Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 28
Nerantula spune:
Boticelina, mi-ar prinde bine un semn ca ai primit mesajele mele si urmeaza o reactie din partea ta, la un moment dat.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
madyrizi spune:
sa stii ca si eu am avut probleme la inceput din cauza noului bazar. si mai am cand intru de pe opera.
ca sa-ti treaca de sperieturi si poate acu' stii ce batman ai in casa de a venit sa te salveze .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
georgipuia spune:
Mady... raspunsul tau imi este mie adresat?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
madyrizi spune:
pai cine mai are asa aventuri?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
georgipuia spune:
Lol.... aici ai si tu dreptate.... prima fraza nu am inteles-o, dar o mai citesc maine ca acum nu mai percutez bine...
Noapte buna, fetelor!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
carminabulina spune:
Buna seara!
in sfarsit acasa si la bazar .
Partea noua e ca e ...ceva nou pe aici si imi cam prind urechile.
Banuiesc ca trebuie sa intru la dezbateri ca sa inteleg cum se procedeaza.
Pana un alta am licitat ceva ca sa vad daca mai sunt in forma.
Si o intrebare cu raspuns rapid pana apuc sa citesc eu totul:
- produsele puse de mine in bazarul vechi vor trebui mutate in cel nou, de catre mine? Sau se merge in paralel si doar daca de acum incolo mai donez ceva pun direct in bazarul nou?
Maine voi pune colete pentru:
Cornelia
Crisis81
Mikaeela
Mariuca-sara.
Atat am pe lista deocamdata.
madyrizi spune:
trebuie sa muti tu produsele din vechiul bazar pe noul bazar si apoi sa anunti aici ca le-ai mutat.
de ursuleata stii ceva?
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Buna seara! in sfarsit acasa si la bazar . Partea noua e ca e ...ceva nou pe aici si imi cam prind urechile. Banuiesc ca trebuie sa intru la dezbateri ca sa inteleg cum se procedeaza. Pana un alta am licitat ceva ca sa vad daca mai sunt in forma. Si o intrebare cu raspuns rapid pana apuc sa citesc eu totul: - produsele puse de mine in bazarul vechi vor trebui mutate in cel nou, de catre mine? Sau se merge in paralel si doar daca de acum incolo mai donez ceva pun direct in bazarul nou? Maine voi pune colete pentru: Cornelia Crisis81 Mikaeela Mariuca-sara. Atat am pe lista deocamdata. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
ahh.....carmina, m-ai si mi-ai infipt sabia in inima...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
ahh.....carmina, m-ai si mi-ai infipt sabia in inima... Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
, hai ca ai fost dulece!
Ai auzit de filmul Carmina Reloaded?
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi trebuie sa muti tu produsele din vechiul bazar pe noul bazar si apoi sa anunti aici ca le-ai mutat. de ursuleata stii ceva? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Si ea ca si mine azi a ajuns acasa. Din pacate are ceva probleme de sanatate dar ma poti contacta pe mine pe PM si se va rezolva orice ar fi de rezolvat .