Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 22
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata, mamici si viitoare mamici!
Chichi, bine ai revenit! Ne-ai lipsit, sa stii!!! Felicitari pentru noua semnatura!!! 
Ana, tu ziceai de chili con carne? Asta voi face azi! De abia astept! Ti-a iesit bun? Ai pus si boabe de porumb?
Apropos de senzatii, simptome si dureri asociate trimestrului III, eu am o durere surda imediat sub sani si deasupra uterului. De fapt durerea este localizata undeva spre dreapta, respectiv sub sanul drept. Cred ca acolo mi-a ajuns stomacul... Suna cunoscut pentru vreuna dintre voi???
Va
! Sa aveti o zi frumoasa!
34+ 
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 ANDREEA unde e magazinul 1Iunie?? ![]() Ana 29+ Maia Elena lu' mama |
Mai este unul in Piata Badea Cartan, langa fabrica. Badea Cartan nr 1

30+ cu un carucior multicolor :)
ana_25 spune:
BUBURUZA chili con carne a iesit f bun. Am pus si porumb dar nu f mult.E o reteta super! Dar eu iti spun ce e mai bine sa calesti prima data carnea si dupa aia sa pui ceapa si usturoiul,ca altfel, pana se face carnea se arde ceapa si usturoiul,si nu prea e sanatoasa ceapa prajita tare(si nici f gustoasa).

Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Mai este unul in Piata Badea Cartan, langa fabrica. Badea Cartan nr 1 ![]() 30+ cu un carucior multicolor :) |
Aha! Eu am luat la metru din Iosefin(vis-a-vis de piata) de la magazinul UTT.
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 BUBURUZA chili con carne a iesit f bun. Am pus si porumb dar nu f mult.E o reteta super! Dar eu iti spun ce e mai bine sa calesti prima data carnea si dupa aia sa pui ceapa si usturoiul,ca altfel, pana se face carnea se arde ceapa si usturoiul,si nu prea e sanatoasa ceapa prajita tare(si nici f gustoasa). ![]() ![]() Ana 29+ Maia Elena lu' mama Am gasit multe recomandari pe net in sensul de a praji carnita inainte si de a arunca zeama care se lasa. Asa voi face! Ma apuc de treaba peste vreo ora. Deocamdata fierb fasolea! |
34+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Felicitari,sa cresteti mari!!! Si eu am o stare de lene.....nu-mi vine sa fac nimic si nici sa ies din casa. Dar de maine trebuie sa ma apuc de cumparat,nu mai tot aman atata!!Ana 29+ Maia Elena lu' mama |
Da...mi-e lene tare si parca si oleaca de greata asa... Si de vreo 2 zile a inceput sa-mi fie somn la pranz, am dat vina pe vremea rea. dar vad ca si lka soare ma apuca!

Cristina
30+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Buna dimineata, mamici si viitoare mamici! Chichi, bine ai revenit! Ne-ai lipsit, sa stii!!! Felicitari pentru noua semnatura!!! ![]() Ana, tu ziceai de chili con carne? Asta voi face azi! De abia astept! Ti-a iesit bun? Ai pus si boabe de porumb? Apropos de senzatii, simptome si dureri asociate trimestrului III, eu am o durere surda imediat sub sani si deasupra uterului. De fapt durerea este localizata undeva spre dreapta, respectiv sub sanul drept. Cred ca acolo mi-a ajuns stomacul... Suna cunoscut pentru vreuna dintre voi??? Va ! Sa aveti o zi frumoasa! 34+ ![]() |
Si mie mi-a fost dor de voi!

Am incercat sa intru de pe telefon, dar ce sa fac cu o liniuta de semnal...Pozici n-am facut deloc! Lumea de fapt a fost la munci acolo, cosit, tuns pomi, vopsit, pus parchet, turnat niste ciment...de-astea!
Cine se baga la capitol nou????
Cristina
30+
alexuza spune:
BUNA DIMINEATA BURTICI 
Ce harnicute sunteti , eu incerc sa nu deschid netul pana pe la 11 k mi se pare ca trece timpul foarte greu ![]()
CHICHI bine ai venit din mini- vacanta 
FULGUTA spor la treaba , dar nu te agita prea mult
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
Chichi,eu as dormi non-stop! Tot timpul mi-e somn! Nus'de ce !!
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama