Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
A trantit frate economista o teorie de m-a lasat masca 
Ce sa mai zic altceva decat ca e enervanta dom'le, avea dreptate omu' ala 
Despre buba , cusut si semn ...habar n-am daca e mit, dar in mod cert mai bine semn decat sa se chinuie atat de mult si sa fie expus pericolului de infectie ! Si oricum , cred eu, ramane semn si-asa si-asa. Eu ma gandeam doar ca mie dupa cezariana mi-a scos firele dupa 7 zile si eram complet vindecata, catamai gauroaia. Iar el mititelul, cu mama tampa, sta asa de o luna
Sper sa nu fie nevoie sa ajung la Alexandrescu, azi vad ca arata f bine coaja dupa ce aseara am indepartat-o pe cea veche, am tamponat cu apa oxigenata, i-am tuns parul din jur si i-am pus baneocin. Are o coaja eleganta si mult mai mica.Doamne ajuta!
Olgule, da...din pacate TOTI prietenii nostri pleaca dupa 23 august in vacanta ,ofof! Ei asta sa ne fie noua tot ghinionul !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
tuchita spune:
Mimo, rapid zi...cand pleci la mare si unde!
ca eu am urmatoarele 2 saptamani concediu!
delphin spune:
Da Doamne sa avem vesti bune de la Simo si Micu'. Ai doamne in paza si celelalte randunici incercate.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE! sarbatoritelor de pe crenguta!
weekend in doi eu votez pt. AMSTERDAM. Nu am fost inca, dar pastrez pt. o ocazie speciala si pt. iziua in care voi putea pleca fara copii. LA pensie oare
?
TUCHITA, curaj cu mesterii!
MIMULICIO da de ce vrei tu musai la mare? La Bran si apoi undeva la un lac daca vreti sa va balaciti. Zic io cu marea sub nas caci mi s-a luat grav! Cred ca nu-mi mai trebuie mare 5 ani de aici in colo. Parca tu ma intrebai une e urmatoarea demenajare....
in 3 ani speram Canada!
Pup bubutza lui Dudu ca sa treaca! Nu-ti mai face mustrari de constiinta...nici ca mine nu-i bine, una doua fug la urgente, de ne stiu toti dr si toate infirmierele de pe aici. Dar na, aici e altfel situatia! Si david, jucandu-se cu Seb s-a lovit la barba si s-a deschis...am dezinfectat, am pus un pansament si am plecat la urgente, dupa ce am sunta si omu la munca, ca ne intalnim la urgente ca fii'su si-a spart barba. Stam la 5 min in masina de spital. Pana am ajuns, rana era lipita...eu vroiam sa stiu daca e nevoie sau nu sa fie cusut. I-au pus un fel de pansament lipici, care pana am ajuns acasa nu-l mai avea, l-a smuls singur!
Iar m-am intins...am povesti cu spitalu de aici...
Bine totusi ca exista, caci altfel...
Mai era ceva de zis, dar am uitat, of! Le-am pus baterii la pistoalele automate ale flacailor...nu va spun cum e la mine-n casa acum! 
Vorbea cineva de gelozie intre frati, e normal! LA mine a ajuns in asa fel in cat daca cumpar la unul o jucarie, trebuie sa cumpar si celuilalt identica, chiar daca sunt 5 ani diferenta intre ei!
fug sa le scot bateriile
daciana.t spune:
deci imi vine sa fac asa la propiu 

dupa ce ma chinui si citesc si scriu si scriu, inchid fereasta cu totul!!!!!

mor de ciuda...
si nici nu mai stiu ce am scris.
am vazut poze de tuchi si delphin
si inca cineva si nu mai stiu cine ![]()
naty, deci zici ca de la tantari, offf si doar aveam 2-3 ametiti in tot apartamentul. dar se pare ca baneocinul si-a facut efectul acum e bine. cu pampersul, linistestete, randare si tutun si o sa vezi ca o sa ceara singurica. eu as alege Roma, dar eu sunt mai romantica din fire. ![]()
gudinde, condolenate, imi pare rau
zoze
sa treci cu bine peste toate saptamanile ce vor veni, sa vii cu vesti bune de la Bucuresti!
LA MULTI ANI IRINA!
LA MULTI ANI, ROXANA!
mimo, cand vii la Bran? poate ne intalnim macar 10 minute
, daca doresti bine inteles.
tuchi, eu sa sti ca inca mai caut copacul ala care face bani
ca am exact aceeasi problema ca si tine, doar ca eu am renuntat la mesteri, am facut noi si spun, mandra de mine, ca aseara la 11 mobila era aranjata in sufra, asta dupa ce toata ziua de ieri am dat cu trafaletul, gletuit, smilgheruit...si altele de genul, dar e bine - am o sufra culoarea untului
, noi sa fim sanatosi.
roxana, sunt persoane pentru care dansul presupune un efort supraomenesc cum zici tu, asta e...la al meu nu presupune nici un efort ii este lene, si de multe ori e nervos nu stiu de ce, dar e...
ioana mi-ar place sa ne intalnim la mare, eu ma pot deplasa din eforie
vrei?
gata dau trimitere ca iar il pierd.
sunt obosita asa ca mai bag o tura de somnic, am dormit prea repede azi noapte, nu stiu cum s-a intamplat 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
bubu05 spune:
Hellooooouuu 
Azi mi-am luat liber, am trebaluit pana acum, am supica pe foc si mai incolo avem "neshte" treburi de rezolvat.
Vreau sa vad si eu poze cu Tuchiiiii
mimonix spune:

Hai ca in sfarsit am gasit parteneri, macar pentru mare 
Tuchi: habar n-am! La munte am gasit , la mare inca ma mai gandesc ...As schimba doi maiul ala, ca inca ma mai doare rana cu mopu'
Vazui Tismana din Jupiter pe gustul meu asa (pe gustul meu gradina adica, AI ma lasa rece), dar oare ma lasa sa stau doar 3 zile?
Azi intreb, dar daca exista vreo sansa sa ne "plajim" impreuna, iti las tie cuvantul
Ar mai fi niste vilute la Costinesti, dar mi se rupe sufletul de statiunea aia cand o vad asa manelizata 
Delphin, as da si eu escape la mare cu drag, dar de unde lac de scaldat in tara asta
Am cercetat ieri Austria pe toate fetele, ca acolo m-as scalda cu drag . Dar unde mi-ar placea mie e INGROZITOR de scump si de cand am vazut locul ala (Nico
), nimic nu-mi mai place
Ramane cum a zis enervanta, provizionam si bugetam corect si din timp la anu' , asta e!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
bubu05 spune:
La multi ani Irinucaaaaa! Sa fii sanatoasa!
La multi ani Roxaniciule si tot ce iti doresti!
Naty, Amsterdam
, la Roma si Londra n-am fost! Dar la Amsterdam e superb! sa nu mai zic de Copenhaga
sau Brugge
cel mai romanticos pt. "in doi"
Noi s-ar putea sa mai bagam o croziera in doi pe Mediterana. Dupa ce rezervam tot va zic mai multe ![]()
bubu05 spune:
Mi-am dat seama unde sa caut pozele Tuchitei si le-am admirat 

superbe, superbe, superbe! Radiati toti acolo, sa fiti fericiti pentru totdeauna! Mi-a placut muuult rochita!
Gudinde, condoleante...
Zozeliciu unde e, in Bucuresti? e la spital? nu am inteles din putinul pe care l-am citit...
Stefulica mai are pampers doar la somn, ciua nu sunt deloc accidente, afara face la copac, dar de cele mai multe ori face acasa, nu cand e afara, e un scump si jumatate cate spune si cum se joaca cu frati-su, aseara am ras de-am zis ca lesinam, nu mai aveam aer nici unul
Eu il tineam pe Stef in spate si Cata pe Vlad si ne alergam prin casa, ei cica erau pe cal, bai si radeau de se cracanau 
Mai e cineva pe-aici sau vorbesc ca 
clauclau spune:
Mai Bubulino, bag io seama ca voi ati provizionat foarte bine de bagati iar o croaziera!
Bravo voua, asteptam detalii si sa fie de vis vacanta!

Io zic ca Mimo, poate la anu' ne descurcam mai bine, incerc sa constitui din iarna cate ceva
.
Mimo, sa fie bine si frumos in vacanta!

Luny, cum esti?
A mai trecut norul?
In seara asta recuperam baiatul, muream de dorul lui si i-am zis lui Paul sa mi-l aduca acasa neaparat!
Vrem sa ne petrecem cateva seri numai cu el, sa facem ce vrea el caci de sambata vine si mandra acasa si o sa fie iar nebunie!

zozela spune:
Gaaatttaaaa!!!
De fapt,gata mai demult,dar cine sa caste gura prin ikea si dracia asta de mall?! Mi-a luat Dan ochii,am cazut in pacat! Doamne,banutii mei,ce bine e in provincie! Voi cum naiba supravietuiti in Bucuresti?!! E frumos la oras,ce sa mai!!
Asa,pe scurt,domnisoara sade bine,e in grafic,nu o sa depaseasca 3500gr.la nastere.Doctorita e o minunatie,da toate informatiile direct si la obiect.De o asemenea consultatie nu am avut parte in viata mea! Practic,cezariana mea s-a facut atunci cand uterul era in travaliu,era subtire si vulnerabil,asa ca cel mai probabil,ea e de vina pt.contractii..Situatia nu sta chiar rau,cu trat.prescris ar trebui sa fiu bine,bineinteles,riscul existand in continuare.Mi-a zis si ea ca nasterea,in cazul meu,se poate intampla oricand si-la varsta asta,copilul ar fi tare expus.Cica abia de la 29s.putem vb de o nastere,pana at.e avort
Una peste alta,o sa fim bine! Ne-am hotarat! Mai trebuie sa lucrez putin cu tensiunea,cu kilogramele stau mai mult decat perfect,la gabaritul meu,don'soara are 1090 gr.si vreo 38 cm..Am o reteta cat un pomelnic de tara,dar nu-i bai! Si..treaba cea mai frumoasa e ca TREBUIE sa ma plimb zilnic!Fara sa ridic greutati,cu repaus la pat,somnic bun..
Hai ca am facut o mare varza,dar sunt tare incantata,informatiile-s multe,si chiar nu stiu ce sa va pove mai intai![]()

milioane tuturor!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!