Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
pissi78ro spune:
doura- im cer scuze, am parola
Am pus deja 2 poze u mine plecand la nunta saptamana trecuta, deci la 17 saptamani 18+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor inca ceva..am incercat sa intru pe kiabi.ro si nu merge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Am vazut ca nu livreaza in Romania din pacate.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
![](avion.gif)
![](baietel.gif)
douradoudou spune:
eva merci pt linkul de la allobebe....mi-am gasit caruciorul cu landou si scaun pt masina mai ieftin decat in uk..nu livreaza la noi dar ma gandeam sa-l livrez in rom si mi-l aduce tata cu avinul ca are cu toate accesoriile pana in 20 kg..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Elfica spune:
citat din mesajul lui pissi78ro doura- im cer scuze, am parola Am pus deja 2 poze u mine plecand la nunta saptamana trecuta, deci la 17 saptamani ![]() ![]() |
Dati-mi si mie noua parola, please! Sa vad si eu pozele noi, ca pe cele vechi le-am vazut. Dragutz ca anuntati de fiecare data cand postati ceva nou, ca altfel nu am sti... Multumesc mult cui se indura de mine!
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
Elfica spune:
Iar legat de ciuperci, asa este. Chiar azi au dat la stirile TV cu niste persoane care au mancat ciuperci culese din padure si un batran si un copil de un an jumate au murit. Nu e de joaca deloc! Pentru nimeni, daramite pentru gravidutze! Doar din magazin sau piata puteti lua! 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
citat din mesajul lui ratusca83 ana multumesc ![]() ![]() ![]() miruna asa este..nici nu ne putem bucura pt ca tot timpul suntem stresate si in alerta..abia astept sa vina bebe si sa scap de tot stresul asta.. ![]() |
Las Ratusco ca scapam de stresul numit sarcina si vin altele peste noi; o sa ne dorim sa dam timpul inapoi sa dormim cum dormeam cand eram gravide..
sugubina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Dragelor, care locuiti in Romania, va recomand un produs absolut util si exceptional, este o saltea de baie unde imbaiati puiul de cand veniti cu el de la maternitate.
http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=SF23
Este greu de manevrat in cadita un nou nascut asa micut si fragil, pe cand asa il puneti pe salteluta, salteluta pluteste in cadita lui, el sta comod, linistit, voi il spalati, clatiti, fara ca puiul sa scoata un tipat. Eu am avut-o la Luca si am aruncat-o ca se ingalbenise dupa atatea baite, acum vreau una noua o tot caut in Fr si nu gasesc, daca pana nasc nu gasesc o sa rog o prietena sa imi trimita din Ro, va spun este o minune acest suport de baie-saltea. Apoi cand bebe creste si sta in fundulet, pe la 6 luni, ii puteti lua scaunel de baie unde sa stea dar cand e mic va va fi de mare ajutor acest suport, sigur sigur si incercat de mine.
*stergeti voi spatiile de la link ca nu ma lasa sa il pun, e reclama.
Aaaaa, Doura, normal, eu credeam ca te referi la ciuperci de crescatorie si nu intelegeam ce e cu ele, nu m-am gandit sa mananc ciuperci de padure culese de cine stie cine...sau unde
Eva & Luca (08.09.2008) acum cu
(30.12. 2010)
Joy21 spune:
Off, eu am venit cu borsul la pachet. Bine am adus si legumele si pui de tara congelat si leustean, sa fie ca acasa. Daca stiam dinainte ca vrei iti aduceam o sticla. Eu te sfatuiesc tousi sa incerci la magazinele cu specific, stiu ca si polonezii acresc ciorba lor cu un fel de bors. Mai e varianta corcoduselor, dar a trecut sezonul, sau cea cu borsul la plic (recunosc ca nu am incercat). Daca gasesti vreo metoda sa iti trimit bors proaspat de aici, te ajut cu placere
![](pupic.gif)
Victoria, mami de
![](hippi.gif)
![](gravida.gif)
David Lloyd George