Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, mamici si viitoare mamici!

Chichi, bine ai revenit! Ne-ai lipsit, sa stii!!! Felicitari pentru noua semnatura!!!

Ana, tu ziceai de chili con carne? Asta voi face azi! De abia astept! Ti-a iesit bun? Ai pus si boabe de porumb?

Apropos de senzatii, simptome si dureri asociate trimestrului III, eu am o durere surda imediat sub sani si deasupra uterului. De fapt durerea este localizata undeva spre dreapta, respectiv sub sanul drept. Cred ca acolo mi-a ajuns stomacul... Suna cunoscut pentru vreuna dintre voi???

Va ! Sa aveti o zi frumoasa!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ANDREEA unde e magazinul 1Iunie??

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mai este unul in Piata Badea Cartan, langa fabrica. Badea Cartan nr 1

30+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BUBURUZA chili con carne a iesit f bun. Am pus si porumb dar nu f mult.E o reteta super! Dar eu iti spun ce e mai bine sa calesti prima data carnea si dupa aia sa pui ceapa si usturoiul,ca altfel, pana se face carnea se arde ceapa si usturoiul,si nu prea e sanatoasa ceapa prajita tare(si nici f gustoasa).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:

ANDREEA unde e magazinul 1Iunie??

Mai este unul in Piata Badea Cartan, langa fabrica. Badea Cartan nr 1

30+ cu un carucior multicolor :)

Aha! Eu am luat la metru din Iosefin(vis-a-vis de piata) de la magazinul UTT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:

BUBURUZA chili con carne a iesit f bun. Am pus si porumb dar nu f mult.E o reteta super! Dar eu iti spun ce e mai bine sa calesti prima data carnea si dupa aia sa pui ceapa si usturoiul,ca altfel, pana se face carnea se arde ceapa si usturoiul,si nu prea e sanatoasa ceapa prajita tare(si nici f gustoasa).

Am gasit multe recomandari pe net in sensul de a praji carnita inainte si de a arunca zeama care se lasa. Asa voi face! Ma apuc de treaba peste vreo ora. Deocamdata fierb fasolea!

34+

Mergi la inceput

BUBURUZA spor la treaba! Venim si noi cand e gata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Aaaa multumesc tuturor ca mi-ati amintit de semnaturika! Avem una noua si-am schimbat prefixul!!!

Cristina 30+

Felicitari,sa cresteti mari!!! Si eu am o stare de lene.....nu-mi vine sa fac nimic si nici sa ies din casa. Dar de maine trebuie sa ma apuc de cumparat,nu mai tot aman atata!!

Da...mi-e lene tare si parca si oleaca de greata asa... Si de vreo 2 zile a inceput sa-mi fie somn la pranz, am dat vina pe vremea rea. dar vad ca si lka soare ma apuca!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Buna dimineata, mamici si viitoare mamici!

Chichi, bine ai revenit! Ne-ai lipsit, sa stii!!! Felicitari pentru noua semnatura!!!

Ana, tu ziceai de chili con carne? Asta voi face azi! De abia astept! Ti-a iesit bun? Ai pus si boabe de porumb?

Apropos de senzatii, simptome si dureri asociate trimestrului III, eu am o durere surda imediat sub sani si deasupra uterului. De fapt durerea este localizata undeva spre dreapta, respectiv sub sanul drept. Cred ca acolo mi-a ajuns stomacul... Suna cunoscut pentru vreuna dintre voi???

Va ! Sa aveti o zi frumoasa!

34+

Si mie mi-a fost dor de voi! Am incercat sa intru de pe telefon, dar ce sa fac cu o liniuta de semnal...

Pozici n-am facut deloc! Lumea de fapt a fost la munci acolo, cosit, tuns pomi, vopsit, pus parchet, turnat niste ciment...de-astea!

Cine se baga la capitol nou????

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA DIMINEATA BURTICI
Ce harnicute sunteti , eu incerc sa nu deschid netul pana pe la 11 k mi se pare ca trece timpul foarte greu
CHICHI bine ai venit din mini- vacanta
FULGUTA spor la treaba , dar nu te agita prea mult

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Chichi,eu as dormi non-stop! Tot timpul mi-e somn! Nus'de ce !!

Mergi la inceput