Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetelor!
Ana , am vazut ca intrebai de noi...

Ce sa zic, eu citesc, citesc, dar nu reusesc sa scriu din pozitia culcat...
Mi-a fost tare rau sapt trecuta, am avut contractii dese si dureroase si tensiunea mi-a luat-o razna; am sunat sambata la spital si doc meu care ma stie si m-a tinut sub obs este in concediu. Am vorbit cu o doctorita careia a trebuit sa-i relatez toata istoria de la inceputuri, plus toata medicamentatia din dotare si mi-a zis sa iau 5 utrogestan pe zi, plus vreo trei pastile de tensiune iar daca nu-mi trece sa ma duc la spital. Doc meu vine sapt viitoare si pana atunci incerc sa-mi impun regim spitalicesc, cu toaate ca nu e usor..., dar de la utrogestan arat ca naiba si dorm toata ziua si toata noaptea. Pe Gabriel il ia soacra-mea doua zile pe sapt, in rest il duc la bona. Imi e tare greu fara el, dar nu am ce face...
Incerc sa mai scriu cand mai pot...
Va pup pe toate.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 28+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 8 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Salutare fetelor,felicitari celor care ati schimbat semnatura si celor ca au venit cu vesti bune de la eco
Noi nu suntem prea bine,am avut febra 3 zile de martea trecuta si a tr sa i-au paracetamol,dar febra tot nu scadea asa ca am fost la urgenta unde mi-a zis ca am bronsita ...asa ca acum suntem in tratament cu antibiotic zimox amoxacilina 6 zile-2 pe zi.
Vroiam sa cer parearea fetelor care au mai fost racite in sarcina si care au mai luat pastile....nu sunt prea linistita cu toate ca dr zice ca mi-a dat un antibiotic care se poate lua in sarcina...ma tot gandesc la bb...e vioi dar...nici nu prea am manact bine in ultimele zile...of...sper sa i-a in greutate cum tr...sunt ff ingrijorata

DD ne-a daruit o minune 28+Alesia Maria

Arianna eu am luat antibiotice in ambele sarcini si a fost ok.E mai bine sa te tratezi.Forteaza-te pe mananci cat de cat chiar daca nu ai pofta de mancare.
Multa santate iti doresc

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

CRINA parca ziceai ca ai facut si tu DEXAMETAZONA , sper sa nu confund. vroiam sa te intreb daca atunci cand ai facut bebe a fost la fel de activ ca in celelalte zile .
La mine in cele 2 zile cand fac este cam lenesa , se misca dar park nu ca de obicei . oare este normal sau sunt paranoica ?

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Alexuta nu am facut, dar uite am sunat-o pe rezindenta dr mele si mi-a zis ca e normal sa fie mai somnoroasa bebelina dupa ea. Nu-ti fa atatea griji si la mine a fost destul de linistita zilele astea, dar din cauza vremii ca a fost f innorat si a dormit f mult.O mai palpez eu pe burtica sa o mai trezesc sa vad daca e ok.
Cum te mai simti?

Chichiuta unde esti?

Si eu as vrea sa stiu ce fac Madutza si Iony.In ce luna au ramas gravi sa vedem pe la ce odisee or activa?

31+

crina cu

Ma simt bine , astept sa vina vineri sa mergem la control . Nu am mai avut nici o contractie de o saptamana , asa ca no-spa am luat si doar 1/ zi .
Tu cum esti , ai mai avut contractii ?

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Din pacate da am mai avut contractii dureroase in ultimele zile, iar astazi a venit asistenta acasa si mi-a luat sange pentru analize si am fost ametita toata ziua, nu stiu daca de la anemie sau de la vremea asta noroasa. Maine ma duc la morfologie si am sa-l mai intreb pe doctor ce as putea face cu contractiile astea.
Ma bucur ca te simti bine. Hai ca mai ai un pic pana vineri si-ti vezi printesa.

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Magdy imi pare rau ca nu-ti e bine. Stai cumintica si poate va fi mai bine.Mie mi-a dat doctora nospa, scobutil, uscosin pastile, iar cand am contractii f mari imi fac injectabil.
Multa sanatate!

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LOREDANA multumim!!
MAGDY stai cumintica si ai grija de bb!! nu stiam unde disparusi!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Magdy imi pare rau ca nu-ti e bine. Stai cumintica si poate va fi mai bine.Mie mi-a dat doctora nospa, scobutil, uscosin pastile, iar cand am contractii f mari imi fac injectabil.
Multa sanatate!

31+

crina cu

Crina , numai bine iti doresc si un bb sanatos si la termen!
Aici nu a auzit nimeni de no-spa, scobutil s.a
Cand am fost in ro, am fost la un doc din galati pt consult si mi-a zis de no-spa, dar habar nu avea ca este strict interzis in insuficienta renala sau probl cu rinichii... Merg pe mana doc de aici in care am mare incredere. Sapt viitoare am sa fac si injectia pt maturarea plamanilor...

Acum 28+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Fetelor pot sa zic ca sunteti norocoase.Eu oricat m-as plange de contractii medicamente sa ma ajute nu primesc iar din farmacie nu priesc nici o amarata de aspirina fara reteta.
Oricum eu imi doresc sa nu aveti nevoie de medicamente nici una dintre voi.Sunteti niste luptatoare.Inca putin!

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

LOREDANA multumim!!
MAGDY stai cumintica si ai grija de bb!! nu stiam unde disparusi!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Ana, la anu cand am sa vin in ro, am sa trec prin timisoara sa ne vedem si sa se joace fetitele noastre. Anul trecut am intrat pe la Cenad in tara, cred ca la anu tot pe acolo o sa venim...

Acum 28+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Ana_25 foarte dragute scutecele / paturicile pt bb-lina.
Ce dimensiuni au?
M-am uitat si eu dupa material, dar am gasit doar albe; sunt f dragute si cele colorate sau cu floricele.. o sa mai caut..

Luy, am intrebat la Carrefour de scutece gata facute, dar cica nu au

Nico, burtica de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

LoredanaB iti multumesc pt sfat....speram ca la sfarsitul acestei calatorii sa ne tinem toate bb sanatosi in brate

DD ne-a daruit o minune 28+Alesia Maria

Mergi la inceput