Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 49
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Saryta si Nushulica, am vazut ca sunteti amandoua din Iasi. Trimit doua colete sau unul si va intalniti voi in Iasi? Multu' Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
ada din cate retin eu saryta sta in pascani sau harlau un orasel mic pe langa iasi nu avem cum sa ne vedem in secolul asta daca vrei eu iti trimit banii pe posta intr-un cont sa nu raman datoare sau virez pecu
de David si 30+
edit iata ca a raspuns ea inaintea mea
adablackcat spune:
Nu e nicio problema, le trimit separat. Am vazut abia dupa ce-am scris ca ea sta in Hirlau. Pecu parca trebuie achitat doar cand se face transfer bancar, ca sa acoperim si taxa pe care o percepe banca cand intra banii in cont. Astept confirmarile saptamana viitoare, sau cand o fi, ca sa trimit pachetele. Eu saptamana viitoare o sa fiu la Alba, deci probabil le trimit in sapt. 9-13 august. E bine asa?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
carminabulina spune:
Pe acesta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni#5481865816570575378 si pe acesta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5490136763579535858 le mut acum, anunt cand termin sa le puteti sterge.
Iar acest produs http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5448024973538964722 este de la mine dar se afla la arcadia. In acest caz cum fac?
carminabulina spune:
citat din mesajul lui Laura25 Mie mi se pare super automatizarea asta care liciteaza in locul tau. |
Laura multumesc frumos!
Toata noaptea m-am gandit la asta si explicatia pe care mi-ai oferit-o si tu mi se parea cea mai logica desi...mi se pare o pierdere de timp. Eu aseara tot am vrut sa supralicitez ceva si sigur cineva oferise o suma mai mare, dar pe care eu nu o cunosc. Si asa probabil voi pune direct suma maxima pe care eu o pot oferi si vad atunci ce si cum. Insa cel care vine dupa mine vede tot pretul X si se apuca si el sa tot supraliciteze...pana se va prinde si el de smecherie , dar chiar si asa nu mi se pare funny.
Eu nu cred ca licitarile ascunse cresc suma licitata. Eu tot cati bani am si cat sunt dispusa sa dau pe produs am sa ofer indiferent de ce ascunde sau nu sistemul.
carminabulina spune:
citat din mesajul lui madyrizi neatza! mamagiuliei, multam de confirmare . alexandrina , multam de confirmare . inca mai astept de la ursuleata si de la valentina_22 poate totusi il primesti. Laura25 vezi ca ai geaca groasa si la caciulitza . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Mady stai linistita . La ursuleata a ajuns pachetul de la tine .
georgipuia spune:
citat din mesajul lui Laura25 Carmina, mie mi se pare ok cum functioneaza sistemul. Este facut sa supraliciteze automat de fiecare data cand esti contr-licitata, pana la suma maxima oferita de tine. Din cauza ca e musai sa licitezi cu o anumita suma peste cea oferita in aterior si pt ca aceasta suma difera in functie de marja de licitare (1 leu pt suma<10, 1.5 lei pt 10->25, 2 lei pt ...), uneori apare o supra-licitar eproprie pt a te incadra in suma maxima oferita. Exemplu concret: Laura25 40.00 7/22/2010 2:58:33 PM Laura25 39.00 7/22/2010 11:01:02 AM alex_andra 37.00 7/21/2010 10:34:44 PM matilda33 35.00 7/21/2010 6:09:05 PM ................................. Pt produsul disputat aici, eu oferisem maxim 40. S-a ajuns cu licitarea la 39 (intamplator la mine). Urmatoare suma ce o puteam licita era 39+2(2 supralicitarea obligatorie pt marja de pret la care se ajunsese ce ar fi fost oferita de un eventula contracandidat) +2 (cat ar fi trebuit sa dau eu pt supralicitare ulterioara)=>43. Cum suma mea maxima era 40, sistemul a mai licitat odata in locul meu 40 lei si mi-a trimis mail ca sunt supralicitata peste suma maxima oferita. Aici: Flowers 30.00 7/21/2010 5:26:20 PM Flowers 29.00 7/21/2010 4:52:43 PM madyrizi 27.00 7/21/2010 4:19:08 PM madyrizi 25.00 7/21/2010 4:17:51 PM madyrizi pusesem suma maxim oferita 27. dupa licitarea de 25, pt a continua, ar fi trebuit sa ofere 29, asa ca sistemul a mai licitat odata pt ea suma maxima. Aceeasi situatie la Flowers. Mie mi se pare super automatizarea asta care liciteaza in locul tau. |
Si eu sunt de acord cu automatizarea, dar nu am inteles explicatia... la casca am vazut ca tipa care m-a supralicitat aparea cu licitare imediata una dupa alta... adica eu las sistemul sa supraliciteze pana la suma maxima, iar eu manual nu mai supralicitez ca stie el cum, nu? eu asa am inteles... astfel apar dublarile?
Dar la explicatia ta nu am inteles de ce 29 + 2 + 2...??? nu trebuia doar 29 + 2 suma stabilita pt supralicitare?
Continui sa vin la zi cu mesajele voastre..
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
carminabulina spune:
Am tot citit dar nu m-am prins. Stau prost cu teoria, practica ma ajuta f mult dar totusi...
Am castigat un produs. As vrea sa astept sa mai castig vreo 2 si pe urma sa platesc.
Intrebarea 1:
De-abia dupa ce platesc si trimit confirmarile ma puc sa "deranjez" vanzatorul?
Intrebarea 2:
Confirmarile se cer si se fac ca pana acum? poza-e-mail. pe urma eu copiez raspunsul cu confirmarea si-l trimit donatorului? sau cum?
georgipuia spune:
Mamagiuliei.. am castigat casca... deci mai pun la Lavid 13,5 lei...
Leti sa inteleg ca trimiti coletul la Saryta si nu mai vin eu sa iau produsele, da? Cu Mihaela77O am vorbit (!!!! Nu are net de cateva zile si va roaga sa o scuzati pentru intarzieri)... urmeaza sa vad daca reusesc tot azi sa vorbesc si cu Dandusa..
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ellinia spune:
Cramina, eu, de exemplu, am castigat ceva de la ancadragoman. Am trimis cgitanta pe mailul comun si la Anca. Azi, cand m-am uitat in contul meu imi aparea deja plata confirmata, nu mai scra "o plata asteapta sa fie efectuata" sau ceva de genul asta. Cred ca donatorul este cel care confirma plata, nu stiu de unde poate ne zice si noua.
Am si eu o intrebare. Am primit niste mailuri in care mi se spune ca niste produse de la mine au fost castigate si sa contactez cumparatorii si era trecut mailul lor acolo. Eu mi-am facut singura factura cand am castigat ceva. Parca citeam acum ceva pagini ca donatorul genereaza si trimite factura...
Si mai aveam niste mailuri, de la produsele nevandute, prin care mi se cerea sa relistez anunturile. Nu am facut eu ceva cum trebuie? Sau tot o sa primesc o data la cateva zile mailuri in care mi se va cere sa relistez anunturile? Nu se pot pune pe termen nelimitat?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral