Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (543)
Raspunsuri - Pagina 9
histamina spune:
o fi vreo reactie alergica sau de intoleranta.
sa se uita pe prospect.
offf
si dr sa nu rasp la tel???????
bebelu86 spune:
am inteles k a vb cu cineva care a luat acelasi medicament dar sa pt a-i provoca nasterea.
da..chiar nu stiu ce sa zic.
a sunat si i-a inchis.
i-am zis sa insiste. sa nu stea asa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
medeea76nou spune:
Fetele, sper ca nu m-ati uitat!
Luna asta am hotarat sa las lucrurile sa se intample, pur si simplu, fara grafice, temperaturi bazale, calcule... O prietena de-a mea m-a rugat sa-i cumpar azi un test si mi-am luat si eu unul, intr-o doara. Nu-mi vine sa cred, tremur de emotie, tocmai l-am facut si e cat se poate de pozitiv!!! Fug la Bucuresti sa-mi fac o dozare Beta Hcg si intru deseara sa va spun rezultatul.
Mamica de Ana si de Tea
adrianaady spune:
Bebelu stii cumva parca Didi face maine histero cu Albu?
daca am retinut corect, asa e
Banuiesc ca i-a dat ceva pentru a o pregati pt histero. Te rog frumos roag-o sa iti spuna cum se numeste acel medicament. Stiu ca si eu m-am simtit putin rau de la el, e posibil sa aiba ceva dureri in zona uterului, ovare,
Sa stea linistita ca sigur o va suna dr Albu, in mod sigur este intr-o operatie sau interventie ceva de i-a respins apelul, dar in mod sigur o va suna inapoi
histamina spune:
felicitari medeea!!!!!!!!
tocmai am primit vestea taierii masive din salariu.cam 40%.
cred ca imi iau prenatal.
fara bani, nu muncesc.si asa ma chinuiesc destul.
cos_minutza spune:
Medeea Felicitari dragutzo,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Joi dupa amiaza ma duc la medic,deocamdata aici in Oradea.
Bebelu,Anca,Histamina,Raluci,Tana si tuturor fetelor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Adriana o intreb si iti zic
da maine are loc interventia
MEDEEEAAA FELICITARIIIIII
AVEM O NOUA GRAVIDUTA
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
adrianaady spune:
Inseamna ca ii da acest medicament pentru a se relaxa colul si a-l deschide, de aia are dureri. Sa stea linistita , eventual sa ia ceva de durere.
bebelu86 spune:
asteapta sa vb cu el.
k asa chiar nu stie ce sa ia si sa ii fie bine
e bine k a ajuns aksa si sta linistia in pat
medicamentu se numeste arthrotec.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII