Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, eu am luat o gramada de body-uri cu maneca scurta, si asa l-am imbracat in marea parte a timpului... Cateva dintre poze sunt facute la maternitate, cu maneca lunga (desi aveau cica 27 de grade), iar cele facute acasa sunt de ieri- cand a fost mai racoare. Azi iar l-am imbracat cu maneca lunga, ca nu e foarte cald. La spital au zis ca in zilele calde de vara sa il imbracam ca si pe noi (cu acelasi numar de hainute). In restul zilelor, cu temp sub 26 grade, ca si noi +inca o hainuta... In maternitate toti erau in maneca lunga, iar in jos infasurati in scutec de finet (doar manutele pe afara), si ziceau ca nu le e cald...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor, am vb cu Anca. Dupa contractiile de ieri s-a internat la spital, dar nu ca sa nasca. Dr. vrea s-o mai tina doua saptamani, sa fie bebe puternic la nastere.
Va saluta si Anca.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am bagat la cap, multumesc .
Pentru gat am sa incerc sa beau niste ceai de fructe fierbinte cu lamaie.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

homeovox e bun pt dureri de gat, laringite..chiar zilele trecute am luat o folie ca m-a durut gatul...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, acum am vazut ca ai mai pus poze... Frumoasa de numa si burtica, si mamica...Imi plac si hainutele si lenjeria...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai fetelor, am si eu cateva nelamuriri, desi sunt la al 2-lea copil...

rodi, ma adresez tie in special pt ca ati reusit sa ramaneti doar pe lapticul tau fara LP...si mamicilor la al 2-lea, 3-lea copil...

cum stiu daca e satul sau nu? doar daca adoarme dupa papa 2-3-4 ore si e cumintel?? pt ca Filip uneori, chiar daca papa si mie mi se pare ca nu mai are ce papa, ca a golit sanii, se agita, cauta cu gurita si-si baga pumnii in gura(desi am mai citit ca treaba asta cu bagatul pumnilor in gura nu e doar de la foame, si ca pe la 3 luni o sa dispara obiceiul asta..)daca il tin in brate la ragait, adoarme foarte repede...daca il pun jos, se trezeste in cateva minute si iar cauta papa... eu ce sa inteleg de aici? ca nu e satul? sau?

sfaturi please, sau macar pareri..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

asa facea si nectarie cand nu era satul. eram inca la maternitate. Papa un san, il puneam sa scoata gazele....cam adormea la san asa. Il puneam la celalalt papa pana adormea. Daca il tineam langa mine in pat dormea...daca il duceam in patutul lui baga pumnii in gurita. Mi-a facut asa de doua ori consecutiv....daca nu chiar 3. Super adormit in patut cand il duceam la dormit singur se trezea. Am intrebat neonatoloaga...mi-a zis ca inca nu e satul de asta face asa. Am zis sa testez. Am cerut 20 ml de lapte. I-a baut...a scos gazele si a adormit tun...cam 2 ore 30 min asa. A doua oara am incercat din nou doar cu san....la fel frichineala in patut si pumn in gura. Cerut completare...papat...adormit instant. De cum am inceput sa am lapte mai mult n-a mai fost nevoie de completare. Acum 10 min de exemplu a adormit doar papand un san. Dar na...la cat is de plini.
Deci...raspunsul meu e ca nu se satura. Incearca cu putina completare si vezi de adoarme instant. Macar asa stii daca trebuie sa iei stimulente de lactatie. Eu acum imi dau seama ca la Alexia actionam haotic.....drept urmare ea dormea haotic pe unde apuca, eu bucuroasa ca adoarme dar si suparata ca dormea putin si nu constant. Acum Nectarie e aproape ceas. Doarme 2-3 ore legat...apoi papa....cam o ora si....cu tot cu ragait, caca de vreo 3 ori....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

racusor, larisa, multam de raspuns... asta banuiam si eu, ca nu se satura...si intr-adevar, dupa o portie de 60-80 ml LP se linsiteste si adorme tun...uneori..altelori sta treaz si are chef d eplimbat in brate, povestit, etc. ...chestia e ca eu iau tot felul de stimulente, acu sa vedem daca imbunatatim productia...daca nu completare scrie pe noi...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Eladea si eu patesc la fel cu Natali. Azi noapte am insistat sa stea mai mult la san si azi dimineata si a regurgitat ce a mancat in plus. Si culmea tot isi baga manutele in gurita dupa ce o puneam in patut...

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

deci e clar ca nu de foame isi baga manutele in gura..cum ziceam, e instinctiv...dar le trece...ne deruteaza rau copiii astia...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Vizionat poze cu bebe Raul de Paula, Vlad de Crispro si Nectarie de Larisa absolut superbe.
Dar fetelor, de ce cu totii sunt imbracati cu salopete cu maneca lunga si cu picioruse? Nu le este prea cald? Eu am cumparat multe hainute fara manecute si fara picioruse. Doar vreo 2-3 am luat mai grosute. Ce ma fac? Oare sa merg sa mai cumpar?

36 + cu o de
AMR 19 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

pai uita-te si tu ce vreme e afara...numai vara nu e... dar da, e bine sa ai si mai grosute, si cu maneca lunga...ca vremea e f imprevizibila..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Nela, eu am luat o gramada de body-uri cu maneca scurta, si asa l-am imbracat in marea parte a timpului... Cateva dintre poze sunt facute la maternitate, cu maneca lunga (desi aveau cica 27 de grade), iar cele facute acasa sunt de ieri- cand a fost mai racoare. Azi iar l-am imbracat cu maneca lunga, ca nu e foarte cald. La spital au zis ca in zilele calde de vara sa il imbracam ca si pe noi (cu acelasi numar de hainute). In restul zilelor, cu temp sub 26 grade, ca si noi +inca o hainuta... In maternitate toti erau in maneca lunga, iar in jos infasurati in scutec de finet (doar manutele pe afara), si ziceau ca nu le e cald...

Mie la spital mi-a zis ca nu trebuie sa duc haine pt.bebe ca il imbraca ei, sau ma rog ii infasa mai precis. Doar pampersi trebuie sa duc, biberon, suzeta si ceva servetele
Of saraca Anca, tocmai am intrebat de ea. Sa speram ca o sa fie bine. Ii tin pumnii.
Totusi Mycya n-a aparut inca. Si ea se plangea de contractii dureroase.

36 + cu o de
AMR 18 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

tina, exact asa e si la noi...dar totusi sunt cazuri in care desi papa de la ambii sani am impresia ca tot nu se satura...adica daca il pun in pat, se trezeste, se fazaie si se agita ca Pepsi...si daca il pun la san si-l las sa molfaie in voie, adoarme instant... ar trebui sa stau tot cu tzatza in gurita lui... eu cred ca e si de alint, si faptul ca ne simt aproape ii face sa adoarma linistiti..

apropo,al meu doarme dus in scoica de masina sau in leagan...n-are treaba frate...azi a stat mai tot timpul in scoica, ca numa a papat si a dormit... cred ca-i place pozitia, asa ma flexat...nu-i place in pat, intins...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Larissa bun venit ...micutul Nectarie e un scump ...si ochi albastrii m-am topit ...asteptam detalii despre nastere, ma bucur ca a fost o experienta frumoasa si dilatatia a mers super,bravo

cu laptele alta nebunie...a venit mama sa ma mulga, eu nu am fost in stare...atat de tare ma durea ...nu am reusit nici cu mama mare lucru, simteam ca innebunesc de durere...si am trecut la pompa, la inceput a fost nasol dar apoi am rezolvat problema si galmele alea tari care ma scoteau din minti

Tina colicii astia ne omoara si pe noi...o sa incercam si Colief daca nu trec cu arsenalul din dotare

Eladea pe cand l-am laudat s-a trezit la 10,30 i apoi toata noaptea din 2 in 2 ore...plus maraituri printre...colicii astia...plus ca am avut niste reprize de plans de nu il puteam opri
tocmai ce am dormit amandoi 2 ore ca eram franti de oboseala

Paulaaaa l-am vazut pe Raul ...ce frumos eeee

Crispro ti-am vazut baiatul

Ana noi am iesit prima data in ziua 11...am zis ca stam 10-15 min...si bineinteles ca ne-a intalnit cu cativa prieteni si am stat 45 min...nu s-a intamplat nimic...nu zic safaci ca noi, scoate-l progresiv asa zice "cartea"

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput