Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Aici mi s-a spus clar, scoica se foloseste strict in masina din motive de siguranta pentru bebe.Fiecare procedeaza cum crede ca e mai bine

Pai tocmai, ca de la spital am dus-o acasa cu masina ! Cred ca nimeni nu sta asa aproape de spital incat sa ajunga acasa pe jos.
Si din cate stiu nici nu ai voie sa circuli cu copilul daca nu este in scaunel de masina. Ori landoul nu vad cum l-ai putea fixa cu centurile ( zic si eu, ca n-am avut ).
Scoica mi se pare cea mai sigura varianta pt copil.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 30+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Aoleu..cat ati scris
Fug sa fac capitol nou

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza tuturor, putin mai tarziu.

Pana am citit ce-ati scris de ieri...
nicopic, imi pare rau ca n-ai gasit scutece. Cand voi ajunge o sa-ti spun daca au si unde.

Scutecele acelea cu 5 buc/9 lei, si eu cred ca nu-s de finet, e posibil sa fie din acelea de unica folosinta. Trebuie mers si vazut, oricum. Nu-mi mai amintesc cat erau acum 3 ani. Dar stiu ca erau la raionul de bebelusi, acolo unde sunt si cadite, olite, etc. Si aveau si prosopele - dar acelea nu mi-au placut.

Deocamdata nu m-am apucat de cumparaturi, dar din a doua saptamana a lui august voi spune si eu 'Start!'. Si am sa va anunt cand gasesc ceva interesant/convenabil/la oferta.
De pilda acum am inteles ca-s reduceri de 50% la unele textile la Carrefour, ar fi bine de stiut daca sunt reduceri si pt bebelusi.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 30+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Gata! Poftiti la
CAPITOL NOU

Mergi la inceput