Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Si ca sa nu ziceti ca sunt egoista,am pus poze pe contul comun.
Mai am cateva cu telul,insa sunt neclare tare...na...facute pe ascuns

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

ce baietel frumosss ...vad ca deja a-ti cunoscut si o fetita

fetelor noi ne gandeam la botez...cine are experienta...sa ne spuna ce si cum niste sfaturi please
noi vrem ceva restrans, nu avem familii mari...asa ca maxim 40-50 pers

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

crispor, eu il culc cu mine in pat...e mult mai comod asa...mai ales ca noaptea rapid ii dau tzitzi si adormim impreuna... uit sa ma si inchei la sutien de cele mai multe ori, deci tzitzi e pregatita cand vrea copilu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

noi am incercat sa il punem la somn in patut...dar cum se trezeste des noaptea era greu pt mine ...sa il iau, sa-i dau sa manance, sa-l adorm si apoi sa il pun la loc in pat ...si asta de 3-4 ori/noapte...asa ca l-am luat cu mine in pat si e mult mai usor
sper sa nu avem o problema ma incolo cu dezvatatul ...ca tare imi e frica ca o sa avem probleme si sa ne obisnuim sa dormim in patut ...nepotelul meu are 1 an si doarme si acum cu mami in pat nu vrea deloc in patut...asa nu vreau sa ajungem

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la noi

Dimineata a fost prima data dupa 1 saptamana cand ar reusit sa o adorm intre 6 si 10 - de obicei aia e perioada ei de crize -. Asa ca am dormit si eu. In rest, sunt terminata cu nasucul ei infundat, maine iese exudatul nazal, sa vedem ce iese acolo. E cert insa ca trebuie sa merg din nou cu ea la aspirat - imi e groaza!

ooana, din pacate si sora mea mai mica doarme doar in pat, dupa ce cand era bebe mic li s-a facut mila de ea, ca avea colici ... Si acum are 6 ani.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

ooana, din pacate si sora mea mai mica doarme doar in pat, dupa ce cand era bebe mic li s-a facut mila de ea, ca avea colici ... Si acum are 6 ani.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

vaiii copiii astia sunt niste "santajisti sentimentali"

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Va multumesc,intr-adevar e un gras.Ma mir unde a stat el caci burta mare nu am avut iar lichidul nu a fost putin deloc.
Pe scurt:bebe sta in spital ca are o analiza iesita rau (CRP),suntem pe antibiotic,momentan valoarea era acum 2 zile la 48 insa astazi sper sa fie 24.Iar daca poimaine e 6 mergem acasa
A avut nitel lichid in plamani ca m-au lasat tampitii sa ma chinui ca ultimul caine insa l-a eliminat.
Travaliul meu nu a fost lung,de la 7 seara la 5 dimineata insa foarte dureros,extrem de dureros.La 3 noaptea mi s-a rupt apa,ei au zis ca s-au fisurat membranele si atat insa a curs ca la robinet la mine,iar pana la 5 am stat cu contractii la 2 min extrem de nasoale.Am ajuns la dilatatie cu indulgenta 2,am cerut cezariana ca nu mai suportam insa asistentele si rezidentele spuneau ca nu imi fac caci nu am dilatatie 3 si ca pe la 2 ziua voi naste.
Vomam,ma pisam pe mine si NIMENI nu ma ajuta...mergeam in 4 labe pe hol de dureri si ele ma luau la misto "vai doamna numai de la atat faceti urat?"
Iar la 5 fara ceva dupa ce am urlat la medic si l-am amenintat m-a bagat cu chiu cu vai in cezariana spunandu-mi ca e voia mea si el nu raspunde pt mine pt eventuatele consecinte.
MI s-a facut anestezie totala iar la 5.25 a venit minunea pe lume
Iar la 11 cand m-am trezit a 2a oara am vazut pe fisa mea de spital parerea medicului despre travaliu si operatie.Stiti ce scria la un momentandat?"Pacienta sufera de tulburari mintale"
Fain nu?Dupa asta si faptul ca mi-a zgariat bebe-ul pe cap cu bisturiul nu i-am dat nici un leu si nici nu ii voi da vreodata.
Atat momentan,ma culc caci iarasi plec la spital acusi

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Doamne Dumnezeule...incredibil..horror...ce animale!!!!!!!!! sa-i impusti nu alta...medicii lu' peste...bine ca ai scapat...da-i in mama lor... uf ce nervi am cand citesc astfel de povesti...imi pare f rau...bine macar ca sunteti bine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am vazut si eu in sf pozele cu copilasii care mai de care mai dolofani si mai draguti.
mi-a ramas insa sufletul la Aida..o fetita f frumoasa!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor...Btz e un scump Paul...imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...nu merita nici o mamica sa treaca prin asa ceva,...nasterea ar tb sa fie o experienta frumoasa nu traumatizanta...dar asta e Romania

Noi ne luptam cu crizele de colici care se manifesta dim intre 9 si 13..acum a adormit dar sa vedem cat o tine...si Antonia doarme cu mine in pat ca e mai comod pt mine noaptea...si mie imi e frica ca o sa se obisnuiasca asa

O intrebare pt mamici:bebelusii vostri stau cu fata in sus?...ca mama cica sa o pun si cu fata in sus sa nu i se turteasca capul...am incercat dar plange..se mai intoarce ea cand doarme

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Carmen si noi avem probleme cu kk..face rar...pediatra mi-a recomandat debridat...a facut 2 zile la rand iar acum iar nu a facut de 3zile...imi e mila de ea ca o vad cum se chinuie...am sa incerc sa o stimulez cu termometrul daca nu face nici azi

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela ma uitam la listuta facuta si eu sunt ultima oricum sunt fete care nu prea intra pe forum.oare sa o mai scriu asa cum e ea?? dar oare se tin ei delfinasii de lista ca la cum sunt ei plin de surpize credca ramanem numai cu ea scrisa

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Geo, chiar azi intrebam si eu mama daca nu ar trebui sa il tin si pe spate, ca el tot pe lateral sta. Dar in somn nu am sanse, ca tot pe lateral isi muta capul. Am zis ca incerc sa stea cu capsorul drept in scoica sau in leagan/balansoar. Dar nu am sanse nici asa, ca e micut, si se aduna tot laolalta... Eventual dupa ce mai creste un pic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput