Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 21
LoredanaB spune:
Neata fete!
Uite ca mi-a venit randul sa va pregatesc micul dejun:sandwichi-uri calde cu mult cascaval, omleta, rosii , branza, paine cu unt si gem de casa alaturi de o cana mare de ceai de lamaie.
La noi daca veniti dardaiti de frig, sufla vantul foarte naspa.Azi o sa ies putin la cumparaturi dar de data asta caut cadou pt sotul meu.Pe 5 august sarbatorim 4 ani de casnicie.Deocamdata nici o idee.Lui ii plac foarte mult lucrurile de arta in special cele vechi(ceasuri de buzunar, tablouri,ceramica).Nici n-are gusturi scumpe
.
Cine merge azi la eco? cine schimba semantura?
Hai trezirea!!!
32+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
Multumim de mic dejun, LoredanaB
.
Spusesem ieri ca vreau sa fac ceva bun cu iaurt si frisca, dar din pacate nu am avut timp, am fost in vizite
. Azi nu am chef de nimic, desi trebuie sa ies din casa pentru a-mi rezolva problema cu locul de munca de la 1 septembrie(ca in invatamant e ca nicaieri) astfel incat sa nu pierd indemnizatia de crestere a copilului.
Problema foarte grava: varicele mele au luat-o razna rau de tot si s-au extins. Nu tine treaba cu masajul cu gheata, stat cu picioarele in sus, ciorap elastic...mai rau e ca au ajuns la zona inghinala si...chiar la ,,dansa''la intrare. Azi voi merge la medic si voi intra fortat fara nici o programare sa imi spuna ce e de facut, deoarece m-am cam speriat aseara cand am constatat prezenta umflaturii si culoarea acesteia...abia dupa ce am citit cate ceva despre astfel de ,,aparitii''m-am mai calmat si am putut adormi. Chiar am vazut ca si pe forumurile de pe aici a avut cineva o problema asemanatoare acum cativa ani in urma...sper sa treaca...
Mariuk
30+
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
LOREDANA multumim de micul dejun delicios!!
azi ai fost harnicuta!![]()
MARI ai varice numai de cand esti
sau aveai si inainte??? Alea cum se vindeca,cu operatie?? sau trec si cu tratament??
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
nadiutapm spune:
ana_25,
| Citat: |
| MARI_PAUN,NADIUTAPM de ce sunt albumele voastre goale,fara pozici??? |

pupam burticile

Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
30+
chichiutza spune:
Buna dimnineata burtici!
Am revenit si eu dupa cateva zile de Fagaras! Ma bucur sa citesc ca toate sunt bune, chiar daca burticile n-au mai fost asa vorbarete! Eu cred ca din cauza cumparaturilor!![]()
La mine a fost frumos, racoare, ploi care nu m-au deranjat, mancare cat cuprinde de la toate neamurile neamurilor, cred ca am luat inca 2-3 kg in ultimele zile din cauza asta! Acum incerc sa-mi revin la stilul meu de mancat...sa vedem...
Zilele astea ma apuc si eu de cumparat, sa vedem cu ce incep, nu stiu de unde sa iau cosmeticele in afara de farmacii... Mi-e foarte lene si-am o stare asa....m-au apucat crizele...
Poate ma mai bine-dispun mai tarziu ca merg sa fac o eco, la o colega care m-a invitat!
A fost tare frumos la intalnire, ce mai limbarnita aveam!![]()
Ana
nu stiu daca eram online, cred ca eram pe drum si incercam sa ma conectez de pe telefon, dar n-am reusit sa ajung pana la ultimul capitol, ca nu facusem bookmark!
Va
pe toate si va urez o zi grozava!
Cristina
29+
chichiutza spune:
Aaaa multumesc tuturor ca mi-ati amintit de semnaturika!

Avem una noua si-am schimbat prefixul!!!
Cristina
30+
ana_25 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui nadiutapm ana_25,
![]() pupam burticile ![]() Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007 30+ ![]() |
Gata,vazui burtica!!

si ce domnisoara frumoasa si cocheta!!
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Aaaa multumesc tuturor ca mi-ati amintit de semnaturika! ![]() ![]() Avem una noua si-am schimbat prefixul!!!![]() Cristina 30+ |
Felicitari,sa cresteti mari!!!
Si eu am o stare de lene.....nu-mi vine sa fac nimic si nici sa ies din casa. Dar de maine trebuie sa ma apuc de cumparat,nu mai tot aman atata!!Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
Andreea82 spune:
Buna dimineata la toata lumea,
Loredana, multumim de micul dejun. Eu am luat cate putin din toate ![]()
Noi avem ceva probleme cu netul si nu prea reusesc sa intru sa scriu, ma chinui de ieri sa scriu un post si citesc cu greu din urma, dar peste vreo 2 saptamani ne baga netul klumea, sper ca atunci sa fie totul bine. Yupiiii, in sfarsit o sa am net cum trebuie si nu stau un car de vreme sa se incarce o pagina ![]()
Felicitari pentru toate fetele care si-au mai schimbat semnatura sau si-o schimba azi.
Bine ati revenit burtici, speram ca v-au priit cateva zile de concediu. Pozici ati facut? 
Si eu am gasit scutece de finet la magazinul 1Iunie, costa 7 lei bucata. As vrea sa mai iau cateva, nu am mai gasit decat o bucata ultima oara.
Cu arsurile ma lupt si eu, nu prea imi mai trec cu nimic.
Fug repede sa mai strang prin casa, sper sa reusesc sa mai intru azi...cum o vrea netul
Pup la voi si va doresc o zi cat mai frumoasa
30+ cu un carucior multicolor :)