prietene la bine si la greu 36 -rares sanatate
Raspunsuri - Pagina 5
grigore_tina spune:
Fetele multam de pm.
Geo are 38.9 si nu scade.I-am dat iar eferalgan.
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
E in concediu.
Sotul e la serviciu,e cu masina.Eu sunt la curte si singura farmacie de aici e inchisa.In casa nu am decat eferalgan si otet.Nu stiu ce sa fac.Daca nu scade sun niste prieteni sa imi ia si sa imi aduca ceva de la farmacie.Ce ii pot lua?supozitoare?
lylyana.ion spune:
lavi, ma bucur ca rares este ok cucuiul trece repede
simina, dr mea are cabinetul prin pta iancului, nu stiu daca e sect 2 sau 3, mai degraba 2, este ok, dar nu sunt chiar f f multumita de ea
dozz, eu am luat pastrav file, tot are oase, dar se curata destul de usor
tina, noi tot Dorna bem, apa de la ghiveta pt mancare.
noi suntem pe nurofen de azi-noapte nu scade febra mai deloc, maine la 10 avem programare la dr
ancutzic
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
grigore_tina spune:
A mai scazut fata de acum 20 min are 38.1.SPER SA MAI SCADA.
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina E in concediu. Sotul e la serviciu,e cu masina.Eu sunt la curte si singura farmacie de aici e inchisa.In casa nu am decat eferalgan si otet.Nu stiu ce sa fac.Daca nu scade sun niste prieteni sa imi ia si sa imi aduca ceva de la farmacie.Ce ii pot lua?supozitoare? de George-Stefan (15.11.09) |
eu zic ca paracetamol supozitoare, nurofen sirop.
de scump Maria 13.12.2009
lylyana.ion spune:
paracetamol supozitoare
citat din mesajul lui grigore_tina E in concediu. Sotul e la serviciu,e cu masina.Eu sunt la curte si singura farmacie de aici e inchisa.In casa nu am decat eferalgan si otet.Nu stiu ce sa fac.Daca nu scade sun niste prieteni sa imi ia si sa imi aduca ceva de la farmacie.Ce ii pot lua?supozitoare? de George-Stefan (15.11.09) |
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
monica_80 spune:
citat din mesajul lui grigore_tina A mai scazut fata de acum 20 min are 38.1.SPER SA MAI SCADA. de George-Stefan (15.11.09) |
ce bine.....speram sa mai scada
incearca sa-l racoresti cumva, tine-l mai dezbracatel, uda-i putin manutele cu apa
de scump Maria 13.12.2009
grigore_tina spune:
Multumesc.
Monica il tin in body cu maneca scuta.I-am manutele si piciorutele.
dana n. spune:
La cat mai multe lunite Dominic.
Tina, cand David a facut febra ne-au ajutat supozitoarele cu paracetamol.
Laurici, Ancutza sunt superbe mandrele voastre. Vreau si eu o fetita...
Lavi, ma bucur ca nu este nimic grav.
Ionela, felicitari ptr rezultatul la analize.
Multa putere draga mea. Hai ca mai aveti putin si vine tati acasa.
Monis, sper sa va distrati la mare pana la urma.
Raluci, si noi suntem in cautare de scaun. In scoica nu mai are loc puiul meu. Oscilez intre maxi cosi si römer.
coquelicot, se gasesc huse de vara ptr scaunele auto. Eu i-am luat la baiat ptr scoica.
Laurici, cand ne-am intors din Romania aceeasi problema am avut si eu cu David. Nu stiu daca iti mai amintesti dar m-am plans si eu. Ma dispera...se invatase numai in brate. Dupa vreo saptamana i-a trecut. Deci rabdare
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto