Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
miremia spune:
Neatza!
Se cuvine sa lasam pe langa cafeluta alexutzei si niste bunatati, sa cinstim fetele minunate care ne-au fost alaturi in cele mai frumoase 6 luni din viata noastra!!!
Asa ca poftiti va rog la si
LML Sebi si Dragos! Sa cresteti mari, sa va bucurati parintii!
Simplicity, alexutza, decenuela pt urari!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
miremia spune:
Si inca un mesaj sa mi se vada AMR-ul.
_
AMR 7 kg
dulcineea_cj spune:
LML sarbatoritilor de azi !In special Marei
Multumim de tratatie !
mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Lorex ai idee din ce an este caruciorul tau? Ai si accesorii la el? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
e din 2007
accesorii? cred ca te referi la plasa de ploaie si rucsacul detasabil (care a costat cica 4 mil )
plasa de tzantzari nu am (sau poate nu mi-a dat-o..o sa intreb)
in rest landou si scoica pe care o fol acum
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Lorex si noi avem un inel de dentitie identic dar a mea il arunca cat colo nu-l vrea. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
o sa-l vrea mai incolo
_
_
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multu de cofee,decenuela si alexutzzza
alexutzza wb ma bucur ca ati petrecut bine la botez sa-ti traiasca micul crestin grec
daca are chef cineva,am pus poze fragede
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela fetili nu mai gasesc carnetul lui jiji de vaccinuri..park a intrat in pamant... oare are ceva daca merg fara el??? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
eu am fost fara el si nu a fost problema
cand il gasesti te duci si-ti trece dr acolo..
_
_
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
e din 2007 accesorii? cred ca te referi la plasa de ploaie si rucsacul detasabil (care a costat cica 4 mil ) plasa de tzantzari nu am (sau poate nu mi-a dat-o..o sa intreb) in rest landou si scoica pe care o fol acum _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
de raspuns. Eu accesorii zic la imbracamintea cu picioare, plasa de tantari, aia de ploaie, umbreluta si cup holderul. El vine cu 2 gentute (sacul de cumparaturi si rucsacul de schimbat). Deci tu ai rucsacul....iti foloseste la ceva sau e apa de ploaie?
_
AMR 7 kg
dulcineea_cj spune:
Miremia,felicitari pt AMR si ambitie !!!!
Si noi am facut ieri 6 lunite Zicea sotul ca tocmai la jumatate de an nu i-am facut tort da Tocmai !!!!!!!!!!!!!!!! Nu am sarbtorit din pricina de copil super marait si mami terminata psihic si fizic Zi-noapte,zi-noapte,din categoria "gura nu-ti mai tace,iarba nu-ti mai place"Imi vine sa ma iau si sa fuuuuuuuuuuuuuug Departeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu mai papa san decat f prost Doar de sete credNu stiu ce are (in afara de dureri din pricina de dintisori),se ineaca non stop cu saliva si tusesteeeeeeeeeee(sper ca doar din cauza asta )De dormit pe reprize,scurte Si asta daca am eu nervi de leganat,pus pe burtica mea si se lupta nene sa stea treazI se inchid ochii si el se lupta sa nu adoarma Io cred ca si-a propus sa ma terorizezeNoaptea numai langa mine,supt din 2 in 2ore,foit non stop,inghesuit amandoi parintiiZiua nici la baie nu pot fugi ca urlaaaaaaaaaa cand ma vede ca pun maana pe clanta usii sa ies Il iubesc dar asa nu mai pooooooooooooooooooot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!simt ca o iau razna ieri am inaugurat un pireut : un pic de morcov,o lingurita de orez(astea erau deja cunoscute)si o feliuta de dovlecel Hmm ere chiar gustos Am pus si un pic de LM Domnisorul a strans gingiile si buzele la vederea linguriteiAm aplicat metoda "avionul"si isi lingea buzele A papat vreo 8 lingurite A 9_a deja isi facea greata Sunt multumita cat a papat Azi repetamfigura cu aceleasi ingriedente
mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)