Bazar umanitar *35*

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

buna fetelor,
foarte interesant noul bazar. am si castigat un produs http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=357 si mai am un produs in finalizate pe vechiul bazar, pe care le voi achita maine in contul lui robi.
Am o intrebare, dupa ce achit cum fac in noul bazar sa apara produsul ca platit?
Multumesc mult de tot

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

in zona Floreasca..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ce nu mi se pare mie deloc ok la bazarul nou e ca sunt amestecate anunturile pt umanitare cu cele de mica publicitatenu se pot separa?ca eu nu vreau sa cumpar nimic de la mica publicitate,tot ce cumpar ,cumpar cu scopul de a ajuta copiii de aici

de David si 30+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

ce nu mi se pare mie deloc ok la bazarul nou e ca sunt amestecate anunturile pt umanitare cu cele de mica publicitatenu se pot separa?ca eu nu vreau sa cumpar nimic de la mica publicitate,tot ce cumpar ,cumpar cu scopul de a ajuta copiii de aici

Scrie te rog la subiectul deschis de admin.

Sa scrie cineva acolo sa inlocuiasca Alexandru Hapaleti acolo cu Alex-Viorel, va rog.

ramona ca inainte, deocamdata.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:

de David si 30+

Nushule, al doilea link de sus din pagina de start a bazarului (ultimele produse campanii umanitare) exact asta face

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uite ca eu m-am ars ca nu am cascat bine ochii si acuma nu stiu cum sa facca rochia tot o vreau..
asa ca fetelor,fiti cu ochii in patru daca e mica publicitate sau nu..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:

Asa spuneam si eu in paginile anterioare... trebuie sa votam sa vada admini sa vrem "marea schimbare"?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cris_82 eu zic ca e cazul sa fii rea. Daca vanzatorul nu vrea sa-ti trimita produsul (nu a specificat de la bun inceput ca nu e de acord sa-l puna la posta) merita calificativ negativ.

Vedeti de ce-s bune calificativele?!

Vreau sa vad cate rochite mai vinde doamna aceea daca vrea doar sa le dea in coltul strazii ei

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput