Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 33
cris_82 spune:
eu sunt fff ofticata..nu pot sa achizitionez o rochita de la bazarsi e superba..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
ancadragoman spune:
de ce nu poti?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea fetelor, eu va scriu aici : deocamdata nu mut produsele, nu am stare pt asta, sunt f suparata, a venit ieri apa peste ai mei, au pierdut TOT din casa, in curte nu au putut intra toata ziua ca ii depasea apa ca inaltime, au dormit afara in masina asta noapte.a fost apa pana la geamuri inauntru in casa, si acum apa mai e de jumatate de metru in casa.....abia au reusit sa intre. Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
imi pare fff rau ca treceti prin asta,sa spui daca ai nevoie de ceva si vedem cum ne mobilizam.
Iti mut eu produsele daca imi dai user si parola
poze si filmulete
povestea nasterii
858 SMS PENTRU COPII!
cris_82 spune:
ehhhhhh,am autat sa specific ...vanzatorul nu vrea sa o trimita la constanta
am licitat mai multe produse puse de tine si astept sa se termine licitatia la toate ca sa fac un singur drum la banca..asta peste vreo 2 zile cu toate ca peste vreo 3 ore se incheie licitatia la primul produs e ok????
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
luy spune:
Eseea, imi pare tare rau ! Te putem ajuta cu ceva ?
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 30+ cu la purtator
alexandrina spune:
citat din mesajul lui boticelina Alexandrina am si io o propunere: sa facem o pagina de sine statatoare (un blog entry de exemplu) cu detaliile de la umanitare (lunkuri catre cazuri, conturi, modalitatea de confirmare) si fiecare donatoare sa-si salveze linkul si sa-l puna in descrierea fiecarui produs pe care-l are in noul bazar (jos, sub detaliile produsului, cam cum ne purtam semnaturile aici in forum) Spun asta deoarece eu cred ca cei care vizitau pana acum mica publicitate si care vin acum la bazarul nou sunt speriati/debusolati de inimioara care marcheaza cazul ca umanitar, pt ca nu stiu cum e cu plata, cu trimisu, alea-alea... |
Tocmai a pus Florin linkul spre acest subiect pe prima pagina, trebuie sa facem curatenie in primul post si sa-l rugam sa-l schimbe linkul de fiecare data cand schimbam subiectul. Ce crede el?
Initial a zis ca face o pagina, acum cred ca are alte prioritati ca i-am zis de unde sa ia, dar zice el ca sa nu fie evidenta dubla, dar e musai sa fie evidenta dubla ca doar cazurile trebuie sa apara la zi si in site. Si eu n-apuc sa-i zic si-acolo.
O sa faca pagina aceea candva. Dar ca sa puna fiecare donatoare link mi se pare o durere de cap in plus.
Apoi, nu uitati de calificative!!! Dupa ce incheiati o tranzactie (primiti/trimiteti produsul) reveniti in "contul meu" si lasati un calificativ si comentariu pentru vanzatorul/cumparatorul cu care ati facut biznisu' ca sa vedem si noi ailalti cat e respectivul de (ne)serios. |
Trebuie sa ma lamuresc si eu ce si cum ca mi s-a cerut calificativ pentru cineva care a castigat ceva e la mine, apai nu-i prea devreme.
N-am apucat sa studiez tare mutel, in primul rand ca n-am licitat, in al doilea rand ca nici timp sa licitez nu am.
Nu te-ar pasiona sa scrii o parte din Help?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
citat din mesajul lui georgipuia Vad ca am fost supralicitata de elinia.. si chiar de 2 ori, ceea ce ma nedumireste.... odata cu 11,5 si imediat cu 12... oricum am supralicitat si eu si am stabilit suma finala... sper sa fie ok acum... |
Banuiesc ca prima supralicitare a fost automata de catre sistem, si a doua a fost manuala de catre ellinia pentru a rotunji suma.
Si mai am 2 intrebari: - de ce la produse diferite creste licitarea cu sume diferite 1-1,5-2 lei? - de ce la unele produse apar ascunsi cei care liciteaza? |
De ce nu intrebi la admin?
Presupun ca raspunsul la a doua intrebare este:
"Poti vedea doar licitatorii produselor la care esti implicata", dar nu sunt sigura.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
alexandrina spune:
Eseea unde se intampla asta? Eu sunt rupta de stiri, chiar speram ca inundatiile s-au incheiat.
Au mai avut probleme, locuiesc intr-o albie usor inundabila, sau e prima data?
Crezi ca putem ajuta?
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui cris_82 ehhhhhh,am autat sa specific ...vanzatorul nu vrea sa o trimita la constanta am licitat mai multe produse puse de tine si astept sa se termine licitatia la toate ca sa fac un singur drum la banca..asta peste vreo 2 zile cu toate ca peste vreo 3 ore se incheie licitatia la primul produs e ok???? brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor |
pai liciteaza,o trimite la mine si eu o pun in coletul ptr tine
Achita totul odata ca nu e graba
poze si filmulete
povestea nasterii
858 SMS PENTRU COPII!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui diana2242 Am reusit sa platesc si eu pt Bogdan ce aveam am trimis pe mail detalii si pt Alexia blugii o rog pe Sabina sa imi confirme,Dodo cred ca va dura o zi pana intra banii dar pls sa imi zici daca intra 62 ron catam pus. |
O sa anunt cum se vad
....azi sunt la"oferta" cu Isabella in brate ii ies doi canini odata...
si doar in brate nu scanceste tare
all
Essea stiu cum e ,partial...mi-e mi-a intrat apa in casa de 1/2 de metru(in urma cu 6 ani)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!