Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Corina
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-trio-enjoy-fun-asia-1262.html uite aici link despre caruciorul de care zic.
Noi nu il avem pe asta avem pe CT 0.2 doar cu scoica.

Il avem de la frate-su si se tine f bine, si intre timp a mai fost folosit si de alt bebel deci la capitolul rezistenta io zic ca sta bine chicco.

Pe vremea cand am luat noi caruciorul, varianta asta 3 in 1 era mult mai scumpa decat acum si am renuntat, dar pe asta l-as fi vrut.
Eu zic ca e un avantaj faptul ca se strange umbrela = nu ocupa mult loc in masina.

Daca mergi intr-un magazin chicco poti sa il vezi live si sa tragi de el. (eu l-am vazut si in carfur caruciorul asta,la bv)

Arturicii, multumim; putem sa o curtam pe Sabinuta daca tot va place de noi?!

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mary, linisteste-te; asemenea raceli, inceputuri de otite,etc, veti tot avea. Nu e nimeni de vina. De supraprotejare nu poate fi vorba si sa te invinovatesti nu are deloc dar deloc sens.

Eu zic sa ii dai antibioticul; daca nu il dai si se agraveaza nu rezolvi nimic; cred ca poti sa mai astepti cateva ore cu ce i-a dat ptr nasuc si eventual sa ii dai doar cu ser fiziologic.

Ti-as recomanda sa revii la dr peste 3 zile de cand incepeti antib nu peste 5.

Cat despre BUBA, incearca sa o tratezi fara acea crema, sa o cureti usor dupa ce veniti de afara (sa nu intre praf, microbi, etc)

Te rog, relaxeaza-te, nu e nimic grav; se trateaza relativ usor si nici complicatii nu au de ce sa apara nici de la raceala si nici de la buba

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Roxanici, sigur, sigur

Deci va asteptam pe aici la petit, da?

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am venit de la dr.
avem 5600gr fara pampers, 57 cm si suntem grase si frumoase
ne a pus dna dr in fund sa vada daca ne tinem capul si ni l tinem ca suntem fete mari deja
pe 09.08 facem si noi vaccinul de 2 luni si am mers pe vaccinul gratuit.
fug la masa

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Of, nu credeam sa postez asa repede: am vazut iar un ingrozitor cosmar cu proprii ochi: inecatul!!!

M-a vizitat medicul de familie si dupa o inca evaluare a conchis ca e bine de dat antibioticul: in ochii ei i-am administrat; aparent a inghitit desi s-a poticnit saracul de nenumarate ori: cica eritro are un gust dulce insa pe final e amar, m-a prevenit dr.
NU a terminat de spus ca micul meu s-a inecat atit de urit.. ca nu reactiona la vechii stimuli cunoscuti de catre mine... mi l-a insfacat dr. din brate, i-a suflat aer - dupa care copilul a mai facut un episod similar... Nu vreau sa o judec pe nedrept insa mi s-a parut ca ep.2 i s-a datorat...asa am simtit cind mi l-a luat din miini sa ii faca bine si de fapt se intimpla opusul... Bietul meu pui! Nu vreau sa ma gindesc la cum va fi urmatoarea administrare...ca medicul de familie recomanda administrare mai deasa, in cantitate mai mica... adica la 6 si nu la 12 ore, cite 2 - 2.5 ml, pentru mai putine zile.
Acum, dupa atita plins ingerasul meu scump doarme! Sper sa vincu vesti bune.
Nurofen ii dau numai daca mai prezinta febra...
Mai rau e ca si scaunul sufera modificari - inainte inca de administrarea antibioticului - sa fie numai de la nurofen?!

Va pup!
Artu, multumesc pt sustinere si sa dea Domnul sa aduc numai vesti bune!
Si cit am crezut ca alaptatul exclusiv mi-l fereste si de viroze, si de alti factori agresivi din mediu!!!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Fetelor,oare e posibil sa ai mai mult lapte intr-un san decat in celalalt? la mine e o discrepanta cam mare intre productia de lapte de la unul fata de celalalt.dupa ce am stat mai mult pe afara cu pitica ieri, cand m-am muls seara, am scos din dreptul 150ml si din stangul 40 ml. mie mi se pare taaare ciudat. nu?

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

madamar draga mea da-i neaparat probioticul
eu impart pliculetul in 2 si ii dau la 2 ore dupa antibiotic( ca sa refaca flora bacteriana)
legat de administrare antibiotic ii administrez cu seringa de nurofen, incet,incet inainte de masa ca sa nu il scuipe
la fel si probioticul iar pe acesta il dizolv in lapticul meu si deschide gurita mare caci vine laptic fara efort
nurofen mi s-a spus sa ii dau dupa masa si datorita acestui lucru cam iese afara din gurita
Matei se ineaca la san caci suge si uita sa inghita, nu stiu exact ce face
daca ai semne mari de intrebare mai mergi la un medic si vezi ce iti recomanda si apoi faci comparatia
eu am mers la 3 medici iar parerile nu au fost omogene decat in cazul administrarii antibioticului care se pare ca era necesar
am plans cand mi s-a spus ca trebuie sa ii dau antibiotic, considerand ca e asa de mic,dar dupa 6 ore cand mi s-a spus ca trebuie operat cu anestezie generala am uitat de tot de antibiotic(acum era floare la ureche),asa ca linisteste-te, o sa treaca, micutul se va insanatosi iute

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Fetelor,oare e posibil sa ai mai mult lapte intr-un san decat in celalalt? la mine e o discrepanta cam mare intre productia de lapte de la unul fata de celalalt.dupa ce am stat mai mult pe afara cu pitica ieri, cand m-am muls seara, am scos din dreptul 150ml si din stangul 40 ml. mie mi se pare taaare ciudat. nu?

Virginia si Ioana(19.05.2010)

eu am in sanul drept mult mai mult lapte decat in cel stang(dar difera si vizibil ca marime)
pe sanul stang l-am poreclit sanul supliment

10.05.2010

Mergi la inceput

si la mine e diferita "productia"

Mary,

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

madamar draga mea da-i neaparat probioticul
eu impart pliculetul in 2 si ii dau la 2 ore dupa antibiotic( ca sa refaca flora bacteriana)
legat de administrare antibiotic ii administrez cu seringa de nurofen, incet,incet inainte de masa ca sa nu il scuipe
la fel si probioticul iar pe acesta il dizolv in lapticul meu si deschide gurita mare caci vine laptic fara efort
nurofen mi s-a spus sa ii dau dupa masa si datorita acestui lucru cam iese afara din gurita
Matei se ineaca la san caci suge si uita sa inghita, nu stiu exact ce face
daca ai semne mari de intrebare mai mergi la un medic si vezi ce iti recomanda si apoi faci comparatia
eu am mers la 3 medici iar parerile nu au fost omogene decat in cazul administrarii antibioticului care se pare ca era necesar
am plans cand mi s-a spus ca trebuie sa ii dau antibiotic, considerand ca e asa de mic,dar dupa 6 ore cand mi s-a spus ca trebuie operat cu anestezie generala am uitat de tot de antibiotic(acum era floare la ureche),asa ca linisteste-te, o sa treaca, micutul se va insanatosi iute

10.05.2010

Vero

Acum sunt cu puiul la sin si nu am acces la pungutza cu medicamente sa iti spun ce probiotic am primit, insa e la plic sicu d...flor ceva.
Mie mi s-a sous sa il dizolv in 50ml apa fiartsa si racita si sa i-l dau pe parcursul zilei...dar e mai logic cum spui tu, insa la 4 administrari pe zi, cum a spus dr de familie ar tb sa il trezesc noaptea...si pt probiotic.
mai bine sa-i dau de 2 ori/zi?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput