Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Scaunul cred ca l-am vazut la real cu 140 Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
DIVIN!!!!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
evyme spune:
onitza eu am pompa manuala de la Avent si sunt super multumita de ea! Cand am inceput sa ma mulg o faceam de cate oi trebuia sa pape Sebi (am avut norocul ca manca fix din trei in trei ore). Ma apucam cu o jumatate de ora inainte si era ok. Apoi am inceput sa ma mulg mai des ca sa mut mulsul dupa ora lui de mancare (dupa ce manca ma mulgeam si puneam la frigi-astfel nu exista posibilitatea sa i se faca foame mai devrem si eu sa nu fiu gata cu lapticul). De cand si-a scos masa de peste noapte am mai rarit mulsurile, pt ca dimineata scoteam lapte pt 2 mese, acum am ajuns sa mi le raresc la 3/zi si-mi acopar nevoile lui Sebi. Diversificarea am inceput-o de acum pt ca vrea sa mai renunt la o sesiune si sa raman la 2/zi pt ca-mi ocupa cam mult timp (inainte dormea si el ziua 2 ore intre mese si-mi permiteam sa pierd o jumatate de ora cu mulsul, acum se intampla sa nu doarma deloc intre doua mese si pt ca ma vrea implicata in jocurile lui cand e treaz nu pot face fata). Sper ca nu te-am ametit de tot. Ideea este ca daca-ti faci un program fix de muls lactatia se mentine. Acum ramane de vezut daca reusesti sa te mulgi cu pompa intr-un interval de timp cate de cat ok, pt ca tu il mai ai si pe Paul si n-ai atata timp de pierdut ca mine. Oricum, diversificarea te mai scapa de o repriza-doua...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate
danyelana spune:
Neatza si merci de coffe
Aseara am inchis in graba ca s-a trezit teroristul mic si a inceput sa planga si nu stiam cum sa opresc mai repede. Si pe scari ma gasesc cu sotul ca "plange copilul " de parca eu nu auzisem
Recuperez
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
evyme spune:
M-au amuzat dicutiile despre cartea primita de Jiji de Decenuela si m-a socat ca exista parinti care lasa la indemana unor copii de 8 ani kama sutra...
si cristies Sebi s-a nascut fara par (l-a strans pe tot in cap), ulterior i-a aparut... Ar trebui sa-mi fac griji?
Am terminat cap trecut! La asta trec dupa ce hranesc pustiu` ca nu mai are rabdare...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Ma bucur ca te-ai linistit. Eu sunt de parere ca cu cat e mai simplu cu atat e mai sigur. Nu invers! Cat priveste experientele altora... era azi un copil mai mare ca fi-miu care statea intr-un carut ca al nostru (ca forma) fara centuri si-l certa maica-sa "ca daca se mai fataie mult o sa cada din nou". . Dar avea paturica in carut, ca la 40 de grade trebuie. _ Povestea unei . Cresc |
Cristies, e tare faza Si eu am vazut in tara multi copii fara centuri in carucior dar nu mai zic nimic.
Si cu paturica...... Imi povestea nasa acum vreo doua sapt ca a venit la ea la magazin o fata cu copilul (are un mag la tara ) si avea 2 caciuli in cap. Nu-mi venea sa cred Batea putin vantul dar erau peste 35°C si sa nu raceasca Multi are in gradina lui....
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Decenuela, am ras cu lacrimi cu cadoul Petrecaretului. Eu zic s-o pui bine ca cine stie cand te trezesti ca te intreaba cum sta treaba prin carte si daca nu lasa tzatza n-o sa stii sa-i raspunzi. _ Povestea unei . Cresc |
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Neatza Sunt varza...Toata noaptea mi-a vomat caprita. Si cele 2 lingurite de apa pe care i le-am dat. Tot...Mi-e o mila de ea de mor. Azi-noapte plangea si vb cu boala "te rog opreste-te...te rog nu mai veni la mine, mami, fa ceva sa se opreasca" Acum plange de sete si mai mult de 3-4 lingurite de ceai la 10-15 min mi-e ffrica sa ii dau. Si bonus de dimineata l-a apucat si pe taica-su vomatul. Mamica de caprita si shtrumf AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Ce rau imi pare sa aud de pui bolnavi si cum vorbea ea cu boala
Multi ca sa treaca iar tie Rabdacol
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multu de bunatati
plateea,uita-te ce a zis mandruta ca face cu socrosenia ei si ia exemplu promit ca si la tine vin cu muzica la cinste
ratusca si happyela sa foloseasca strumfii vostri sanatosi scaunelele
MS pupici capritei sper sa-si revina repede
btw...alex a avut aseara kk frumos si normal[am sunat la maica-mea sa-i spun si a ridicat tati,care era destul de mirat de kk frumos ]
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
danyelana spune:
Plateea, multi si pt bbTo sa-i treaca maraiala iar tie Rabdacol mult ca mai ai si scrosenia pe cap. Las ca scapi tu de ea intr-o zi.
Miremia, si noi avem Gengigel si eu cred ca e bun dar cine stie (Arthu nu a mai plans cand l-am dat). delfinitei cu cercei.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Yannis de Alexutzzza si distractie placuta la botez
Charles Baudelaire