Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Nike,nu cred ca il aduci pe bb de la maternitate pana acasa pe jos,nu? Il duci cu masina!! Asa ca nu este neaparat sa-l pui in landou,cand poti f bine sa-l duci in brate pana la masina si pana acasa. Oricum va fi o placere pt noi mamicile sa ne tinem puiutii in brate si sa-i admiram. Parerea mea! Nu te supara pe mine. Eu o s-o aduc sigur in brate.

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Psihologii spun ca primul carucior al copilului trebuie sa fie bratele mamei... cu toate astea, depinde de fiecare, nu prea e sigur transportul asa.
Eu il aduc de la Brasov cel mai probabil, deci pentru mine nu e fezabila ideea.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

nike, eu acum 3 ani am scos-o pe Maria din spital in scoica ( scaunelul acela pt masina ).
Era miiiica, mititica si se pierdea in el si am dus-o intai la neonatologul de acolo sa-mi spuna ca e ok s-o transportam asa. A zia ca da
Asa ca si de data aceasta voi proceda la fel, nu imi cumpar landou.
Bineinteles, scoica e un model corespunzator varstei.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 30+ cu la purtator

Aici mi s-a spus clar, scoica se foloseste strict in masina din motive de siguranta pentru bebe.Fiecare procedeaza cum crede ca e mai bine

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

CRINA parca ziceai ca ai facut si tu DEXAMETAZONA , sper sa nu confund. vroiam sa te intreb daca atunci cand ai facut bebe a fost la fel de activ ca in celelalte zile .
La mine in cele 2 zile cand fac este cam lenesa , se misca dar park nu ca de obicei . oare este normal sau sunt paranoica ?

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Alexuta nu am facut, dar uite am sunat-o pe rezindenta dr mele si mi-a zis ca e normal sa fie mai somnoroasa bebelina dupa ea. Nu-ti fa atatea griji si la mine a fost destul de linistita zilele astea, dar din cauza vremii ca a fost f innorat si a dormit f mult.O mai palpez eu pe burtica sa o mai trezesc sa vad daca e ok.
Cum te mai simti?

Chichiuta unde esti?

Si eu as vrea sa stiu ce fac Madutza si Iony.In ce luna au ramas gravi sa vedem pe la ce odisee or activa?

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Office ce mari sunteti!35s....au inceput emotiile?Sa fii sanatoasa si tu si bebe!

A....sa nu uit....De Ariciu mai stiti ceva?

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

dupa ce lungi discutii cu sotul, am ajuns la concluzia ca trebuie sa cumparam un carucior din acela pentru frati.
Am cautat cateva zile la rand pe net, nu vroiam nici sa fie cat un tanc, nici lung si am gasit unul super smecheros care il transforma si in carucior pt un copil.Duce pana in 40 de kg( de parca am de gand sa-i tin acolo pana la atunci).
L-am comandat si peste o saptamana trebuie sa apara.Dupa aceea o sa vand si quinny-ul si abc-ul si imi "scot" bani de carut
http://www.o-baby.de/katalog/phil&teds/phil&teds-sport-buggy-red-juli-aktionsangebot_PTSP-5-11Set.html

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Nike,nu cred ca il aduci pe bb de la maternitate pana acasa pe jos,nu? Il duci cu masina!! Asa ca nu este neaparat sa-l pui in landou,cand poti f bine sa-l duci in brate pana la masina si pana acasa. Oricum va fi o placere pt noi mamicile sa ne tinem puiutii in brate si sa-i admiram. Parerea mea! Nu te supara pe mine. Eu o s-o aduc sigur in brate.

Psihologii spun ca primul carucior al copilului trebuie sa fie bratele mamei... cu toate astea, depinde de fiecare, nu prea e sigur transportul asa.
Eu il aduc de la Brasov cel mai probabil, deci pentru mine nu e fezabila ideea.

32+

Pai da,daca il transporti pe o distanta mai mare,dar dar eu cu masina nu fac mai mult de 30-40 min,de la spital pana acasa. Fiecare face cum crede ca e mai bine pt ea si pt bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

ana, si eu am dus-o pe ili de la spital in brate, in masina..mi-era asa drag...oricum ea nu a vrut nici in scaun nici in carut..si acum glumesc cu ea si ii zic sa nu-i spuna lui stefanut ca ea nu a stat in carut,ii placea doar in brate, sa nu faca si el la fel...deci e bine si asa...

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 28+ de Stefan Daniel
foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Si eu as vrea sa stiu ce fac Madutza si Iony.In ce luna au ramas gravi sa vedem pe la ce odisee or activa?

31+

crina cu

Aici sunt fetele! La odiseea de martie-aprilie 2011!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154512

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

ana, si eu am dus-o pe ili de la spital in brate, in masina..mi-era asa drag...oricum ea nu a vrut nici in scaun nici in carut..si acum glumesc cu ea si ii zic sa nu-i spuna lui stefanut ca ea nu a stat in carut,ii placea doar in brate, sa nu faca si el la fel...deci e bine si asa...

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 28+ de Stefan Daniel
foto

Eu una abia astept s-o tin in brate!
Cand o nascut o vecina de-a mea,acum vreo 6 ani,eram cu bb in brate 20 de ore din 24,mi-era asa drag! Dar cu a mea!! cred ca o s-o pupacesc toata ziua,dar nu vreau s-o invat numai in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Va multumesc fetelor!

Tina, cu(34+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput