Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mirela pentru acasa ti-au dat ceva sa iei? ce vit iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
[dar mai nou Filip adoarme repede la san, dupa ce suge de cateva ori zdravan si se trezeste repede, in maxim o ora, ca doar n-a papat destul.. desi il stimulez cum stiu ca sa nu adoarma...

si noi ne strangem de burtica cand trebuie sa facem kk...dar dupa ce ne iasa suntem asa de linistiti si relaxati... si mai nou face doar 1-2 kk pe zi...desi la inceput facea mai multe...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eu incerc sa il gadil sa il trezesc...il ridic sa scoatem aerul..dar nu tine figura tot timpul, cateodata doarme pur si simplu si ma ignora
...si e nasol mai ales noapte, dupa ce papa putin stiu ca ne trezim dupa 2 ore sa papam din nou...

Oana mamica lui Matei
08-07-2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

la fel si la Filip...uneori tine cu gadilatul, piscatul, etc. alteori nici vorba...dar el se trezeste mult mai repede de 2 ore...deci voi sunteti norocosi...inca...daca ar manca bine din ambii sani ar fi super ok...el papa la un san, dar adoarme inainte sa-l goleasca...deci laptele satios sau o parte din el ramane in san...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela sunt aici nu pregatesc nimic si cred ca nici bebelina nu are de gand ca azi a fost totul bine la capitolul dureri .in rest am fost o bomba de hormoni azi am bocit , m-am luat de sot, m-am plictisit, mi-am facut si clatite numai sa nu stau locului si ca sa imi revin din starea aia m-am uitat la filmarea de la nunta si acum gata mi-am revenit complet

Bumblee ma bucur f mult ca a venit colostru o sa vezi ca o sa te ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului si va veni si lapticul cum trebuie

si pentru mamicutele cu bebei colicosi va doresc multa rabdare si sa treaca cat mai repede colicii
cu cat va citesc povestioarele cu atat imi dau seama cat de greu imi va fi dupa ce voi naste

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mirela pentru acasa ti-au dat ceva sa iei? ce vit iei?

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

ar trebui sa iau centrum materna
dar daca am tot vomat nici astea nu le am putut lua
maine ma duc la medicul cu care am facut fiv sa mi citeasca rez de la dublu test si ii spun si de anemie
poate mi da niste fier

+14 cu si

Mergi la inceput

uitasemam pus si eu o pozica cu burtica de 38 de sapt ca sa nu raman datoare

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela sunt aici nu pregatesc nimic si cred ca nici bebelina nu are de gand ca azi a fost totul bine la capitolul dureri .in rest am fost o bomba de hormoni azi am bocit , m-am luat de sot, m-am plictisit, mi-am facut si clatite numai sa nu stau locului si ca sa imi revin din starea aia m-am uitat la filmarea de la nunta si acum gata mi-am revenit complet
cu cat va citesc povestioarele cu atat imi dau seama cat de greu imi va fi dupa ce voi naste

Bianca 38 + Andra Maria

Lasa mamico nu te ingrijora asa tare ca nu esti singura pe lume, important e sa fiti sanatoase, si noi deaia suntem pe aici sa ne putem sfatui. Sincer si mie mi-e teama dar sunt convinsa ca ne vom descurca de minune.

36 + cu o de
AMR 19 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crissy cum a fost cu familia in Iasi? Felicitari pentru o lunita si la cat mai multe!

bumblebee ce ma bucur ca ii place titi si ca ai colostru! Ai facut masaj?

Noi azi am avut o zi placuta in familie.. Bineinteles ca mamele nu au venit cu mana goala dar nici eu nu am putut sta cu mainile in san si am pregatit si eu ceva, nu spun ce sa nu va fac pofta

sorina poti sa imi scrii pe PM ce bagaje au trebuit pt maternitate?
Oare mai e cineva care la 39 saptamani nu a facut bagajul?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

uitasemam pus si eu o pozica cu burtica de 38 de sapt ca sa nu raman datoare

Bianca 38 + Andra Maria
ce balonas frumos am vazuuut

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Michelle

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Nela asta spun si eu ca noroc de voio sa stau numa cu laptopul langa mine in caz de ceva la voi apelez

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput