Bazar umanitar *35*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Fetele imi cer scuze,cred ca pana luni nu am cum sa platesc produsele,ma simt asa prost. A intervenit ceva si am ramas fara bani .

Nu-i bai, ai o luna de la incheierea licitatiei.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Nu am stiut

Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

iar a aparut acel bug de plata si la mine
trec la sub sa anunt am vrut sa pun aceasta geanta si iar imi cere sa platesc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Buna
Am primit si eu papuceii de la Nerantula. Multumim mult, sunt foarte foarte frumosi, numai ca sunt ingusti in interior si il strang, ca lungime ii vin bine, dar probabil baietelul meu are labute de urs
Astept adrese de la blue_rain si Alex@sara
Referitor la noul bazar, mie imi place foarte mult, e un progres, chiar asteptam un asemenea program . Felicitari
Inca nu am pus anunturi in noul format, dar cu siguranta as avea o satisfactie ca am depus si eu un mic efort pentru functionarea bazarului.
Sunt sigura ca se poate discuta in continuare pe seama licitatiilor. Toata lumea are de castigat, in special timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

URA! Am reusit sa pun produse noi, in categoria "Bijuterii":
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=615&n=Margele-lungi-galbene-plastic

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=618&n=Margele-verzi-lungi-plastic

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=621&n=Colier-fantezie-plastic-si-metal

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=625&n=Cercei-mari-plastic-transparenti-cu-picatele-gri

Astea nu erau in Picassa. Trebuie sa vad cum fac cu poezele din albumele existente si va dau de stire.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vaninaaa

Buna
Am primit si eu papuceii de la Nerantula. Multumim mult, sunt foarte foarte frumosi, numai ca sunt ingusti in interior si il strang, ca lungime ii vin bine, dar probabil baietelul meu are labute de urs
Astept adrese de la blue_rain si Alex@sara
Referitor la noul bazar, mie imi place foarte mult, e un progres, chiar asteptam un asemenea program . Felicitari
Inca nu am pus anunturi in noul format, dar cu siguranta as avea o satisfactie ca am depus si eu un mic efort pentru functionarea bazarului.
Sunt sigura ca se poate discuta in continuare pe seama licitatiilor. Toata lumea are de castigat, in special timp

Ai castigat si de la mine ceva..nu am adresa ta( ce-i drept nici nu stiu daca ai platit

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dodo, eu tocmai am pus anunt nou si nu mi-a zis nimic de plata. Ia legatura cu admin, vezi ce e la tine.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Dodo, eu tocmai am pus anunt nou si nu mi-a zis nimic de plata. Ia legatura cu admin, vezi ce e la tine.

Am scris la subiect ...la mine s-au mai castgat cateva licitatii cred ca asta a activat-o zic nu stiu

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=621&n=Colier-fantezie-plastic-si-metal

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

ai cumparator!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Citat:

Ai castigat si de la mine ceva..nu am adresa ta( ce-i drept nici nu stiu daca ai platit

Inca nu am platit, scuze Voi plati in scurt timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna dimineata
am primit ieri coletul de la dodo-pui
cred ca daca mai asteptam putin primeam si bikinii pt SARAH
ii voi plati astazi

pup
multumim de bluzita

Mergi la inceput