Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Mirela nu ai somn?? Dormi mami ca vine perioada in care vrei si nu poti, eu o pazesc pe Leti ca se screme de ieri dimineata si nu iese nimic! Si cum pe ea o doare si se chinuie sa doarma nu dorm nici eu! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
nu te imacpeinta, e normal sa nu fac 3 zile...daca chiar nu poti s-o vezi agitandu-se , incearca cu termometru in fundic, asa paote o stimulezi...sau 1/3 din supozitor cu glicerina...Filip face destul de repede kk daca il pun la san...nu e pb cu laptele tau, stai linsitita...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crissteo O, ce bine, Carmen, multumesc pentru incurajare. Daca la mine n-a mers prima data cu alaptarea, acum am gandesc sa fac si eu tot ce pot sa alaptez cat mai mult. Dar parca si epidurala mi-a prins bine prima data. |
si eu am trecut prin 2 epidurale, iar laptic am, nu e pb...nu cred ca exista vreo leg intre una si alta...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
btz-ule, e mortal Paul al tau...grasunel bine..un scumpic...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Si ca sa nu ziceti ca sunt egoista,am pus poze pe contul comun. Mai am cateva cu telul,insa sunt neclare tare...na...facute pe ascuns Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Neata si de la mine!!
Sa-ti traiasca grasunelul, e tare dulce.
Am vazut si celalte poze de bebei , aveti nistre copilasi tare dragalasi si dulci..eu una nu mai am rabdare sa-l cunosc pe bebe..m-am trezit la 4 jumate de dimi de dureri de spate si parca la osul pubian e mai tare durerea ca zilele trecute.cate o contractie pe ici pe colo, dar atat...si sambata fac fix 40 sapt...voi cand ziceti ca ar fi cazul sa mai iau legatura cu medicul?el parea f sigur ca nu depasesc 40s, dar...dupa cum se vede, bebe se lasa asteptat, rugat, ademenit.
Crissy, ma rog mereupentru fetita ta sa fiti bine amandouasi sa ajungeti acasa sa va linistiti amandoua.
Larisa: bebe Nectarie seamana cu Alexia..asa imi doresc si eu ca baietelul meu sa aiba ochii verzi :)
Mycya: mai ai putin si cunosti bebelina, dupa cum pare inaintea mea :)
Mirela: incepi sa te simti mai bina, sa inteleg...ce sa mai,mai ai putin pana o sa-ti cunosti comnorile
Laura 39+ cu
AMR 4 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
Mycya spune:
Nela nu cred eu ca iese bebelina mea prima si dupa sa nu o asteptii altii pe easimptome am dar simt ca mai sta ea putin.
oricum cum am timp fac eu listuta ca sa ne stim locusorul.
Bianca 38 + Andra Maria
nela_didea spune:
citat din mesajul lui Mycya Nela nu cred eu ca iese bebelina mea prima si dupa sa nu o asteptii altii pe easimptome am dar simt ca mai sta ea putin. oricum cum am timp fac eu listuta ca sa ne stim locusorul. Bianca 38 + Andra Maria |
Ma corectez...printre primele
36 + cu o de
AMR 17 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru
Mergem inainte cu Doamne Doamne
laurika1982 spune:
Hai Peta!!
La multi ani Onuta_Mirela!!!
Laura 39+ cu
AMR 4 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
Dragaica spune:
Fetelor ce noapte horor , m-am culcat la 12 iar de la 4,30 stau cu ochii pe pereti. M-am uitat aseara la Twin Peaks si numai asta am visat, plus ma doare in gat de mor
Btz_ovi ti-am vazut grasunu e scumpel rau de tot.
Observ ca predomina baieteii, toti falcosi si cu multa par
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 13 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
btz_ovi spune:
Va multumesc,intr-adevar e un gras.Ma mir unde a stat el caci burta mare nu am avut iar lichidul nu a fost putin deloc.
Pe scurt:bebe sta in spital ca are o analiza iesita rau (CRP),suntem pe antibiotic,momentan valoarea era acum 2 zile la 48 insa astazi sper sa fie 24.Iar daca poimaine e 6 mergem acasa
A avut nitel lichid in plamani ca m-au lasat tampitii sa ma chinui ca ultimul caine insa l-a eliminat.
Travaliul meu nu a fost lung,de la 7 seara la 5 dimineata insa foarte dureros,extrem de dureros.La 3 noaptea mi s-a rupt apa,ei au zis ca s-au fisurat membranele si atat insa a curs ca la robinet la mine,iar pana la 5 am stat cu contractii la 2 min extrem de nasoale.Am ajuns la dilatatie cu indulgenta 2,am cerut cezariana ca nu mai suportam insa asistentele si rezidentele spuneau ca nu imi fac caci nu am dilatatie 3 si ca pe la 2 ziua voi naste.
Vomam,ma pisam pe mine si NIMENI nu ma ajuta...mergeam in 4 labe pe hol de dureri si ele ma luau la misto "vai doamna numai de la atat faceti urat?"
Iar la 5 fara ceva dupa ce am urlat la medic si l-am amenintat m-a bagat cu chiu cu vai in cezariana spunandu-mi ca e voia mea si el nu raspunde pt mine pt eventuatele consecinte.
MI s-a facut anestezie totala iar la 5.25 a venit minunea pe lume
Iar la 11 cand m-am trezit a 2a oara am vazut pe fisa mea de spital parerea medicului despre travaliu si operatie.Stiti ce scria la un momentandat?"Pacienta sufera de tulburari mintale"
Fain nu?Dupa asta si faptul ca mi-a zgariat bebe-ul pe cap cu bisturiul nu i-am dat nici un leu si nici nu ii voi da vreodata.
Atat momentan,ma culc caci iarasi plec la spital acusi
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
mirela2 spune:
btz doamne ce idioti
bine ca nu le ai dat nik, nu meritau decat suturi in fund
bine ca sunteti bine acum
dragaica imi pare rau ca n ai dormit
is treaza si eu de pe la 6:30
laurik, sunt mult mai bine
sper sa mi revin de tot, sa ma pot misca si cu masina
+14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999)