Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Buna SHINES
Multumesc de intrebare. Maine facem 16 saptamani iar miercuri mergem la echo si la TT. Poate avem norocul si ne arata rusinica . Noi ne dorim foarte mult fata pt avem deja o mandrete de baiat dar acum ce-o vrea D-ZEU sanatos sa fie dar sa aiba pasarica. Ced ca a devenit miscacios. La inceput miscarile pot fi usor confundate cu gazele dar uneori sunt sigura ca el este deja ii simt prezenta si fizic. Cateodata parca se intareste burta cand intr-o parte cand in alta iar daca vreau sa stau pe burta dar asa usor fara sa ma presez prea tare simt cum se zbate.
Andri si eu voi naste la Euromaterna s-ar putea sa fim colege de spital desi nu mai stiu cate saptamani ai. Eu sunt la Rusa.
va pup si sarcina usoara 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

M-a apucat o stare de sfarseala incredibila.Si am atata treaba...

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHUBULINA, lasi treaba, te pui in pat si gata. Sa faca altii!

Mergi la inceput

Bine ar fi Gabi,da n-are cine.Le las asa vraiste oricum,am casa cu fundu-n sus,da mai tre sa termin mancarea,ca e deja pe foc

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Monika stai linistita, nici eu n-am cine stie ce simptome si nici la Patrick n-am avut, ca de asta imi si fac griji cateodata. Acum de vreo saptamana am asa o stare, nu de greata, pur si simplu n-as manca nimic. Iau doua guri si dau deoparte. Ieri n-am mancat mai nimic, nici macar nu ma rodea stomacul. Azi m-am chinuit sa termin o farfurie cu paste si legume la gratar. Apa beau insa, cantitati industriale.

Bebelu si al meu facea urat in autobuz sau metrou. Daca voiam sa-l simt, ma suiam in autobuz.

Eu primele dati l-am simtit pe la 17 saptamani pe Patrick si rar de tot. Apoi la eco mi-a zis ca e orientat cu piciorusele inspre spate si de aceea il simt mai rar. Apoi aveam si un strat de grasime considerabil pe burta (acum e si mai considerabil) si cica se simte si mai greu. Al meu sot putea sa stea si 2 ore cu mana pe burta, nu simtea nimic.

Gabi adevarul e ca abia cand avem copii nostri incepem sa ne intelegem parintii cat de cat. Al meu tata nu ma lasa deloc, trebuia sa ma duc numai la ceaiuri, ca pe vremea lui, care incepeau la 5 si se terminau la 9. Asa ca ma duceam si "dormeam la o colega" cu complicitatea mamei si asa mai mergeam si eu la cate o petrecere, o discoteca. Nici acum nu stie ce faceam noi. Si nici nu stie ca am fumat cam 10 ani.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna burtici

da Doloress..aveam 10 ani cand s-a nascut sora mea..era tare iubita si indragita insa nu am avut parte de ea..ms

lorich..eu la botezul fetei l-am rugat pe preot sa nu o scufunde in apa..doar a luat apa cu mana si i-a pus in cap de cateva ori..eu chiar am ramas cu trauma si imi e tare frica
referitor la calciul..ai dreptate..nu stiu daca doar faptul ca m-am gandit a actionat sau chiar s-a intamplat..insa azi-noapte m-am trecit de cateva ori cu burta foarte tare..si ma durea..nu mai patisem asa mai ales noaptea

Violeta..imi pare rau ca tot acolo esti, sper sa te faci bine curand sa poti pleca..stiu cat de deprima spitalele

Laura..asa-i cu soacrele astea ..si eu ma vait de a mea de cateva zile, mi-a mancat ficatii si nervii, zici ca-s duse cu pluta frate de la o vreme ..dar nu merita sa te superi si sa plangi din cauza lor..fi mai nepasatoare si doar de tine si bebe sa iti pese

mai citesc si revin

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

bine ai revenit Ana..ma bucur ca ti-a placut plimbarea si te-ai simtit bine
gadilaturile tale cred ca e bebe..care te atinge si el cu ce puteri are..asa am simtit si eu prima data..cam in 2-3 sapt vei incepe sa percepi mult mai bine miscarile.
eu si acu le mai confund..si pe urma ma sperii ca de ce nu misca ..ca nelumea si eu
mai ai arsuri ? si eu am cam o data pe sapt..dar pana acu nu am gasit leacu..si e tare nasol

blue night..bine ai revenit si tu

bebelana ..saptamani frumoase de sarcina in continuare si sa va dea DD ce va doriti voi..si burtica mea se intareste si se misca dintr-o parte in alta ..

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Fetele, in sfarsit am recuperat de citit noutatile...si au fost multe pagini de recuperat...
Astazi am fost si mi-am cumparat si eu vitaminele recomandate din saptaman 12..ELEVIT...voi luati???zilnic???

deci, ma simt ca o gravida...
am emotii mari pentru cand o sa merg la medic..o sa fac un eco 3/4D prin saptamana 13-14 maxim..dar nu cu dr. meu, ca e in concediu..

de vreo cateva zile m-au pocnit iar greturile (as vrea si eu sa vomit macar o data..asa, sa vad cum e..sunt sadica)...
am pofta de mancare rece, dar si de desert..si eu nu mancam aproape niciodata dulciuri, acum parca am inebunit cu inghetata, ciocolata, clatitele..mereu altceva...si...am luat 2 kg..cred ca am retentie de apa, mi s-a format un fel de celulita vizibila si nu aveam inainte...asta cred ca si de la tratamentul hormonal..care cam pufoseste..nu???

si inca ceva, parul de pe burtica, l-am intalnit si la alte fete..deci, nu sunt singura...sper sa ne cada dupa...ca si petele maron de pe fata

Mergi la inceput

Simona
Asa simt,ca ma gadila si ma scarpin pe burta.El stie ce face acolo.O fi el sau o fi pielea de pe burta care se intinde,nu stiu.
Am facut o fasole batuta de moare lumea.Ma duc sa bag o portie.
Nu ma mai arde,am mancat niste pepene galben

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Shines pt arsuri este permis in sarcina RENNIE si-l poti lua cu succes. Eu il luam la primul si-mi trecea.
pa

Mergi la inceput