Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

LML yannis ,micul grec

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele,multu de bunatati

plateea,uita-te ce a zis mandruta ca face cu socrosenia ei si ia exemplu promit ca si la tine vin cu muzica la cinste

ratusca si happyela sa foloseasca strumfii vostri sanatosi scaunelele

MS pupici capritei sper sa-si revina repede

btw...alex a avut aseara kk frumos si normal[am sunat la maica-mea sa-i spun si a ridicat tati,care era destul de mirat de kk frumos ]

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

lui Alex care a facut kk frumos

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Si am fost primaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Dau un , o sau ce mai vreti. Ar merge o inghetata pe caldura asta.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

mandruta, o sa ma urasti daca-ti spun ca tocmai am ras un mcsundae cu caramel...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mcsundae cu caramel Eu te urasc!!! Dar stiu ca voi face azi: o vizita la Mc...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Neata!
Incerc sa profit de faptul ca Sebi are treaba cu piciorusele acum ca sa mai recuperez si eu...

mandruta felicitari pt primul text! Si Sebi da semne ca-l intereseaza tastatura, dar numai ca s-o bage in gura sau s-o arunce pe jos

miremia las` ca nu o sa tina ea minte ca a plans la gaurit, dar macar ai o delfinitza cercelata

lucia superbe pozele cu noul beckham!

Sunt si eu acord cu ratusca_mica vis-a-vis de intalneli... Nu mai facem si noi una? D-aia bine pusa la punct cu cat mai multi pufuleti acompaniati de gazele...

poze bebe Sebastian

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

Neatza.
Multumim frumos pt aprecieri.
In sfarsit e si la noi racoare.
Putem si noi respira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

plateea,uita-te ce a zis mandruta ca face cu socrosenia ei si ia exemplu promit ca si la tine vin cu muzica la cinste

btw...alex a avut aseara kk frumos si normal[am sunat la maica-mea sa-i spun si a ridicat tati,care era destul de mirat de kk frumos ]

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

si noi kk frumos, asa ca un colacel impletit... da ne-am chinuit ceva, ieri i-am pus un supozitor, apoi m-am speriat ca sta cu supozitorul in el si nu facea nimic, dupa mai multe incercari, apoi m-a linistit sotul ca a vazut supozitorul in chiuveta cazut... azi dimineata dupa ceva agitatie, verificat in pampers, vazut ca e in plin proces de expulzie si am mers la baie pentru nitel "antrenament" in pozitia "scaunel" de-asupra chiuvetei... na, ca am facut apologia kkatului... dar vroiam si eu sa ma laud cu kaka frumos (nu si parfumat)... eram disperata, am zis ca azi il indop cu prune! in alta ordine de idei...

sondaj - de cate ori pe zi, sau la cate zile fac kaka pufii?

noi la 4 zile dupa mai multe incercari incepand cu ziua a 3-a... nu stiu ce sa-i dau ca sa faca in fiecare zi... ii dau fructe, supica de legume, apa (cand ii falfaie fontanela ma sperii ca e deshidratat si ii dau o tona de apa, de isi uda tricoul lioarca), am inceput si cerealele dimineata...

daca raspunsul e "in fiecare zi" - ce mananca? cat bea?

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Yannis de Alexutza! La multe lunite si zboruri linistite!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neataaaaa...
azi va servesc cu ceva special... nervi intinsi la maxim, caliti in suc propriu o noapte intreaga, adaugati cate 20 de ml de LP la fiecare jumatate de ora, asezonati cu maraieli si urlete pana la refuz. se ia astea, se combina cu o noapte de cosmar, un copil matinal, si rezulta o fluturea care are mai asteapta o dimineata pt ziua de azi, ca asta, numai dimineata nu se cheama...

asa ca astazi... o sa beau 2 l de cola si inca vreo 5 cafele, sa pot face fata unui junior vaccinat, marait, flamand mereu, plus bonus una bucata soacra nebuna la pachet cu socru de cosmar...

cine mai doreste, cine mai pofteste... am de dat la toata lumea!

in alta ordine de idei... va doresc ce n-am eu!

o zi buna sa avem...

PS. bbTo a butonat ieri calculatorul lu' ta-su si i-a deschis chestii pe care omul, inginer de calculatoare nu le-a vazut in viata lui, i-a dat si restart, iar noi ne uitam siderati si radeam ca prostii, dupa o zi aiurea de tot!

pufuletii si si mult coffee fluturelelor mele dragi!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Imi pare tare rau de noaptea de cosmar... Un mare tir de rabdacol ca sa rezisti pana trece efectul vaccinului! Si priveste si partea buna: pana la un an poti sa stai linistita cu vaccinurile

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

si eu admirat micul Beckam ... cum a ratat el nationala anu' asta , da la viitorul campionat cand se pensioneaza Beackam al batranm va fi momentul pentru noua stea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

si noi kk frumos, asa ca un colacel impletit... da ne-am chinuit ceva, ieri i-am pus un supozitor, apoi m-am speriat ca sta cu supozitorul in el si nu facea nimic, dupa mai multe incercari, apoi m-a linistit sotul ca a vazut supozitorul in chiuveta cazut... azi dimineata dupa ceva agitatie, verificat in pampers, vazut ca e in plin proces de expulzie si am mers la baie pentru nitel "antrenament" in pozitia "scaunel" de-asupra chiuvetei... na, ca am facut apologia kkatului... dar vroiam si eu sa ma laud cu kaka frumos (nu si parfumat)... eram disperata, am zis ca azi il indop cu prune! in alta ordine de idei...

sondaj - de cate ori pe zi, sau la cate zile fac kaka pufii?

noi la 4 zile dupa mai multe incercari incepand cu ziua a 3-a... nu stiu ce sa-i dau ca sa faca in fiecare zi... ii dau fructe, supica de legume, apa (cand ii falfaie fontanela ma sperii ca e deshidratat si ii dau o tona de apa, de isi uda tricoul lioarca), am inceput si cerealele dimineata...

daca raspunsul e "in fiecare zi" - ce mananca? cat bea?

Sebi face kk zilnic, de vreo 2-3-4 ori... Eu inainte eram nemultumita ca facea foarte apos, de-asta i-am bagat legume, nu fructe, ca v-am auzit pe voi ca morcovul constipa, si m-am gandit ca o sa ne fie de ajutor (si a fost, acum face si el kk normal). Mananca LM si o masa de legume. Cred ca o sa-mi fac curaj si de luni o sa bag si fructe, sa vedem ce iese...

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA multi ani pt Puiul de Grec simpatic(i)
Distractie frumoasa la petrecerea botezului!

Felicitari celor doi pufi pt kkcei frumosi

Bobitza face o data pe zi, uneori, rar, de 2 ori!
Apa ii dau cam 250 de ml pe zi cand e canicula, cand nu mai putin, 125 max.

Si mie mi-au placut pozele cu noul Beckham!

Plateea, sorry pt noaptea creatza! Sper sa va reveniti repede!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput