Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 38
anca_27 spune:
Ca urmare a PM-ului primit, am vazut ca mai am produse in Bazar, desi stiam ca le-am scos toate. Slava Domnului ca n-a licitat nimeni, ca donasem din ele. Deci, va rog stergeti urmatoarele produse, si repun eu ce-a mai ramas, in bazarul nou, cand revin.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/KIncaltaminteCopii#5481128187135747554
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5470496944663764402
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/OBijuterii#5465268529979375874
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/OBijuterii#5469286565395941410
Multumesc!
Am trimis si mail.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
cris_82 spune:
pai avea specificat in anunt ca transportul se faca prin posta cu plata ramburs..eu vreau rochita..si nici cuscrela nu e pe acasa sa ma ajute,o sa incerc sa duc o ultima tratativa si va spun rezultatul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Nushule, al doilea link de sus din pagina de start a bazarului (ultimele produse campanii umanitare) exact asta face |
Nu-i acelasi lucru, adica acolo-s doar ultimele, dar nu le poti vedea pe categorii doar pe ele, decat daca faci probabil cautari avansate, dar in formatul clasic de site cu categorii nu poti sa le vezi separat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Leditia spune:
Mady.
Am trimis si eu chitantele pe mail.
Eseea,imi pare tare rau de situatia prin care trec parintii tai.Multa putere si sanatate va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina [quote]citat din mesajul lui boticelina Cris_82 eu zic ca e cazul sa fii rea. Daca vanzatorul nu vrea sa-ti trimita produsul (nu a specificat de la bun inceput ca nu e de acord sa-l puna la posta) merita calificativ negativ. Vedeti de ce-s bune calificativele?! Vreau sa vad cate rochite mai vinde doamna aceea daca vrea doar sa le dea in coltul strazii ei |
Edit: sau ca sa fii mashtera de tot ii spui ca:
1. la anuntul ei scrie negru pe alb ramburs 7 lei (deci atat cere ea pe expeditie).
2. Nu vrea cu posta, perfect, sa ti le puna la curier, cu ramburs de 29 lei (22 lei rochita + 7 lei taxe postale) ca doar asa a scris in anunt.
3. Nu vrea, pac!, calificativul super-negativ si explicat acolo cum intelege doamna sa faca comert
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
cris_82 spune:
tineti-mi pumnii ca am trimis mail sper sa pot rezolva si fara sa pun manuta pe calificative
cris_82 spune:
boticelina esti tare..astept raspuns la mail si daca nu e ok,pun tactica ta in aplicare
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 tineti-mi pumnii ca am trimis mail sper sa pot rezolva si fara sa pun manuta pe calificative brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor |
Da' sper ca i-ai scris un mail mai rautacios si usor amenintator, pt ca totusi nu asa se face biznisu'
cris_82 spune:
va multumesc tuturor pentru sprijin
madyrizi spune:
problema e ca-ti va da si ea tie negativ, cris.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii