Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 pai nu era ziua Copy Paste la Uka?? sau a fost ieri?? eh, mai conteaza..? de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
da, da exact
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
biaz29 spune:
Fragutza, eu cred ca faza cu osul e o justitie sociala feminina. Daca nu se poate sa ai si tu niste stratulete in plus asa, ca mamele normale , atunci macar un os in plus sa ai. Zi mersi ca nu ai primit un deget sau altceva in plus.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui biaz29 Fragutza, eu cred ca faza cu osul e o justitie sociala feminina. Daca nu se poate sa ai si tu niste stratulete in plus asa, ca mamele normale , atunci macar un os in plus sa ai. Zi mersi ca nu ai primit un deget sau altceva in plus. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
selen80 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Selen, mami, m-am inrosit un pic! Da' de ce sa deranjez, e scoasa din uz de vreme buna! Pentru puiul tau |
pai si eu m-am inrosit, n-ai vazut emoticoanele?
inseamna ca nu e pericol de ce a previzionat Luci acolo, stai linistita....gata te-ai linistit?? poti dormi bine la noapte?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
moooaamaa, ce nas fin aveti, duamna! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Pai e caracteristic pentru specia de felina zvelta ce sunt.
_
lutoniana spune:
Biaz una si cu una fac doua, eu zic sa nu te dai tu asa usor ca apartinand categoriei mamicilor normale ca te-am vazut eu si pe tine .....
Ei dracie .....va place asa sa derutati lumea
Fragutza spune:
citat din mesajul lui biaz29 Fragutza, eu cred ca faza cu osul e o justitie sociala feminina. Daca nu se poate sa ai si tu niste stratulete in plus asa, ca mamele normale , atunci macar un os in plus sa ai. Zi mersi ca nu ai primit un deget sau altceva in plus. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
As putea sa schimb osul ala cu o trompa
Pentru puiul tau
biaz29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Biaz una si cu una fac doua, eu zic sa nu te dai tu asa usor ca apartinand categoriei mamicilor normale ca te-am vazut eu si pe tine ..... Ei dracie .....va place asa sa derutati lumea Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Vai ce viteza de reactie ai, Luci! N-as vrea sa particip la un meci de box cu tine, ca as lua niste crosee de nu m-as vedea. (De ce ma simt de parca le-am luat deja? )
_
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza
As putea sa schimb osul ala cu o trompa Pentru puiul tau |
Ai grija ce-ti doresti ...
_
lutoniana spune:
citat din mesajul lui biaz29
Vai ce viteza de reactie ai, Luci! N-as vrea sa particip la un meci de box cu tine, ca as lua niste crosee de nu m-as vedea. (De ce ma simt de parca le-am luat deja? ) _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
eu te-am vazut in poze, da ?
croseele le ai de la altceva ....trust me Am si eu cateva in spate