Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 16
office spune:
LoredanaB: este super caruciorul!se gasesc si in magazine sau numai la comanda?
Tina,
cu
(34+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
Arianna11 spune:
Salutare fetelor,felicitari celor care ati schimbat semnatura si celor ca au venit cu vesti bune de la eco
Noi nu suntem prea bine,am avut febra 3 zile de martea trecuta si a tr sa i-au paracetamol,dar febra tot nu scadea asa ca am fost la urgenta unde mi-a zis ca am bronsita ...asa ca acum suntem in tratament cu antibiotic zimox amoxacilina 6 zile-2 pe zi.
Vroiam sa cer parearea fetelor care au mai fost racite in sarcina si care au mai luat pastile....nu sunt prea linistita cu toate ca dr zice ca mi-a dat un antibiotic care se poate lua in sarcina...ma tot gandesc la bb...e vioi dar...nici nu prea am manact bine in ultimele zile...of...sper sa i-a in greutate cum tr...sunt ff ingrijorata 
DD ne-a daruit o minune
28+
Alesia Maria
LilianaR spune:
Landou oricum trebuie sa-l scoti afara in primele luni, deci nu vad de ce sa risti sa il cari pe prunc in moduri nesigure...
Daca intra unul in tine la semafor in spate, nu stiu socul de tetiera din fata daca n-o fi prea mare pentru el, ca are cartilajele moi.
Nu mai spun ca si o frana mai brusca ii poate creea neplaceri. Sigur, nu foarte mari.
Ma rog, fiecare dupa cum vede lucrurile, stiu cazuri de copii tinuti in casa pana la 6-8 luni, pusi in fund de la 2 luni etc.
32+ 
LoredanaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office LoredanaB: este super caruciorul!se gasesc si in magazine sau numai la comanda? Tina, cu (34+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Aici in viena era intr-un singur magazin si pretul era de 780 cu toate accesoriile.Foarte scump.Asa ca l-am comandat din germania e l-am prins si in promotie.
32+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Alexuta nu am facut, dar uite am sunat-o pe rezindenta dr mele si mi-a zis ca e normal sa fie mai somnoroasa bebelina dupa ea. Nu-ti fa atatea griji si la mine a fost destul de linistita zilele astea, dar din cauza vremii ca a fost f innorat si a dormit f mult.O mai palpez eu pe burtica sa o mai trezesc sa vad daca e ok. Cum te mai simti? Chichiuta unde esti? Si eu as vrea sa stiu ce fac Madutza si Iony.In ce luna au ramas gravi sa vedem pe la ce odisee or activa? ![]() ![]() ![]() 31+ crina cu |
Ma simt bine
, astept sa vina vineri sa mergem la control . Nu am mai avut nici o contractie de o saptamana , asa ca no-spa am luat si doar 1/ zi . Tu cum esti , ai mai avut contractii ?
Burtica de
34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
alexuza spune:
ANA ,a avut o idee foarte buna , si asa nu mai trebuie sa cumperi nici paturici . CHIAR IMI PLAC 
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza ANA ,a avut o idee foarte buna , si asa nu mai trebuie sa cumperi nici paturici . CHIAR IMI PLAC ![]() Burtica de 34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Da a fost o idee buna ! Eu i-am zis ca daca raman cateva bucatele sa le coase unele de altele si sa-i puna un dos frumos,nu ma asteptam sa-mi faca trei buc si sa iasa asa faine! Imi plac f mult si sunt asa moi!! Iti trimit si tie una??

Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui LilianaR Landou oricum trebuie sa-l scoti afara in primele luni, deci nu vad de ce sa risti sa il cari pe prunc in moduri nesigure... Daca intra unul in tine la semafor in spate, nu stiu socul de tetiera din fata daca n-o fi prea mare pentru el, ca are cartilajele moi. Nu mai spun ca si o frana mai brusca ii poate creea neplaceri. Sigur, nu foarte mari. Ma rog, fiecare dupa cum vede lucrurile, stiu cazuri de copii tinuti in casa pana la 6-8 luni, pusi in fund de la 2 luni etc. 32+ ![]() |
Liliana,noi toate suntem diferite,deci si parerile fiecareia vor fi diferite. E foarte bine ca esti grijulie cu bb,dar eu una nu cred ca e chiar asa periculos sa-l duci pe bb in brate. Nu vreau sa par invechita,dar landouri si scoici pt bebei nu au fost dintotdeauna,si noi tot am fost in siguranta in bratele mamelor noastre.Eu nu zic ca nu e nevoie de landou,doar ca daca nu o sa-l pot achizitiona pana nasc,pot sa duc bebele si in brate de cateva ori,ca nu o sa pateasca nimic pana cumpar unul. Fiecare are parerea lui,si e liber sa faca
cum vrea nu? Nu te supara pe mine,doar mi-am spus parerea!

Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
MARI_PAUN,NADIUTAPM de ce sunt albumele voastre goale,fara pozici???
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
LoredanaB spune:
Ana imi plac foarte mult paturicile bebelinei, foarte buna ideea.sa le foloseasca sanatoasa
32+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua