Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 29
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
, hai ca ai fost dulece! Ai auzit de filmul Carmina Reloaded? Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
diannaalex spune:
Ce faceti fetelor? Alex e iar cam agiat nu stiu ce are. Sper sa fie bine pana la urma. A vut cateva zile cand a fost cuminte si acum se agita iar. . Ma duc sa il culc si mai vorbim maine.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
Ma chinuie talentul...dar nu degeaba.
Am reusit sa mut acest produs http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5458242274634104034 si sper ca am facut-o bine. i-am schimbat si pretul.
carminabulina spune:
Si dupa doar 20 min de rasfoit noul bazar mi se pare cel mai frumos si usor de urmarit produsele donate de catre mine.
Multumesc Admin!
...si cele licitate.
madyrizi spune:
carmina, ti-am trimis un PM.
sper sa fie bine ursuleata .
pe amandoua.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
dandusa spune:
mi-am prins urechile in noul bazar si nu va spun ce rau imi pare:(...mai aveam cate ceva de adaugat dar mi se pare al naibii de complicat si la timpul/starea mea din ultima vreme n-o sa gasesc farama de liniste ca sa dezleg rebusul.
va intreb pe scurt ce se intampla cu produsele mele din vechiul bazar?le mai liciteaza cineva de acolo sau zac dosite pana la mut eu?
mami de Crinuta si Raducu
madyrizi spune:
dandusa, nu zac dosite doar ca nu prea mai intra nimeni pe vechiul bazar. daca vrei te ajut eu pe privat. nu e greu si inveti repede. id-ul meu de mess este madyrizescu .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
carminabulina spune:
Am mai mutat in noul bazar:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5458242281986243074
si
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5458242277729525730
Sper sa mut tot ce am in diverse in aceasta seara.
e bine unde anunt mutarile astea sau sa o fac pe privat cuiva?
madyrizi spune:
e bine unde le anunti. continuati, continuati...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alex_andra spune:
carmina, la umbrela m-am lasat impunsa in inima, dar de geanta sa nu te atingi
glumesc,evident.....pe jumatate
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)