Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mersi Julia, nu-mi ramane decat sa o pazesc sa fie hidratata corect, ideea e ca abia a inceput sa pape mai mult de la mine, aproape integral si cred ca si de aici i se trage cum a fost 8 zile pe lapte praf ca eu nu am avut si cand mi-a venit laptele am facut febra fara sa stiu ca imi venise, eu cu pompa incercam sa desfund apropape continuu si am reusit sa-l urc dar nu sa-l si scot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

adriana am inceput sa ii dau lui andrei espumisan pentru colici si e mai bine ca ieri...cate 10 picaturi de 4 ori pe zi

si nici asa fonfanit nu imi mai pare. azi avea mucisori, i-am pus ser si i-am scos cu pompita, nu cu aspiratorul si apoi nu a mai facut vedem diseara...cred ca isi fac efectul picaturicile care i le dau

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

si noi suntem cu muci, sau mai bine zis cu ceva secretii in piept, ca muci nu are si nu reusesc sa scot mai nimic nici cu pompita, nici cu batista bebelusului..desi ii pun ser... pb e mai nasoala seara si noaptea, cand fornaie de numa si abia papa saracutul...ca trebuie sa rspire si atunci lasa tzitzi din gurita...

racusor, tu ce picaturi folosesti pt nasuc?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Eladea, pun si eu o intrebare intrebatoare, nu ma pricep prea bine... stiu ca pietrele de la rinichi se pot "rezolva" cu ultrasunete, urmand ca nisipul rezultat sa se elimine pe cale urinara.

Nu exista ceva similar si pt. calculii biliari? Desi nu stiu cum s-ar putea elimina particulele rezultate in urma spargerii pietrelor

Sper sa reusesti cu bioenergeticianul, totusi! Mult succes, sa-ti ajute DD sa reusesti cat mai repede sa scapi de problema si cu daune colaterale cat mai mici!!!

Multa sanatate!

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

elena draguta..din pacate pietrele la colecist nu se sparg,ca si cele la rinichi... ecografistul zicea ca operatia e unica solutie...eu nu vreau sa accept asta...asa ca de azi de dimi m-am apucat de tratamentul dat de acel medic biochimist care se ocupa de homeopatie...paote am noroc chior, sa vedem...eu tot sper...

bumblebee, draga mea, in paralel beau si ulei de masline cu lamaie...iau tot ce pot...si nu pot decat sa astept...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dar este bine sa le ai ca iti ajuta mult uterul dupa operatie, mai ales cele dureroase!
Tu ai ceza,n u?

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

da stiu ca e ok bb da am ceariana prima dar nu vreau sa ajung duminica la spital-saptamana viitoare pleca medicul meu in concediu pana pe 3 si maine trebuie sa merg la spital sa imi faca cunostinta cu medicul care ii tine locul si cu care sa iau legatura!

de aceea am mai luat tratament ....

Anca +37s ANA-MARIA AMR 12 zile maxim si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dar este bine sa le ai ca iti ajuta mult uterul dupa operatie, mai ales cele dureroase!
Tu ai ceza,n u?

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

nu e cazul sa chemi medicul se intampla daca e alaptata la san!

la inceput pan au inceput colicii face kk moale dupa prima masa!

Anca +37s ANA-MARIA AMR 12 zile maxim si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

acum mai trebuie sa termin antibioticul pt stafilococ....si cred ca e bine sa termin tratamentul!

o sa vad cum merg lucrurile azi va tin la curent!

Contractiile le am cu tot cu tratamentul antitocolitic asa ca de maine pas...maine intru in 37s!

Doamne ajuta sa fie ok pana la urma!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

uau rodi, ce rogram frumos si-=a facut pirntesita ta...asa vreau si eu...doar ca al meu cand se trezeste, vrea papa...ca e la o ora, 2 sau 3....deci inca n-avem program...

aaaaaaa...pt laptic e bun mararul..eu iau de azi si tinctura de marar cateva picaturi in apa sau ceai...pe langa ceai de chimen si granule homeopate...

dar mai nou Filip adoarme repede la san, dupa ce suge de cateva ori zdravan si se trezeste repede, in maxim o ora, ca doar n-a papat destul.. desi il stimulez cum stiu ca sa nu adoarma...

si noi ne strangem de burtica cand trebuie sa facem kk...dar dupa ce ne iasa suntem asa de linistiti si relaxati... si mai nou face doar 1-2 kk pe zi...desi la inceput facea mai multe...

Carmen, s-a racorit bine si la noi...cu vreo 8-10 grade sau mai mult...nu stiu ce e cu schimbarile astea asa bruste si drastice... acu tre sa-i dau hainute grosute pe el, pe cand ieri eram in body cu maneca scurta...

revin!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumblebee, cand iti dau drumul acasa? E oarecum normal sa ai reprize de plans, insa gandeste-te ca bb te simte. Cum zicea si Oana, dupa cezariana lapticul vine mai greu, important sa-l pui pe bb sa te stimuleze. Daca ai inceput sa elimini gaze poti manca iaurt slab, branza slaba si un ou moale. Dupa ce ai scaun poti sa mananci orice ce nu baloneaza.

Carmen, da, scaunul e f important dupa operatia de cezariana, se poate face ocluzie intenstinala de la operatie, de aia dr. intreaba de scaun la fiecare vizita.

puiutz, super supriza v-a facut bb

anca, la ce istoric ai tu eu cred ca ar trebui sa alertezi si dr.

michelle, dar nu vin mamele cu pachet? De ce sa mai pregatesti si tu?

Azi implinim o lunisoara . Asistenta care a fost de garda aseara m-a lasat sa o ating, a fost prima data cand am pus mana pe ea, dupa o luna de la nastere. Vorba Alinei, m-a atins Dumnezeu. Ea mi-a zis ca atunci cand e ea in tura pot sa vin si sa o schimb eu. Insa asistenta de astazi e o ciufuta, mie mi-a zis un "NU" raspicat cand am intrebat daca pot sa o ating, la alta mamica i-a zis ca doar ea se ocupa de copii

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

crissy draga mea, sa cresteti mari si sa fiti sanatoase..cat mai multe lunite cu bucurii si noroc...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

La noi se pare ca va fi iar frumos, nu va ganditi la 30 de grade ca e imposibil aici, ci 18-19 grade dar aici se simt altfel si daca nu bate vantul mergem la plaja . Vad ca am trimis niscaiva frig si inspre Ro

Felicitari kittyescu, recuperare usoara si laptic din plin! Sa fie bb sanatos si necolicos!

Puiutz, Mycya, nu muncesc mai deloc. Curatenie face soacra mea, ea calca, ea a scos rufele de la spalat. Eu ieri de exemplu am pus rufe la spalat, am fost la cumparaturi, am facut o salata de vara si o omleta cu de toate, i-am facut baie Elisei si dus o data si cam atat. Eu sunt cu masina si cardul asa ca e musai sa merg la cumparaturi. Asta m-a terminat ca s-a adunat ceva kilometraj, in oras era concurs de countrysky asa ca am parcat departe, copii au vrut baloane cu heliu, nebunie mare.
Anca, hai ca mai e putin de tot. Daca-s nedureroase e bine, te pregatesc de nastere fara durere. Nu cumva intri in 38s maine?
Carmen, super, inseamna ca ai laptic din plin daca ati ajuns la scaune moi. Eu am avut doua fete kkacioase rau, cred ca in unele zile am schimbat si 12 scutece si nici vorba sa fie un virus.

Pompele astea de lapte or fi ele bune dar nu in orice situatie. Uite de aceea am fost eu mereu retinuta cu ele. La spital nu am vrut sa merg la pompa pentru ca mi-a fost teama sa nu colectez ceva daca nu e bine sterilizata. Norocul meu ca am nascut la termen doua fomiste care m-au supt mult si bine.

Elena, ce mai faci? suge bb cum trebuie acum?
Mya85, ceva efect a avut semiinducerea? Cum mai esti?
Crissy, of ce greu trebuie sa fie

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput