Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili nu mai gasesc carnetul lui jiji de vaccinuri..park a intrat in pamant...

oare are ceva daca merg fara el???

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Nu. Eu l-am uitat acasa la vaccinul de 4 luni. S-a dus sotul cu el dupa vreo 3 zile. Dr noteaza pe fisa copilului seria vaccinului si data la care a fost facut.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

mda...of...fisa lui jiji e la dr de fam...cele 3 vaccinuri le-am fc in locuri diferite...si fiecare scrisese pe carnet seria si data....nu m-am ami dus cu el la dr de fam.......doar eventual sa tin io minte..daca nu-l gasesc...

poze

Nu poti ruga medicul care il vaccineaza sa iti dea ambalajul vaccinului. Acolo e trecuta seria si eventual sa scrie pe o hartie cu parafa lui seria si data vaccinarii?

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Imi expun si eu parerea si motivele care m-au determinat sa fac aceasta sugestie: ma gandisem ca relatiile dintre noi sunt deja formate, iar forumul este doar mijlocul prin care comunicam, pentru mine personal nu se schimba nimic daca vorbim aici, in alta parte sau fata in fata, imi sunteti la fel de dragi. In al doilea rand, aceasta este cea mai mare comunitate online din Romania (si o spun ei, nu eu), deci ochii care ne citesc sunt mult mai multi, iar riscul sa fie cunoscuti printre ei sau persoane care sa doreasca sa profite de unele informatii personale pe care le scapam cu voie/fara voie este mai mare. Pe urma, mie personal imi displac milioanele de reclame care ma agaseaza aici, precum si organizarea in capitole de 20 de pagini. Schimbatul nickului pe mine personal nu ma face sa ma simt cu mult mai in siguranta, dar ma rog, am stabilit ca eu sunt paranoica sefa. Parerea mea ca o data cu nickul trebuie sa-ti schimbi total si stilul de a scrie, vorba Ruxitei, nici nu-i nevoie sa te uiti la user ca sa stii cine scrie. Subliniez ca tot ce am scris reprezinta parerile mele personale si nu intentionez sa supar pe nimeni. Eu personal cred ca retinerea si reticienta vin din lipsa obisnuintei, mi-ar placea daca i-am da o sansa propunerii si sa fixam o perioada de proba de o saptamana sau de cateva zile macar, iar daca tot nu e bine sa ramanem aici. Ce ziceti? Sunt rezonabila?

Edit ca m-am incurcat in fraze asa lungi.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Este adevarat ca este un forum citit si se pot intampla multe. Eu am patit asa ceva cand activam la un alt topic. A incercat sa ma discrediteze cineva (banuiesc ca o colega de servici, pentru ca stia cam multe chestii personale), dar din fericire respectul si increderea parintilor mi le-am castigat de-a lungul timpului si nu se pierd asa usor. Dar faptul ca mi-am spus parerea despre anumite practici in gradinita cu care nu sunt de acord a ranit orgolii...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Oricum eu am nevoie de voi, deci va urmez oriunde!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ne-am intors.
Bilantul de 6 luni este: 8 kg si 71 cm. Doc noastra nu era asa ca ne-a vazut o alta doctora care m-a intrebat daca fac gimnastica cu ea pt ca este foarte activa. I-am spus ca ne balacim in cada si mi-a spus ca se vede si ca au si ei un bebe care a facut scufundari. Vroiam si noi.....

Vaccin...la prima intepatura un plans scurt de 10 secunde, la a doua un plans mai puternic de vreun minut, dar m-am destresat si ca am scapat de intepaturi pana la 1 an.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

de ce si-a sters albumul al3csa? a zis ca se retrage? ca va fi absenta? nici nu m-a sunat sa ne vedem ca 2 bune vecine...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

aoleu mai fetilor....ce ma fac io de shtoarfe???

jiji sta la pupat ca un motan....deci....va fi jale

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Miremia, felicitari pentru bilant si pentru activitate! Sase luni de bucurie . M-am indragostit de gargaritzele alea... vreau si eu!!!

Am trimis un mesaj pe mailul comun. Poate aveti timp sa-l cititi...

La multe lunite sarbatoritilor: Amaris, Tudor, Sabrina si Alexandra!. Multumim mamicilor de tratatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Miremia, felicitari pentru bilant si pentru activitate! Sase luni de bucurie . M-am indragostit de gargaritzele alea... vreau si eu!!!

La multe lunite sarbatoritilor: Amaris, Tudor, Sabrina si Alexandra!. Multumim mamicilor de tratatie!

_
Povestea unei .
Cresc

Multumim! Gargaritzele sunt de la H&M.
Eu nu vad niciun mesaj recent de la tine pe contul comun.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Multumim! Gargaritzele sunt de la H&M.
Eu nu vad niciun mesaj recent de la tine pe contul comun.

_

AMR 8 kg

Scuze, nu e de la mine, e de la userul comun pentru userul comun (eram deja logata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mi-am insusit cerintza de pe mail...

poze

Mergi la inceput