Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Doura deci vii in tara? Ce tare. Daca va vedeti pe aproape de mine aj veni.. Ca alfel nu sunt om de mers departe...Astept vesti deci.

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

gata si la mine..am mancat,m-am invartit nitelus prin casa si acum m-am apucat sa citesc ce s-a scris..trebuie sa incep sa ma aranjez pt intalnirea cu bebe..offf sunt atat de stresata de nu mai pot. imi vin in cap numai ganduri urate...

symo ma bucur ca esti bine
miruna stiu cum este cu durerile...pe mine ma dor muschii de jos de la burta la orice miscare..cand stau jos n-am nimic..ufff...mi-ar placea sa fim si noi normale

doura poate o sa pot veni si eu la intalnire..numa ca pe mine tre sa ma aduca domnul sot pt ca eu nu am voie la condus....

pupici la toate

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eliza, ne bucuram ca bebelina e ok. Pupici si asteptam numai vesti bune de la tine. Iar cu drumul... din pacate, Rovinari-Tg Jiu te zdruncina de nu te vezi, vrei/nu vrei. Bine ca sunt doar 20 de km.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ete ce am mai gasit www.universultau.ro/products/625" target="_blank"> PENTRU BEBE .

Mi se pare super!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

fetelor inca ceva..am incercat sa intru pe kiabi.ro si nu merge..asa ca am intrat pe kiabi.com sa incerc sa dau comanda de hainute de gravidute dar tara noastra nu apare acolo...ufff..vreau si eu hainute multeee...dar fara sa merg la cumparaturi..poate ma ajutati

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Ratusca, te asteptam cu vesti bune!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

doura poate o sa pot veni si eu la intalnire..numa ca pe mine tre sa ma aduca domnul sot pt ca eu nu am voie la condus....

pupici la toate

22+ si ingeras in ceruri

Daaaa! Il convingi si tu! Mai faci o eco in ziua aceea ca sa ai o scuza iar pe dl sot il integram repede sau ii dai liber

Ratusca stii de ce imi pare rau ca suntem in situatii complicate (nu numai noi doua), nu pentru "suferinta" noastra, desi e greu de inteles ca imobilizarea asta, chiar si partiala nu e chiar asa usoara, ci pentru ca sarcina e ceva superb si noi nu ne putem bucura 100% cum fac mamicile fara probleme.

Cred ca Vasari povestea ca se comporta exact ca inainte de sarcina si nu are nimic. Asa am fost eu la prima sarcina, asa ar fi frumos sa fie pentru toate si asa e normal.

Dar nu mai avem mult si revenim in forta

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eva ziceam de ciuperci luate de pe drum..parca asa zicea simona ..mie mi-e frica ca daca nu sunt crescute controlat e posibil ca sporii de la ciuperci necomestibile sa zboare la astea comestibile si sa le
"transfrme"..chiar ieri am citit la fetele de anul trecut una dintre ele luase ciuperci de pe drum si s-a intoxicat..a ajuns la spital..bine ca mancase decat o lingura ...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

ana multumesc
miruna asa este..nici nu ne putem bucura pt ca tot timpul suntem stresate si in alerta..abia astept sa vina bebe si sa scap de tot stresul asta..

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Miruna, interesant si practic scaunul. Bun pentru familiile care au spatiu in casa. Eu am gasit altceva de la Kika, foarte util dupa 6 luni, ocupa f f putin spatiu si e de la Chicco.

Ana

Mergi la inceput