Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Neata!
Ei Adriuta, nu ma scuz Doamne fereste, asta-i buna!
Doar ma oftic si ma tem , asta-i realitatea. As fi putut vedea un loc frumos, as fi putut avea liniste , confort si curatenie garantate...as fi putut, daca nu era prea din scurt, prea cald in perioada asta, Dudu prea mic pentru calatorii lungi, etc. Principala problema e caldura si din cauza asta pica TOATE marile civilizate. Iar muntii-s munti, cum bine spui...Am gasit un loc care pare frumusel la Bran, dar crede-ma ca mi-a ramas scrijelita in suflet experienta de asta toamna cu hidroforul...si cam la fel si cea cu mopul de la 2 Mai si enterocolita Teodorei...ma tem efectiv de vacantele din Romania
Si mor de ciuda ca trebuie sa abdic de la principii si sa le si umplu astora buzunarele
Se vede treaba ca te gandesti doar la peisaje, care da, sunt frumoase! Pacat de ele! 
Cat despre portofoliul de fotografii, daca ma straduiesc nitel, scot la Bran niste peisaje de n-o sa stie nici vantul unde am fost
Scriu pe una Elvetia, pe una Austria, pe una Chamonix si "m-am scos"
Zoze iti doresc o sedere cat mai scurta 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:

Irina si Roxana!!! Sa fiti fericite si sanatoase si tot ce va doriti, sa se implineasca 

!!!
Zoze, sa vii cu vesti bune bune bune! Tin pumni stransi!
Naty, LONDON! Daca vrei, iti si motivez
CU chilotii...la Sof a fost invers, daca simtea chiloti la fund, uita mai lesne si isi dadea drumul pe ea. In fundul gol...imediat strange genunchii sau pune mana la pasa si ori se duce singura pe oala, ori o trimit eu. Daca o tii in chiloti normali, ce face? Ca asa am inceput cu Sof, a facut in ei, pana a realizat cand de nasol se simte uda, si spunea ca trebuie sa faca la olita, nu pe ea. Atunci i-am scos chilotii normali din program, am lasat-o in fundul gol si gata. Oricum, am reluat scutecele la somn, dimineata musteste, daca nu da pe dinafara, iar in somnul de peste zi, in trei zile din cinci, face in somn. Iar afara...dupa cheful meu ![]()
Gudinduta, condoleante
! Imi pare rau...
Valen, Mimo, sa fac pozele alea publice si va dau linkul.
Mimolici, vroiam sa te intreb cand plecati la mare, dar daca pe 23 incepi serviciul...e clar ca nu in aceeasi perioada cu mine...
Tuchi, sa nu te enervezi cu mesterii, incet, da
?
Adriuta, hello
!
Olga
24+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Kya spune:
Repede repede repede:
Naty - ROMA!!! Dar vara mai tarziu asa, ca altfel e mult prea cald.
Vali Deslingual,Promod, Reserved (ti le-am spus in ordinea preturilor)
Zoze
si bafta multa!
La Multi Ani Irina
, La Multi Ani Roxana
. Sa traiti, sa infloriti si sa fiti mereu vesele si fericite!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
blankar spune:
la multi ani Irina si Roxana

Mimo de ce m-ai intrebat de Budva?
Ursuleata ce mai face,nu ne mai arata poze cu flacaii ei?
Kya spune:
Inca 2 vorbe (... ok 3
)
Mimo daca vrei o opinie in plus, fa un drum pana la Grigore Alexandrescu, la chirurgie plastica (dr. Steluta... nu mai stiu exact cum o cheama dar o gasesti pe site), si fa o intrebare.
Coaja 4 saptamani e cam mult, intr-adevar. Inseamna ca a fost o rana zdravana a.k.a o gaura mare!
Eu recunosc ca am fost mereu bombardata cu ideea: nu coase rana ca ramane semn. Mi s-a dovedit ca asta este un MIT! Sanziana a avut 4 fire in frunte si acum credeti-ma ca nu are nici cea mai mica urma! Nu se mai vede absolut nimic. Dar a fost cusuta de dr asta (un dr minunat
) de la chirurghie plastica care a avut o mana extraordinara.
Pe de alta parte eu am un semn sub genunchi in forma de V mare si urat. Am fost cusuta de niste carpaci, la ingramadeala, pe stilul "hai sa scapam mai repede de copilul asta urlator si plin de sange de pe masa". In fine... alte timpuri, alte vremuri. Si nu au fost fire ci niste capse (cred ca se numesc copci?)
Concluzia: cu doctorul potrivit se rezolva toate in cel mai fericit mod!
Nr. 2 - Vacanta: Asa cum i-am spus si Mimonelei ieri: constuirea de provizioane! ![]()
In toata ecuatia asta cu vacanta ideala exista o singura variabila - BANII. Restul sunt constante. Frumusetea lumii asteia ramane mereu aceeasi (sau cel putin pe parcursul vietii noastre, pana la glaciatiune
), hoteluri comfortabile sunt peste tot, avioane, masini, vapoare la fel. Plaje cu nisip auriu si sunet de pescarusi sau fosnet de brazi si o capra neagra pe stanci se vor gasi mereu.
Singurul lucru de care ai nevoie sunt bani! Daca bugetezi totul din timp, calculezi corect si faci o alocare a costurilor eficienta, iti iese totul minunat. 
Si ca sa spun si ceva cu o aplicatie practica: Naty, uite inca o perspectiva - Londra te costa X, Amsterdam te costa Y si Roma te costa Z. Pe care ti-o permiti, ACEEA ESTE destinatia cea mai frumoasa! 
Si gata cu filosofia de viata ... ma duc sa mai si muncesc ceva ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
tuchiiiiiiiii
, sunteti superbi, intreg familionul!!! iar tu radiezi, esti atat de frumoasa!!! sa fii toata viata atat de fericita!!!
ramo, si eu apucasem sa-ti vad blondutul. dragalas foc. hai ca dupa ploaie vine soarele. numa' ca nu stim cat tine ploaia. trebuie rabdare. inca si randunoiul meu e somer. stiu cat greu ii e si lui.
am vazut si cretulinul ioanei, hai cu brunetica 
naty, Londra, Londra, Londra. sa nu mai zic ca si buna cuviinta de acolo o sa vi se potriveasca.
gudinde, condoleante. as opta si eu pentru explicatia cu steluta care ne vegheaza.
zoze, sa vii cu vesti bune.
acelasi lucru voiam sa zic si eu de vocea ta, foarte placuta si calda.
si am vazut ca a fost "vedeta" vocea mea pe forum. va
pe toate.
luny
, ganduri bune in continuare. esti bine?
simo si micu 
remalis 
toate randunicile nenominalizate, poate reusesc sa revin. sunt la serviciu
. cu toata jena ca intru de aici, dar acasa nu mai am ragaz.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
-ici speciali sarbatoritelor crengutei

IRINA 

ROXANA 

sa fiti sanatoase, alaturi de cei dragi, si sa vi se implineasca toate dorintele, indiferent de meridianul pe care suntet!
sa fiti fericite!!!
dragele crengutei, mai dati pe la noi!!!
kya
ai mare dreptate cu concediul. toate raman acolo, nu le bifam anul asta, poate avem sansa la anul. (zic eu care n-am avut un concediu "adevarat" din... 2005). sanatosi sa fim!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lianam spune:
Va multumesc din suflet!!! Va doresc tot binele din lume si mai ales santate! Si pentru ca e ziua mea si am voie sa imi doresc ...aproape orice
, imi doresc din suflet sa aud cat mai curand vesti foarte bune despre Micul drag, despre scumpica mea Peppy si mamica ei si despre toate randunelele crengutei si puiutii lor care trec prin momente neplacute!
si sa dau si eu o gustarica mica, o bauturica ![]()

si inca o data
-ici pentru randunici si puiutii mici!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
clauclau spune:
LA MULTI ANI IRINA, LA MULTI ANI ROXANA! 

.
Kya, excelent scris despre vacante si bani!

. Si fratele meu ar completa aici cu : nu inceta sa visezi!![]()
lianam spune:
si pentru ca am aflat de la draguta si scumpicuta mea Cami
(ca asa mai aflu si eu una alta despre voi in ultima vreme ) ca Tuchi "a inceput un nou inceput"
, ii doresc sa fie intr-un ceas bun si viata sa ii zambeasca mereu de acum si sa ii aduca numai fericire, iubire si realizari! 

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”