Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ana. spune:
RACUSOR cand a zis dr ca poti incepe cu abdomene?
vad ca deja ai o luna jumatate de la cezariana dar parca iti spusese doctorul ca puteai incepe mai devreme
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Noi ne luptam cu crizele de colici care se manifesta dim intre 9 si 13..acum a adormit dar sa vedem cat o tine...si Antonia doarme cu mine in pat ca e mai comod pt mine noaptea...si mie imi e frica ca o sa se obisnuiasca asa |
pai cum unele mamici se plang de bb atomici noaptea, Isa mea e activa tare dimineata, adica dupa masa de ora 9... abia daca doarme 2 ore in total pana la 2-3... de o vreme ne chinuie tare kk asta si scancim si in somn... dar de dormit noaptea e regula patutului, ziua o mai las singura in patul matrimonial sau intre noi daca atipim o jumate de ora, cateodata in leagan la vibratii
O intrebare pt mamici:bebelusii vostri stau cu fata in sus?...ca mama cica sa o pun si cu fata in sus sa nu i se turteasca capul![]() |
giorgia, crispro,si eu intrebam de vreo 2 sapt, ca nu reusesc nicicum... adica ea sta pe spate, dar capul tot intr-o parte (si in pat, si in patut, si in leagan, si in scunul de masina). intr-o vreme i-am pus capul intre prosopele, dar isi baga mainile sub ele si-si face loc
![](icon_smile_big.gif)
btz, eu in situatia ta ori ii reclamam pe toti (cum sa-ti atinga bb cu bisturiul?!), ori chiar ieseam cu tulburari mintale de acolo... bravo tie ca ai rezistat
![](floare.gif)
_
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
Multumesc mult pentru impartasirea experientelor voastre cu epidurala si alaptarea. Imi doresc foarte tare sa alaptez, asa ca ma ingrijoreaza orice ar putea sa-mi stea in cale.
btz_ovi, of, ce ai mai tras! Sa va fie sanatos cel de-al 3-lea membru si voi cu toti!
37+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Ana. RACUSOR cand a zis dr ca poti incepe cu abdomene? vad ca deja ai o luna jumatate de la cezariana dar parca iti spusese doctorul ca puteai incepe mai devreme mamica dragalasei Sofia 16.07.2010 |
la noapte am 7 saptamani si mi-a zis ieri ca de acum 3 puteam...dar cred ca depinde de la persoana la persoana...sa mergi la control intai...eu citisem inainte pe internet ca nu ai voie luni de zilr
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](mamica.gif)
09.06.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Fetelor cand o sa am timp o sa va povestesc prin ce am trecut.
La un momentdat m-am intalnit cu o fata care era si ea in travaliu cu mine si mi-a spus "am crezut ca ai murit in noaptea aia,te-am vazut cum te chinuiai si asistentele radeau de tine"
Am ramas socata,parca mi-a dat cu ceva in cap
Doctorul care m-a operat a fost si la Sorina si ei i-a atins capul bebelusului cu bisturiul.
Al meu era zgariat tot si acum este,insa totul se musamalizeaza.
Pe foaie mi-a scris asa caci eu urlam la el sa imi faca cezariana,va zic erau dureri groaznice,daca nu era bebe as fi vrut sa mor atunci.
Si el imi tot repeta ca nu am dilatatia 3 necesara cezarienei.BULLSHIT,nu iti trebuie dilatatie dar na..neam prost.Cand l-am amenintat si m-a vazut cum urlam la el mi-a zis ca daca fac ceza e la cererea mea si se plateste taxa de 5 mil.
Ei nu vroiau sa faca ceza ci sa ma lase sa ma chinui asa,insa bebe se intorsese un picut si nu putea iesi deloc
Dupa operatie mi-a scos ochii atat el cat si restul personalului ca problemele lui bebe sunt din cauza ca am fost eu egoista,ca nu am suportat durerile,ca va ramane cu traume pe viata,insa neonatologul de sus mi-a spus clar ca travaliul a fost prea traumatizant pt el iar eu trebuia sa fac din prima ceza caci bebe se fortase prea mult sa iasa si inghitise lichid.
Plus ca a facut si o infectie,ei nu mi-au pus antibiotic deloc iar acum asta e principalul motiv pt care sta in spital.
Imi vine sa ii omor pe toti,sunt niste nenorociti,pana si femeile de servici sunt niste idioate care stiu numai sa urle,va zic ca am dat maxim 30 lei la asistente si infirmiere,in rest nici la medic,nici la rezidenta,nici la anestezist.
Nu va zic ca eu urlam pe masa de operatie ca am contractii si sa nu imi faca anestezie in spate la care anestezista imi urla in fata "da gata nu te mai preface si stai calma".Cred ca atunci DD a tinut cu mine si s-a gandit proasta sa imi faca generala caci nu stiu ce s-ar fi intamplat.
Si totul a fost din cauza ca ne-am gandit sa facem reclamatie
Oricum lucrurile nu vor ramane asa,vom actiona insa sa il scoatem pe Paul din spital
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
btz, mi s-a facut pielea de gaina citind randurile tale... Doamne, cum te-au putut lasa sa treci prin asa ceva... depaseste si cea mai bolnava imaginatie!!! eu ma tot gandeam la tine ca trebuie sa-ti fie greu, nu ti-am trimis mai multe sms ca sa nu te deranjez prea mult, dar la asa ceva nu m-as fi putut gandi...
sa iasa bb Paul cat mai curand din spital, sa va linistiti si voi...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
gabitza, sa te fereasca Dumnezeu pe viitor de asa oameni mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nela_didea/nela_didea.jpg)
nela_didea spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am pus pozici ![]() 09.06.2010 |
Mama mama si ce pozici frumoase, cu mamica tanara, frumoasa si fericita alaturi de puiul ei. Si micutul s-a facut mare.
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](gravida.gif)
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
AMR 17 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru
![](copilas.gif)
Mergem inainte cu Doamne Doamne
![](rugaciune.gif)
racusor2010 spune:
nela cu tineretile...gata, am schimbat prefixul
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010