Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am luat scaun de masa!!!!

De la Miniblu pana la urma. L-au scumpit pe cel mai ieftin de la 150 la 200 ron si pe altul l-au ieftinit de la 300 al 200. deci, a castigat al doilea, e un Hauck super simplu www.strollers.ro/Scaune_Pentru_Servit_Masa/Scaun-pentru-luat-masa-Hauck-Mac-Baby-I-love-Minnie-Roz_341_codeHAK-640074.aspx" target="_blank">(voila) - doar ca pe negru cu rosu. Acum, cand cautam poze cu el sa vi-l arat, am dat peste niste review-uri super proaste... om vedea daca am luat teapa sau nu maine dimineata. Imi place ca este foarte foarte usurel si, desi nu are roti, se taraie foarte bine!

A, si m-am inspirat din propunerile lui Cristies si i-am mai luat lui Andrei si www.mothercare.com/Mothercare-Stacking-Rings/dp/B002LJUYS6/sr=1-20/qid=1279999897/ref=sr_1_20/280-6014526-0023048?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44609031&mcb=core" target="_blank">asta. 36 RON. Nu stiu cum e comparativ cu alte magazine, insa eram in sevraj ca nu mai shoppinguisem de mult (chiar e o boala asta... ). Tot maine testam

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Scaunul cred ca l-am vazut la real cu 140

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

DIVIN!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

onitza eu am pompa manuala de la Avent si sunt super multumita de ea! Cand am inceput sa ma mulg o faceam de cate oi trebuia sa pape Sebi (am avut norocul ca manca fix din trei in trei ore). Ma apucam cu o jumatate de ora inainte si era ok. Apoi am inceput sa ma mulg mai des ca sa mut mulsul dupa ora lui de mancare (dupa ce manca ma mulgeam si puneam la frigi-astfel nu exista posibilitatea sa i se faca foame mai devrem si eu sa nu fiu gata cu lapticul). De cand si-a scos masa de peste noapte am mai rarit mulsurile, pt ca dimineata scoteam lapte pt 2 mese, acum am ajuns sa mi le raresc la 3/zi si-mi acopar nevoile lui Sebi. Diversificarea am inceput-o de acum pt ca vrea sa mai renunt la o sesiune si sa raman la 2/zi pt ca-mi ocupa cam mult timp (inainte dormea si el ziua 2 ore intre mese si-mi permiteam sa pierd o jumatate de ora cu mulsul, acum se intampla sa nu doarma deloc intre doua mese si pt ca ma vrea implicata in jocurile lui cand e treaz nu pot face fata). Sper ca nu te-am ametit de tot. Ideea este ca daca-ti faci un program fix de muls lactatia se mentine. Acum ramane de vezut daca reusesti sa te mulgi cu pompa intr-un interval de timp cate de cat ok, pt ca tu il mai ai si pe Paul si n-ai atata timp de pierdut ca mine. Oricum, diversificarea te mai scapa de o repriza-doua...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si merci de coffe

Aseara am inchis in graba ca s-a trezit teroristul mic si a inceput sa planga si nu stiam cum sa opresc mai repede. Si pe scari ma gasesc cu sotul ca "plange copilul " de parca eu nu auzisem

Recuperez

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

M-au amuzat dicutiile despre cartea primita de Jiji de Decenuela si m-a socat ca exista parinti care lasa la indemana unor copii de 8 ani kama sutra...

si cristies Sebi s-a nascut fara par (l-a strans pe tot in cap), ulterior i-a aparut... Ar trebui sa-mi fac griji?

Am terminat cap trecut! La asta trec dupa ce hranesc pustiu` ca nu mai are rabdare...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui happyella

cuscra si noi tot de la miniblu ... a costat 260 si face mai multe decat cred ca o sa folosesc ,nu am cautat poza cu el ... caut maine si pun

voi ce mai faceti?
hai c-am zis ca ma duc la nani

fericita de buburuza Andreea Maria

Suntem bine mercic, strumful a avut de azi program de forta, adica doar stat pe burta si in fundulet. Cica daca sta pe spate nu-l ajuta cu nimic, nu dezvolta nici un muschi... corect, n-am ce zice!

M-au apucat dracii cu scaunul si l-am desfacut sa ma uit la el... nu am regasit decat un singur defect, anume ca probabil husa se va curata mai greu, pentru ca nu e super lucioasa. In rest, cum ca aluneca copilul etc, prostii: daca ii pui hamurile e imposibil, sunt la fel ca la carut. En fin, vedem maine pe viu, insa m-am linistit.

Ma bucur ca te-ai linistit. Eu sunt de parere ca cu cat e mai simplu cu atat e mai sigur. Nu invers! Cat priveste experientele altora... era azi un copil mai mare ca fi-miu care statea intr-un carut ca al nostru (ca forma) fara centuri si-l certa maica-sa "ca daca se mai fataie mult o sa cada din nou". . Dar avea paturica in carut, ca la 40 de grade trebuie.

_
Povestea unei .
Cresc

Cristies, e tare faza Si eu am vazut in tara multi copii fara centuri in carucior dar nu mai zic nimic.

Si cu paturica...... Imi povestea nasa acum vreo doua sapt ca a venit la ea la magazin o fata cu copilul (are un mag la tara ) si avea 2 caciuli in cap. Nu-mi venea sa cred Batea putin vantul dar erau peste 35°C si sa nu raceasca Multi are in gradina lui....

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Decenuela, am ras cu lacrimi cu cadoul Petrecaretului. Eu zic s-o pui bine ca cine stie cand te trezesti ca te intreaba cum sta treaba prin carte si daca nu lasa tzatza n-o sa stii sa-i raspunzi.

_
Povestea unei .
Cresc

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza

Sunt varza...Toata noaptea mi-a vomat caprita. Si cele 2 lingurite de apa pe care i le-am dat. Tot...Mi-e o mila de ea de mor. Azi-noapte plangea si vb cu boala "te rog opreste-te...te rog nu mai veni la mine, mami, fa ceva sa se opreasca" Acum plange de sete si mai mult de 3-4 lingurite de ceai la 10-15 min mi-e ffrica sa ii dau.
Si bonus de dimineata l-a apucat si pe taica-su vomatul.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Ce rau imi pare sa aud de pui bolnavi si cum vorbea ea cu boala

Multi ca sa treaca iar tie Rabdacol

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multu de bunatati

plateea,uita-te ce a zis mandruta ca face cu socrosenia ei si ia exemplu promit ca si la tine vin cu muzica la cinste

ratusca si happyela sa foloseasca strumfii vostri sanatosi scaunelele

MS pupici capritei sper sa-si revina repede

btw...alex a avut aseara kk frumos si normal[am sunat la maica-mea sa-i spun si a ridicat tati,care era destul de mirat de kk frumos ]

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Plateea, multi si pt bbTo sa-i treaca maraiala iar tie Rabdacol mult ca mai ai si scrosenia pe cap. Las ca scapi tu de ea intr-o zi.

Miremia, si noi avem Gengigel si eu cred ca e bun dar cine stie (Arthu nu a mai plans cand l-am dat). delfinitei cu cercei.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Yannis de Alexutzzza si distractie placuta la botez

Charles Baudelaire

Mergi la inceput