Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)
Raspunsuri - Pagina 18
crispro spune:
Racusor, ce a crescut Andrei! Si tu esti o mamica foarte frumoasa, radiezi de fericire!
Andreea, dar ce bine tine Filip capul sus! Bravo!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
Mycya spune:
Bytz Dumnezeu e mare si a avut grija de voi.nu am cuvinte de ce sa intamplat de aia nu spun nimic
f bine faci ca nu te opresti aici pentru ca nu se stie cat de mult o sa ajute pe viitor,si daca nu ramai tu cu inima impacata ca nu ai lasat totul la voia intamplarii.mult curaj si putere in continuare
Nela am facut un piure si cu ochiuri.de acu tre sa fac o fasole cu carnati pentru diseara si pe maine un bors de fasole ca dupamiaza ma apucat facutu curateniei si abia abia am terminat
Racusor am vazut pozicilesunt superbe iar tu esti o scumpa.cat de frumos doarme Andrei pe burtica ta Duamnii cum se agata el numai sa doarma la mami in brate
pai si sa iti arda mancarea pe foc nu iti vine sa il lasi in patut la cat de frumos sta acolo
fetele cu burtici,am o intrebarevoi mai faceti oare este voie in ultimele saptamani,ca mie nu mia spus nimic doctorita?!!
Bianca 38 + Andra Maria
btz_ovi spune:
Pai da fetelor,avem de gand sa facem o reclamatie la Colegiul Medicilor impotriva doctoritei mele,din cauza ei am ajuns unde am ajuns.Si cel mai rau e ca sufera bebe ...
O zi jumatate am plans din cauza ca ei ma acuzau de problemele lui bebe,insa dupa o discutie cu neo mi s-au deschis ochii: suflul la inimioara este ereditar (bunicu si matusa lui bebe au asa ceva)insa toti bebeii au in burtica suflul dar el se "repara" la nastere la marea majoritate,iar cu plamanii a fost din cauza travaliului mult prea puternic pt el..
Si cu CRP-ul ne clarificam in seara asta ,sper ca e valorea 24 sau 6
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Va multumesc,intr-adevar e un gras.Ma mir unde a stat el caci burta mare nu am avut iar lichidul nu a fost putin deloc. Pe scurt:bebe sta in spital ca are o analiza iesita rau (CRP),suntem pe antibiotic,momentan valoarea era acum 2 zile la 48 insa astazi sper sa fie 24.Iar daca poimaine e 6 mergem acasa A avut nitel lichid in plamani ca m-au lasat tampitii sa ma chinui ca ultimul caine insa l-a eliminat. Travaliul meu nu a fost lung,de la 7 seara la 5 dimineata insa foarte dureros,extrem de dureros.La 3 noaptea mi s-a rupt apa,ei au zis ca s-au fisurat membranele si atat insa a curs ca la robinet la mine,iar pana la 5 am stat cu contractii la 2 min extrem de nasoale.Am ajuns la dilatatie cu indulgenta 2,am cerut cezariana ca nu mai suportam insa asistentele si rezidentele spuneau ca nu imi fac caci nu am dilatatie 3 si ca pe la 2 ziua voi naste. Vomam,ma pisam pe mine si NIMENI nu ma ajuta...mergeam in 4 labe pe hol de dureri si ele ma luau la misto "vai doamna numai de la atat faceti urat?" Iar la 5 fara ceva dupa ce am urlat la medic si l-am amenintat m-a bagat cu chiu cu vai in cezariana spunandu-mi ca e voia mea si el nu raspunde pt mine pt eventuatele consecinte. MI s-a facut anestezie totala iar la 5.25 a venit minunea pe lume Iar la 11 cand m-am trezit a 2a oara am vazut pe fisa mea de spital parerea medicului despre travaliu si operatie.Stiti ce scria la un momentandat?"Pacienta sufera de tulburari mintale" Fain nu?Dupa asta si faptul ca mi-a zgariat bebe-ul pe cap cu bisturiul nu i-am dat nici un leu si nici nu ii voi da vreodata. Atat momentan,ma culc caci iarasi plec la spital acusi Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
CRP-ul, adica proteina C reactiva arata nivelul infectiei in sange. In Norvegia fetele mele nu au primit niciodata antibiotic daca CRP-ul a fost sub 50. Nu inteleg de ce sub 6 de abia dau drumul acasa. Aici sub 10 esti perfect sanatos.
Lichid si mucozitati in plamani nu a avut din cauza travaliului ci pentru ca nu a fost bine aspirat dupa cezariana. BB sta bine mersi in lichid atatea luni, il inghite, nu are nimic. Doar cand e scos si el incearca sa respire poate ajunge in plamani.
Eu nu inteleg de ce nu ai avut epidurala. Ai fi scapat de toate durerile, macar atat.
Zgarieturile pe cap, nasol, dar e unul din riscurile de la cezariana. Daca ai semnat ca esti de acord cu operatia probabil erau trecute acolo si medicul e acoperit.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+ Iulia Alexandra
Dragaica spune:
Btz_ovi nu stiu ce as putea sa-ti spun, cuvintele sunt de prisos momentan, bine ca te-a intarit Dumnezeu sa poti trece peste asta.
Eu am avut o singura experienta nefericita cu spitalele din Ro. din pacate tot in Iasi la Spitalul de Urgenta, nu vreau sa mai povestesc acum ce si cum, dar a fost pe lista cu "motive pentru a pleca din tara".
Stau mereu cu frica in san sa nu li se intample ceva parintilor si socrilor, sa fiu nevoita sa merg cu plicu prin spitale.
Eu nu inteleg asistentele sunt tot femei, trec si ele prin asta, cred ca saracia, foame dezumanizeaza.
Cat despre reclamatie si eu as face doar ca nu am incredere in sistem, totu se musamalizeze ca pe vremea lui Ceausescu, de fapt cred ca e mai rau decat atunci.
Capu sus, sa te refaci repede, ma rog pentru puiutu tau, sunt sigura ca totul va fi bine iar astea vor ramane doar ca o amintire mai putin placuta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 13 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
senty_mary spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
pai cum unele mamici se plang de bb atomici noaptea, Isa mea e activa tare dimineata, adica dupa masa de ora 9... abia daca doarme 2 ore in total pana la 2-3... de o vreme ne chinuie tare kk asta si scancim si in somn... dar de dormit noaptea e regula patutului, ziua o mai las singura in patul matrimonial sau intre noi daca atipim o jumate de ora, cateodata in leagan la vibratii
giorgia, crispro,si eu intrebam de vreo 2 sapt, ca nu reusesc nicicum... adica ea sta pe spate, dar capul tot intr-o parte (si in pat, si in patut, si in leagan, si in scunul de masina). intr-o vreme i-am pus capul intre prosopele, dar isi baga mainile sub ele si-si face loc , iar acum e mult prea cald s-o mai baricadez asa... btz, eu in situatia ta ori ii reclamam pe toti (cum sa-ti atinga bb cu bisturiul?!), ori chiar ieseam cu tulburari mintale de acolo... bravo tie ca ai rezistat _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
eu in locul ei imi scoteam certificat de la socola ca sunt intreaga la minte si il purtam pe ala prin tribunal si pe la colegiul medicilor de se satura sa ma faca nebuna.
apropo btz zi-ne si noua cum il cheama ca macar cele din iasi sa se fereasca de el.
38+ cu Bogdan- Andrei
racusor2010 spune:
mi-am trimis baietii la plimbare si ma duc si eu pana la mega sa cumpar ceva de papa, sa fac un dus apoi si sa lenevesc pana vin inapoi pentru baita...
nu prea am dormit azi noapte, azi deloc si sunt franta..daca ma alerga tati cu carutul, picam lata si cine mai hraneste puiul la noapte?
aa, si sa pap, ca imi e o foame..daca as prinde si juma de ora de somn as fi boieroaica, dar asa repede trece timpul asta
am o ora jumate la dispozitie sa le fac pe toate...nici nu clipesc si s-au dus...
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
Ana. spune:
azi am iesit si noi pt prima data afara, am stat super stresata:ca daca bate vantu prea tare, ca daca se uita prea multa lume la ea si tot asa.... o cam iau razna. Cred ca nesomnul isi face efectul.
Voi aveti o regula cu baia? eu nu prea stiu cand sa-i fac. seara sunt prea obosita dar nici nu pot lasa copilul nespalat
racusor2010 spune:
mycya, crispro
sunt foarte fericita si ma simt implinita! Mi-a dat Dumnezeu ce e mai de pret pana la 30 de ani, o familie si un copil!
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
senty_mary spune:
Citat: |
fetele cu burtici,am o intrebarevoi mai faceti oare este voie in ultimele saptamani,ca mie nu mia spus nimic doctorita?!! Bianca 38 + Andra Maria |
daca nu ti-a zis doctora nimic si nici pe tine nu te deranjeaza nu e problema. noi am renuntat de ieri ca nu ma mai simt eu prea bine
38+ cu Bogdan- Andrei