Bazar umanitar *35*

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am terminat de creat lista cu donatoarele care mai au produse in bazarul vechi.
Inventez acum si un text standard prin care sa ma adresez, cumva fiecareia.

Cine ma ajuta la trimis PM si tinut evidenta?
Dintre organizatoare.

Sa stiu cate suntem ca sa impart, adica sa stiu cat e o felie...

Info: Cand am inceput mutarea de poze erau peste 1600, acum mai sunt 1000 si ceva, deci mai este ceva de treaba...

Alte intrebari: produsele de la ayla21 la cine erau? Mai are ceva bonusuri in R
nushu esti de acord ca bonusurile de la tine care se afla la Ledi sa fie puse cu pret (2-3 lei) la bazarul nou. Ca nu stie ce sa faca cu ele. Ideea e a mea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nerantula, roger , scuze ca nu ti-am raspuns, azi fac pachetelul (sunt f frumoase manusile iar sistemul de inchidere e de-a dreptul genial, o sa vezi)

si acum, marfa noua la bazar

raiati foooarte frumusei

nadragi de in nepurtati (luati iarna si pe cand a venit vara am constatat ca mi-a crescut cupilu )

bluzita cu paiete, for tiny disco chiks e subtirica, pentru seri de vara racoroase, sau de luat noaptea la mare in club in aer liber

pijamale M&S 2 piese (din alea de care tre sa ai multe...) purtata cu drag de Nancy (o reducem la jumatate de pret la achizitionarea altui produs mai scump decat ea din oferta mea )

compleu de parc eu zic ca merge chiar si pentru 3 ani, depinde de conformatia copilului.

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alexandrina zi ce sa fac

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am produse de la Ayla.
Inca nu apuc sa continui mutarea.
Astept PM de la Alexandrina.

Si astept un semn de la fetele care au castigat produse in formatul vechi !!! Sau macar un semn ca le achitati !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, eu va scriu aici : deocamdata nu mut produsele, nu am stare pt asta, sunt f suparata, a venit ieri apa peste ai mei, au pierdut TOT din casa, in curte nu au putut intra toata ziua ca ii depasea apa ca inaltime, au dormit afara in masina asta noapte.a fost apa pana la geamuri inauntru in casa, si acum apa mai e de jumatate de metru in casa.....abia au reusit sa intre.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

fetelor, produsele castigate si achitate din noul bazar se muta undeva? se sterg pur si simplu? ca am si eu (adica diannaalex) si nu stim ce sa facem ca ne cer cumparatoarele confirmare, noi le dam si apoi...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eseea, imi pare tare rau ca ai necazuri. parca vin in grup. nu era de ajuns ca te chinuiai cu hambarul lui peshte .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Si astept un semn de la fetele care au castigat produse in formatul vechi !!! Sau macar un semn ca le achitati !

Eu am castigat de la tine o gecuta rosie si o rochita maro care e inca la licitatii, insa trebuie sa platesc pentru David, asta inseamna drum la banca (numai la BT pot plati online) si acum nu pot, e copilul cu febra mare si sta numai lipit de mine ..
Platesc zilele astea

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Alexandrina am si io o propunere: sa facem o pagina de sine statatoare (un blog entry de exemplu) cu detaliile de la umanitare (lunkuri catre cazuri, conturi, modalitatea de confirmare) si fiecare donatoare sa-si salveze linkul si sa-l puna in descrierea fiecarui produs pe care-l are in noul bazar (jos, sub detaliile produsului, cam cum ne purtam semnaturile aici in forum)

Spun asta deoarece eu cred ca cei care vizitau pana acum mica publicitate si care vin acum la bazarul nou sunt speriati/debusolati de inimioara care marcheaza cazul ca umanitar, pt ca nu stiu cum e cu plata, cu trimisu, alea-alea...

De exemplu eu am la sapca Next (care este dementiala) o multime de vizualizari (pe okazii ar fi fost vanduta deja la pretul asta - bazar4baby, de ex., le are la pret dublu si se dau in 3 secunde...) dar nicio oferta/intrebare. Cred ca o explicatie simpla despre ce implica inimioara umanitara ar ajuta mult, mai ales ca a inceput sa creasca traficul la bazar si deja sunt si multe anunturi neumanitare...

Apoi, nu uitati de calificative!!! Dupa ce incheiati o tranzactie (primiti/trimiteti produsul) reveniti in "contul meu" si lasati un calificativ si comentariu pentru vanzatorul/cumparatorul cu care ati facut biznisu' ca sa vedem si noi ailalti cat e respectivul de (ne)serios.

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele...

Aseara eram chiauna de somn, dar nu m-am lasat pana nu am pus si eu cateva lucrusoare la noul bazar.. ajutata de Ana off course... si acum ma pot baga la mutat produsele... timp sa am...

Vad ca am fost supralicitata de elinia.. si chiar de 2 ori, ceea ce ma nedumireste.... odata cu 11,5 si imediat cu 12... oricum am supralicitat si eu si am stabilit suma finala... sper sa fie ok acum...

Si mai am 2 intrebari:
- de ce la produse diferite creste licitarea cu sume diferite 1-1,5-2 lei?
- de ce la unele produse apar ascunsi cei care liciteaza?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput