Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 36
alexandrina spune:
Nerantula esti castigatoarea zilei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5463367808087729634
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
cris_82 spune:
Se complica un pic treaba,ancadragoman multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti,dar se pare ca e mai complicat
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
cris, ia legatura cu ea pe mail (sigur ai primit adresa ei de mail) si va puneti de acord daca faceti cu plata ramburs sau plata intr-un cont bancar, in avans, ca sa nu mai platesti rambursul.
m-am oferit si eu si ramane oferta mea.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
nushulica spune:
fetelor apar si eu la critice cu aacest produs http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5486226729727774114
stiti ca am zis din start ca vreau intai sa iau legatura cu ursuleata s-o intreb in ce stare se afla jucaria,ea a venit cu ideea sa mi-l trimita intai sa-l vad pt ca in momentul in care l-a bagat la bazar il avea depozitat la mama ei si nu stia exact in ce stare e ...ma rog a avut niste problemute l-a reparat sotul ei mi l-a trimis dar pt noi nu e ok,nu imi place tare mult cum arata si am convenit amandoua sa-l doneze ursuleata copiilor din satul...nush care , subiectul de la umanitare cel cu preotul la care am promis ca voi trimite si eu un colet
deci va rog sa-l stergeti ca il va dona ursuleata,nu mai ramane in bazar...eu am tot asteptat sa intre sa zica ea dar a avut unele pb,a fost plecata nu stiu exact
alexandrina faceti ce vreti cu bonusurile alea,daca le puneti cu bani puneti-le la 1leu bc,ele sunt ok nu-s rupte,patate,dar nici nu arata ff bine
de David si 30+
madyrizi spune:
e un set superb la bazar pt. fetite . iar imi pare rau azi ca n-am fetita
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
nushulica spune:
mady am castigat bluzita aia de gravide,alexandru hapaleti este alex-viorel ? ca sa stiu unde trimit banii
de David si 30+
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica mady am castigat bluzita aia de gravide,alexandru hapaleti este alex-viorel ? ca sa stiu unde trimit banii de David si 30+ |
dap, la alex-viorel. am vazut mesajul tau dar era prea tarziu, era deja finalizata lictatia .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
cris_82 spune:
multam [mady am trimis mesaj lu' cuscra (cica-i luata fi-mea ) sa vad daca nu e plecata in concediu sau pe alte meleaguri,vanzatoarea vrea sa evite posta,cu toate ca i-am spus ca suport eu toate cheltuielile..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
pai si in ce sector sta vanzatoarea? poate e una din fete mai pe aproape.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
georgipuia spune:
am pus in bazar un blug pe care nul mai am... si nu am stiut sa sterg anuntul... am dat "inchidere devreme"... e bine? cum sterg...? caut topicul ca nu se poate fara asitenta...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)