Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bravo Zozelici, sunt tare , tare happy pentru tine!

Bubulino, eu sunt pe aici, asteptam mancarica. Mamaaa, mi-e o foameee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, e foarte frumos Tismana , dar camerele...ma seaca gresia de pe jos intr-un mare hal. Si daca va decideti sa mergeti acolo, sa ceri camera pe alta parte decat pe partea cu piscina. Iti zic si cu AI, daca vrei. Tonic are vizita mai recenta, pe de alta parte, ca eu am fost acum doua veri, daaaar..gresie pe jos in camera tot au Ah! Si nu au balcoane la camerele de la parter decat pe partea cu piscina, ori tu nu vrei, ca e galagie mare

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE ASTAZI
LIANA SI ROXANA!
SA SE INDEPLINEASCA TOT CE VA DORITI!

uite....mimo si tuchi nu vor sa se intalneasca si cu mine, claudia, ioana si giani la mare... vor decat ele doua...

pe mine ma macina o problema... a mamei de copil dezpempersat... eu ce fac cu copilul pe malul marii? ii iau olita dupa mine? ca nu e igienic si frumos sa faca pipi in mare, dar nici nu cred ca ar vrea (testat la piscina, nu a vrut sa faca in bazin ) sa nu mai zic de kk... deci?

naty cu dezpemparsatul... la mine e reusita mamei 100% si avantajul de a avea o casa la curte...pt ca efectiv a lasat-o in fundul gol, cu olita in preajma, si intr-o sapt a reusit. acum clar, depinde si cat de bine pregatit e copilul pt asa ceva... toate la timpul lor. nu te grabi! pup iuliuta (tare am mai admirat-o in pozele alea de la bulgari)

gudinde imi pare f rau pt pierderea bunicului nepotelei... mie mi-a placut f tare rochia propusa pt valen, superba!

claudia pt redecorarea apartamentului, si am uitat sa-ti spun ca si Amira la fel reactioneaza la ciupiturile de tantari, ii mai dau cu fenistil, dar nu prea vrea, imi da sa pup sa treaca. bine ca mi-am adus aminte sa iau autan pt la mare...

bubulina... ce dor imi era de tine, cred ca saptamanal intru pe bucataras... acum am ordin de la randunoi sa-i execut o mancare de castraveti... si n-am nicio idee (initial l-am trimis la ma-sa, dar apoi mi s-a facut mila si am zis ca daca vrea o facem impreuna)... ce fac baietii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau , da, sper sa ne iasa
Moama, am facut o praji cu branza si stafide
Eh, diseara ma duc la aerobic, am voie si eu o feliuta, nu?

Zoze, pai tu te tii de plimbari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Rox Baietii sunt bine, sunt afara cu Mariana, doamna care sta cu ei, sunt zvapaiati, sunt fericiti impreuna, se joaca si rad non-stop

Uite-aici reteta de mancarica, facuta de Luny
http://www.bucataras.ro/retete/91/mincare-de-castraveti-murati.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bravo zoze pt vestile bune!

imi doresc din toata inima sa ne dea si simo o veste buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

zoze
numa' zic ca nu esti optimista numai pentru noi... e pt ca e bine, da?! hai ca imediat e saptamana 29, desi eu sunt sigura ca va sta mai mult regina . oare nu te gandesti si sa nasti in bucuresti? cred ca ar fi un pic dificil sa nu fii in orasul tau, ca ar trebui sa stea Dan undeva, sa nu fii singura, desi uite cate randunici ti-ar fi aproape! dar eu as fi mai linistita, mai ales ca poti s-o programezi, ca ma gandesc ca mergi tot pe cezariana.
oricum, ne bucuram de vestile bune, si de Maria sanatoasa si hotarata sa stea la locul ei.

bubu ca n-am pupat-o de mult

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Zozelici, ma bucur tare mult de vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Mimo, e foarte frumos Tismana , dar camerele...ma seaca gresia de pe jos intr-un mare hal.

Asa am avut si noi in Bulgaria si Catalin zicea ca parca stam in cotet de gaini ca sa poata sa curete paiele mai usor. Ca deh... in covor intra nisipul

Zoze bravo!!! Ma bucur ca v-ati hotarat sa fiti bine

Bubulina mi-e dor de tine!

La mare s-ar putea sa fim si noi in weekendul 6-8 sau 13-15, cred. Randunoiul trebuie sa rezolve niste treburi in Constanta dupa debarcare, si ne lipim si noi. Ne vorbim, ne vedem

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, uraaaaaa!!! Normal ca vii si nasti in Bucuresti . Serios, ce urmeaza? Mergi tot la ea mai departe, nu?

Kya, exact .

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput