Bazar umanitar *35*

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

georgi,coletele deja au plecat.Le-a pus cineva pt mine,caci mie mi-e cam imposibil sa plec cu David acum,in starea in care este.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

eu tot nu am capatat masina azi pe mana si sectoriciul mic rupe patul cu somnul,manacrea o am pe foc..deci,i-am pus soatei coletul in brate si l-am trimis la posta curier il fac

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

deci sa inteleg ca nu se poate vedea cine a licitat si cat? doar cel care a pus produsul la bazar? functia "istoricul licitatiei" nu e la vedere decat la vanzator?
si castigatorul licitatiei unde este vizibil?

cred ca m-am exprimat destul de clar.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Astazi pusa pe fapte mari am plecat la posta, am dat de alta tanti care a fost f amabila si mi-a pus cutia cu avize in brate sa caut singura
Si evrika! Am gasit avizele si am ridicat coletele de la mady si Laura
Multumim frumos pentru lucrusoare si pentru bonus, mady fusta este super draguta dar i-am dat-o surioarei mele care este mult mai voluptoasa decat mine Batalie a fost si pe cartea bonus intre subsemnata si mama mea, castig de cauza avand eu. Deja am ochit cateva retele.
Deci multumim!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Licitatiile (cine ce a dat) sunt vizibile pt vanzator si pentru cine participa la licitatii (daca licitezi, poti vedea cursul licitatiilor).

"Dar la explicatia ta nu am inteles de ce 29 + 2 + 2...??? nu trebuia doar 29 + 2"
pai daca eu am dat 29, urmatorul care liciteaza trebuie sa dea 29+2=31 ca sa pot licita eu din nou peste ce s-a oferit, trebie sa ofer 29+2 (ce e musai sa dea altul daca vrea sa liciteze)+2(cat e musai sa dau eu daca vreau sa supralicitez).

"Intrebarea 1:
De-abia dupa ce platesc si trimit confirmarile ma puc sa "deranjez" vanzatorul? "

R: DA

"Intrebarea 2:
Confirmarile se cer si se fac ca pana acum? poza-e-mail. pe urma eu copiez raspunsul cu confirmarea si-l trimit donatorului? sau cum?"

Cam asa. Se trimit poze pe mail sau se ia legatura cu titularul de cont pt confirmari, se dau linkuri la ce s-a platit, dar cumva datul asta de linkuri trebuie sa fie la vedere. Adica nu e ok sa faci o chitanta de 10 lei si sa trimiti chitanta in particular la vanzator , pt ca el nu are de unde sa stie ca nu trimiti aceeasi chitanta si la alt donator care a pus un produs de 10 lei.
Nu ma refer acum la tine, vreau sa fie clar, era o chestie ipotetica.

Bucatica asta de confirmari inca e in discutii si schimbare. Speram sa ajungem rapid la o solutie ok pt toata lumea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

valentina_22 super de treaba tanti de la posta,astea ale mele cand ma vad la fata li se intuneca ziua sigurm-am luat de viata lor ca nu-mi aduc avizele si facturile ..te rog sa ma anunti cand primesti coletul de la mine

sa vedem daca se vede si upgrad-ul de la semnatura

BAZAR

Mergi la inceput

la naiba ca nu e bine

BAZAR

Mergi la inceput

sper ca acum e bine

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am inteles Laura... multumesc

Auziti.. eu vreau sa verific un mesaj de-al meu din 19 iulie si nu-mi deschide nici un capitol anterior, din primul mesaj al acestui capitol... cel putin nu ultimele 3 capitole... ce se intampla? e trimiterea la link cu defect? ori mi-s eu defecta?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

ziua buna.dau repede pe aici sa anunt ca am reusit sa mut 2 produse de la mine

palariuta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=909

plovarasul/jerseu http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=908&n=plovaras-tricotatstare-ff-bunapt-1-3-luni

asa ca pozele din vechiul bazar se pot sterge

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni#5467355025482329250
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5467355866867942370

cand mai am timp mai mut si celellate 3-4 produse ce le mai am.O zi buna tututror

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput