica, 20 grade. Am pus tricou cu maneca lunga si pantalon 3 sferturi...am ajuns sa ma simt oribil in parc, ca erau copii si mari, nu bebei cu geci cu glugi incheiate pe cap. Peste 15 grade n-am pus niciodata ceva pe cap, doar sapca contra soarelui. In fine... amuzant e ca la momentul nasterii lui Robert a venit mama mea dotata cu enspemii de caciulite, toate au ramas nou-noute si nefolosite... era o caldura in iunie...si chiar si in ianuarie nu pun caciulita in casa, asta in cazul in care avem si caldura in casa

Asta cu "nu vorbi ca racesti"...am avzut-o si mi-a venit sa urlu; era in perioada cand Robert desi avea 1 an si refuza sa zica mai mult decat "tata", "da". Am vazut o fetita, mai mica decat el, infofolita bine desi era o toamna calda, nicidecum frig, rece si bunica-sa ii indesa suzeta pe gat sa nu ia aer rece si ii spunea non-stop sa nu vorbeasca ca raceste. Eu care eram dorita sa vorbeasca cupilu', n-am mai rezistat, i-am zis ca nu aerul ii face viroza (ca avusese o viroza urata cu laringita urata fetita) ci virusii, virusi pe care ii iei din contact cu oameni bolnavi. Bunica azis ca stie, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Lori, Vas, sa inteleg ca ati trecut de perioada de somnolenta? Ca eu daca ma asez in pat cad ca impuscata!N-am mai vazut un film cap-coada de .... hmmm... de cel putin 17 saptamani.Eu nu stiu cum e cu cainii si pisicile. S-ar putea sa zboare o turma de elefanti agitati prin fata geamului meu, dar sa nu-i fi auzit eu!
E clar, la mine nu e ca in carti. Greata mi-a fost abia prin sapt 14-15, dar si atunci doar de cateva ori, somnolenta n-a disparut dupa sapt. 12, si nu cred sa dispara,n-am dezvoltat sensibilitati la niciun aliment (din pacate, pt ca asta inseamna ca pot manca orice. ceea ce si fac ).
Va pupa de Xeno.

Mergi la inceput