Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelu86 spune:
monica trmit acu pe adresa noastra de mail cartea
si o ia cine vrea 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
monika_bt spune:
Si da, ma panichez aiurea...nu mi-e felul asa, de cand sunt gravi e altfel. Si ce e ciudat este ca desi sunt ferm convinsa ca DD si parintele Arsenie ma vor ajuta pana la capat si dupa, eu totusi ma panichez. Nu pot intelege asta, se cam bat cap in cap. E o amestecatura in suflet, dar credinta primeaza si asta ma bucura!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
9+ 
bebelu86 spune:
o pun si in format word si pdf.
cum va e mai usor 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
858 SMS PT COPII
gabivalceanu spune:
MIRELA, corpi cetoni... inseamna ca nu maninci si organismul consuma de pe unde poate. Rinichii zic asa de la deshidratarea cronica. Anemia iti da lesinul. Toate sunt urmari de bebelusi botogasi. Nu-i grav, doar (STIIIIIU) f neplacut. Hai ca greul s-a dus! Daca poti, fa-ti salata de sfecla rosie cruda (o dai pe razatoarea mica si ii pui sare si otet) sau fa suc din ea (daca suporti lichide), are mult fier. Eu ma mai chinui uneori s-o-nghit si-s tare mindra cind reusesc.
PUPI
MONIKA, ma simt ca o idioata pt povestirea mea cu sarcina pierduta... Iti jur ca am muuulte prietene care n-au avut niciun simptom, ca le urmaream eu cu ciuda... Nu-i nicio regula.
Gabi
monika_bt spune:
waw, multumesc mult, bebelu!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
9+ 
bebelu86 spune:
Monica roaga-te. nu te indoi nici o clipa.
totu va fi bine.
nici eu nu am nici un simptom nimic
mai imi da un junghi din an in paste, o durere de cap si cam atat.
in rest....nimic
aveti mail 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
858 SMS PT COPII
monika_bt spune:
Linistita stai, gabi, chiar nu e nici o problema!
MIrela, si eu am piatra la rinichi, si eu am cetoni in urina, si eu am anemie(hemog.9). Asa ca stai linistita. Mie dr nu mi-a dat decat CAPTAFER, ptr ca am sideremia mare si e bine. De cand mananc mai multi carbohidrati nici urina nu mai miroase(ca la cetoni miroase). Bafta!
9+ 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt Linistita stai, gabi, chiar nu e nici o problema! ![]() MIrela, si eu am piatra la rinichi, si eu am cetoni in urina, si eu am anemie(hemog.9). Asa ca stai linistita. Mie dr nu mi-a dat decat CAPTAFER, ptr ca am sideremia mare si e bine. De cand mananc mai multi carbohidrati nici urina nu mai miroase(ca la cetoni miroase). Bafta! Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 9+ ![]() |
bag la paine si biscuiti
degeaba
bun, nu in fiecare zi
+14 cu
si
si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui gabivalceanu MIRELA, corpi cetoni... inseamna ca nu maninci si organismul consuma de pe unde poate. Rinichii zic asa de la deshidratarea cronica. Anemia iti da lesinul. Toate sunt urmari de bebelusi botogasi. Nu-i grav, doar (STIIIIIU) f neplacut. Hai ca greul s-a dus! Daca poti, fa-ti salata de sfecla rosie cruda (o dai pe razatoarea mica si ii pui sare si otet) sau fa suc din ea (daca suporti lichide), are mult fier. Eu ma mai chinui uneori s-o-nghit si-s tare mindra cind reusesc. PUPI MONIKA, ma simt ca o idioata pt povestirea mea cu sarcina pierduta... Iti jur ca am muuulte prietene care n-au avut niciun simptom, ca le urmaream eu cu ciuda... Nu-i nicio regula. Gabi |
gabi imediat ce ma echilibrez ma dau pe sfecla rosie
buna idee, stiam ca are fier, dar am uitat

+14 cu
si
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui blue_night Mirela, Violeta, tinem pumnii sa fie totul bine pana la urma, o sa se rezolve toate! Imi pare rau ca va simtiti asa de rau! Nu-i usor, deloc usor, dar ganditi-va cand o sa va tineti bebeii in brate ce frumos o sa fie! ![]() Anca 17+ cu ![]() Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery) |
cateodata am impresia ca e o vesnicie pana la iarna
abia astept sa merg sa le cumpar una alta

+14 cu
si