Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela ma uitam la listuta facuta si eu sunt ultima oricum sunt fete care nu prea intra pe forum.oare sa o mai scriu asa cum e ea?? dar oare se tin ei delfinasii de lista ca la cum sunt ei plin de surpize credca ramanem numai cu ea scrisa

Bianca 38 + Andra Maria

Eu nu garantez nimic chiar daca data e stabilita deja, poate se grabesc sa iasa mai devreme

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 13 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica pai mama asta abia astepti sa iti vezi ratoii nu credc te rogi tu de ei sa iasa sa nu mai stea asa mult

eu nu spun ca nu vreau, ca abia astept sa o vad dar parca uneori spun sa mai stea pana la 40 ca o sa ne pupacim noi dupa
nici eu nu stiu ce vreau

am fugit si eu la facut papa ca tot lenevesc de cateva zile si dupa credca mai fac si curat ca parca tot nu e pregatit cum trebuie cuibul

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
Carmen ai incercat sa ii pui putin supozitor cu glicerina?au mai spus si fetele parca ca este bun si eu stiu ca prietena mea in prima luna la bebe asa ii baga ca tot se chinuia scumpelul si cum ii punea o mica bucatica cum in cateva minutele facea cacuta.

BUNA DIMINEATA!!! acuma, la amiaza... dar am profitat de somnul linistit de dimineata al Isei si am dormit si eu bustean...

supozitor cu glicerina ptr sugari mi-a dat si mie de la farmacie (e recomandat daca au trecut deja 2 zile fara kk), la noi a avut efect instant: am pus supozitorul si in mai putin de 1 minut a inceput "distractia", in vreo 5 etape. cand credeam ca e gata, mai venea o tura. scuze ptr amanunte , dar sa nu va ia prin surprindere ca vreti sa-i puneti pampersul si hainite si sa mai faca... nu ma mir ca se rosea toata la cum se scremea, saracuta...

btz, vazut pozici cu uriasul!

eladea, am vazut acum si ultimele pozici...

Doamneee, ce frumosi sunt toti delfinasii... tot zic ca o sa mai pun si eu poze (nu trece o zi sa nu-i fac) pe contul comun dar mai ia lenea... sa vedem azi

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
eu il culc cu mine in pat...e mult mai comod asa...mai ales ca noaptea rapid ii dau tzitzi si adormim impreuna... uit sa ma si inchei la sutien de cele mai multe ori, deci tzitzi e pregatita cand vrea copilu...

eu o iau pe Isa in pat dimineata, dupa ce se ridica sotul... si nu ne mai obosim sa punem sutienul , cand vrea incepe sa ma piste cu manutele, ma trezesc si ne punem pe treaba (la noi nu merge faza ca se serveste singura... ea e inca micuta si titi lui mami nu-s asa de... impunatoare!!!). dar si peste zi mai facem chestia asta, daca o tin in brate ii e cald si ei si mie...

n-am apucat sa citesc tot, trimit acum mesajul asta si revin..., ce sa facem?! asta e meseria de mama, la cel mai mic semnal (eu sunt cu baby-call si la wc...) lasam tot si fugim

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

offf, copilul meu nu adoarme decat in brate, pe burtica...

altfel caraie, maraiee...dar macar cand il pun in patut, daca e adormit bine, sta cuminte...

bine, cand il pun in pat langa mine sau tati doarme dus...

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:

Nela ma uitam la listuta facuta si eu sunt ultima oricum sunt fete care nu prea intra pe forum.oare sa o mai scriu asa cum e ea?? dar oare se tin ei delfinasii de lista ca la cum sunt ei plin de surpize credca ramanem numai cu ea scrisa

Bianca 38 + Andra Maria

Eu zic s-o scrii cu cele care sunt active pe forum si daca intre timp apar si celelalte o sa le adaugam pe parcurs. Chiar daca ramanem cu ea scrisa, macar e mai palpitant, mai ne jucam putin cu nervii nostri.

36 + cu o de
AMR 17 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Racusor ii place ca se simte mai in siguranta scumpul de elpoate dupa ce trec colicii si mai creste si el un picut te vei putea indura sa il lasi in patut dar asa parca nu te lasa inima.sa stii ca eu stau de paza sa vad cand mai pui pozici cu delfinasu

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:

Bianca 38 + Andra Maria

Eu zic s-o scrii cu cele care sunt active pe forum si daca intre timp apar si celelalte o sa le adaugam pe parcurs. Chiar daca ramanem cu ea scrisa, macar e mai palpitant, mai ne jucam putin cu nervii nostri.

36 + cu o de

bun atunci cum termin de papat o si scriu
o sa o trecem si pe Anca printre primele ca sigur pe saptamana viitoare va avea bebelina in brate

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bianca, am mai pus 2 saptamana trecuta. dar astazi incerc sa descarc pozele facute si mai pun :)

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:

Bianca 38 + Andra Maria

36 + cu o de

bun atunci cum termin de papat o si scriu
o sa o trecem si pe Anca printre primele ca sigur pe saptamana viitoare va avea bebelina in brate

Bianca 38 + Andra Maria

Pofta buna! Da' ce papi? Eu nu prea m-am omorat azi cu mancatul, nu mi-e foame desi ceva ceva bun as manca cu placere.

36 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

buna fetele!!!
Felicitari noilor mamici si nasteri usoare viitoarelor mamaci!! Am vazut poze cu delfinasii, foarte frumosi sunt toti.
N-am mai intrat demult ca am parasit caldurile infernale din Bucuresti si am plecat acasa - Arges, unde aerul este curat de munte, temperaturile sunt ok pt bb, este liniste. Chiar acum l-am lasat in carut sa doarma in curte fiind inconjurat de gainile si ratele bunicii mele.
Am vazut ca vb de colici si dureri de burtica. Pe bb cand vad ca se chinuie sa faca kk sau sa scoata cate un vant ii dau repede niste espumisan sau niste baby drink si gata, bb se linisteste in 15 min max. La noi poblema e ca bb nu scoate aerul pe gurita, il scoate pe fundulet, oricat as incrca eu sa-l masez pe spatic, dar e bine si asa. Aproape ca am scapat si de icter, iar buricutul e pe trecute si el, nu mai curge sange.
Papam exclusiv de la san, ca doar are mami productie. Cateodata dupa ce mananca si adoarme ma mai mulg ca sa golesc canalele si lapticul il da tati dimineata cand mami mai vrea sa doarma.
Eu imi mentin lactatia printr-o alimentatie cat mai sanatoasa, gen mancare gatita, fara E-uri, fara acid, fara condimente si cat mai multe lichide. Mie nu-mi lipseste ceaiul de tei pe care-l beau in loc de apa si fara stres.
Va pupic

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput