Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (543)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Da, medicamentul asta l=am luat si eu inainte de histero, se da pt a relaxa si deschide colul, probabil de aia are ceva dureri.
Sa mai insiste la dr cu un telefon, eventual sa ii dea un sms sa ii suna problema ei si sigur o va suna repede inapoi.
Sa ii transmiti multa bafta si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

joAnn ai doua fetite dulci si scumpici, sa ai sarcina usoara in continuare si sa creasca printesele mari.
medeea ai 2 liniute, sarcina usoara , frumoasa, fara emotii si bebe sanatos.
didi tinem pumnii sa iasa totul bine.
nike ia-ti prenatal, ce mai astepti. nu se merita sa muncesti in situatia asta si mai pui in pericol si bebele, tu trebuie sa stai linistita acum.

pt toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea_24pan spune:

Buna tuturor!!
Cine ma poate ajuta?cum imi dau seama de ovulatie in functie de temperatura?ce fel de termometru tb sa-mi iau? imi doresc fff mult un bebe dar am incercat numai metoda calendarului dar nici cu ea nu sunt sigura............Imi puteti da un sfat?
Va pupicesc pe toate!!!!
multa sanatate mamicilor si bebitzilor!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Medeea felicitari,sarcina usoara si la termen.

Cosminutza foarte bine ca mergi la medic,macar o echo sa iti faca.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Fetelor si la mine minunea s-a intamplat. Sunt super insarcinataaaaa!

In dupa-amiaza aceasta am facut un test si a iesit a 2-a liniuta din primul minut.
Sunt foarte fericita si am plans ca o nebuna.
V-am pe toate fara numar

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
Walkiria mie mi-a facut tetanos cind am ajuns in martie la medicul de familie si am spus ca vreau un set de analize la singe pt ca vreau sa ramin graviduta.Nu mi-a spus sa nu incerc in luna aia sau altceva.Daca ai indoieli eu zic sa suni la ginecologul tau si sa intrebi.
Lia73sper ca prestezi,dupa cum imi aduc eu aminte tu esti cu 2 zile inaintea mea la ovulatie.
Pupici pe burticute pt cele ce au reusit si nu au uitat de aspirante si mai intra pe aici.
Pt aspirante muuulta nu lasati stresul sa schimbe relatiile dintre voi si sotii vostri.Rabdare si
Va pup pe toate, multa bafta

Mai sus e measul lui felicity din capitolul trecut,ea fiind moderata au aparut mai tarziu mesajele
Tanamera imi mai incerc odata norocul aici

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Incepe ploaia de gravidutzeFelicitari Anamira,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Tu ai luat Vitex asa-i?Parca si tu ai avut ovare polichistice asa-i?

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anamira FELICITARIIII!!!!!!
sa ai sarcina usoara si la termen

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

a reusit DIDI sa vb cu dr.
si i-a zis sa nu le mai ia.
a ramas sa se vada maine pt interventie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Multumesc fetelor pt. urari. Sunt inca foarte emotionata

Da am luat Vitex aproape 2 luni si de fiecare data am avut ovulatie. Luna aceasta trecuta in ziua 19, iar luna aceasta in ziua 21. Eu sunt 100% sigura ca Vitex m-a ajutat.

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend

Mergi la inceput